Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Vaškevičs paliek apcietinājumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tūja
t
Re kā viens āksts pa jotubi klejo.
cony
c
Nu nav vēl taisnības,jo vienu stipendiju iznesātāju apcietina,bet otro,kas nebūt nekāds Zaļais,sauc par ekspertu un aicina kā svētbildi sēdēt visiem priekšā un balansēt mūsu ,kopējo budžetu.Es negribētu,ka mani ar valsts informācijas varu,mani skolo tādi mazo smadzeņu gailīša spēju eksperti,audzinātāji.
pamela
p
KUR tad viņam citur jābūt? Gana kurpju pārus nomīdījis kukuļus iznēsājot un kontrobandu slēpjot! Lai atpūšas,bet pavisam perfekti būtu klāt piesēdināt noriebušos Punduri.Kā noburts uz Gailīša ,LNT televīzijām ar saviem meliem. Krimiķi klīst pa Latviju!
ivs
i
Nu Latvijas izzadzēji var priecāties,Nopirkuši presi taisa sev pozitīvu imidžu,kā lielais mazais blēdis tagad starp tiesas sēdēm regulē valdību,pasniedz ekonomikas "likbezu" sabiebriskos mēdijos .Kāpēc Vaškevicam nedod vārdu kā citiem apsūdzētiem sevišķi smagos noziegumos.
gan jau
g
tiks sveikā cauri un izrādīsies ka KNABam ir tikai parādījies ...:) Tā ir tikai tāda mušu čabināšanās tukšā cukurtūtā !
Lerijs
L
Delfos skolotāju aizstāvības raksts neveras vaļā-visu laiku aborded.Kā atvērt?
pretigi
p
kgb gangrenas latviski rakstoshajaa propagandas lappele-diena- neviena varda par Zviedrijas premjerministra viziti,bet citos LV dezinformacijas zankjos,kaa TVNET ,shis vizites sakara,"komenti" piekjeziti ar vienuvienigu vdk bandas komandeto propagandas dienesta loceklu ganishanos par skaisto un civilizeto valsti Zviedriju.. d d d/
Pārliecība
P
nesaki vis, ka šo ļaužu advokāta dzīve salda. Advokāti mēdz pazust, izgaist...
Pelēkais Vilks
P
Un viņu ir daudz. Badīgi. Konkurence uz maksātspējīgo bandītu un korumpantu sargāšanu milzīga. Pakalpojumu kvalitāte šo pakalpojumu segmentā augsta.
Pelēkais Vilks
P
Visvairāk pie vainas tomēr ir "sātana advokāti", līkumiņu bīdītāji, bandītu ručītāji, valsts apzadzēju pestītāji un tiesiskas valsts gara piesmējēji.
Valdis
V
Aizvāciet to purnu no ekrāna! Riebjas skatīties!
Pelēkais Vilks
P
daudz vairāk iesaistīto personu notvert un tiesāt neizdosies, jo izmeklētāji šaubās, ka V.Vaškevičs būšot ar mieru plaši dalīties ar informāciju ============== Atbilstoši godmaņmēslakunga klasifikācijai "viens no galvenajiem Latvijas valsts atribūtiem", uzbrukums kuram kvalificējams kā nopietns valsts apdraudējums.. Lupatas nožēlojamie! Ļiscova slepkavas!
knab
k
lai saprastu, ka amatpersona zog vai ņem, pilnīgi pietiek ar dzīvošanu pāri legāli deklarētajiem līdzekļiem. Punkts. Vairāk nekas NAV JĀPIERĀDA. Ir valstis, kurās to saprot, tādēļ amatpersonas a) zog mazāk, b) raustās sazagto atklāti afišēt. Bet ir Latvija, kur valda principi "nenoķerts zaglis nav zaglis" un "nevis amatpersonai jāpierāda ienākumu legalitāte, bet izmeklētājam - nelegalitāte". Šo likuma punktu nopirka oligarhi, lai vienmēr varētu pļurkstēt par puķu naudu, cūkām un čemodāniem zem gultas, bet izmeklētāju darbu padarītu neizpildāmu.
dievs pasargi
d
dievs pasargi, ja viņu vēl izlaiž ārā...
ak,vai! -Redakcijai Diena
a
Tevi skaudība un nenovīdība nogalinās: jūtamas šizofrēnijas pazīmes!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas