Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Vaznis: tā nav patiesība, ka Platacis pazušanas vakarā bijis mājās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oma-anonīmais šakālis
O
Nevajag pensionārus taisīt par kaitniekiem! Neaizmirsti, ka tie paši pensionāri Tevi baroja, izglītoja un audzināja! Arī Tevi vecumdienās kāds atbalstīs!
8-tais pasaules brīnums
8
Platacis: advokātam jādod kukulis, lai varētu strādāt par advokātu LETA 04. septembris 2002 07:42 Padalies ar ziņu "...Advokāti ir lielākie korupcijas upuri, jo viņiem klienta nauda kukuļiem jādod tāpēc, lai vispār varētu šajā jomā strādāt, otrdien intervijā Latvijas Televīzijai sacīja advokāts Ainārs Platacis, kura birojā strādā Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieka amatam izvirzītais advokāts Jānis Jonāss. "Ja klients dod tad, kad viņam ir problēmas, tad mums jādod klienta nauda kukulim tāpēc, lai mēs vispār varētu šajā jomā strādāt, jo, ja tu nedosi, tev nebūs lietu, pie tevis nenāks klienti, ar tevi nerunās tiesneši un tu agri vai vēlu izputēsi un aiziesi strādāt kaut kur par juriskonsultu valsts iestādē," sacīja Platacis. Platacis norādīja uz advokātam pastāvošo dilemmu - "vai burzies ar klientu un viss iet savu gaitu, vai aiznest [kukuli] un brīnums notiek, viņu izlaiž [no apcietinājuma]". "Lai tu pildītu savu profesionālo pienākumu, kādu ceļ izvēlēsies," retoriski vaicāja Platacis, norādot, ka pretējā gadījumā advokāts skaitīsies slikts, tāds, kas neko nevar izkārtot un atrisināt un šādam advokātam spēle ir jāpamet un jāatstāj darbalauks tiem, "kas prot to lietu izdarīt".
8-tais pasaules brīnums
8
Vai tad savulaik Vaznis nebija tas, kurš, aizejot no amata, plātījās ar savām kladītēm? Aloizam kladītēs viss par visiem pierakstīts - Aloizs noteikti visu zin, bet neizpaudīs izmeklēšanas interesēs.
advokāti
a
varbūt Plataci par izteikumiem Forbes vajag disciplināri sodīt, jo visi advokāti neizjūt krīzi- tiek aizskarta cieņa un gods
anonīmais šakālisa
a
anonīmajam 01.06.2010 23:55 Tas taču ir tavs pienākums uzturēt pensionārus... --------------------------------------- No tiesiskā viedokļa vistīrākā diskriminācija, kas arī neatbilst ES regulām!
KLM
K
Patīkami diskutēt ar cilvēku, kura uzskati par lietām un notikumiem ir sapratnes pilni, pie tam, formulēti toleranti un ar abskauažāmu tēlainību izvēloties alegorijas. Par tiesas darbiem un nedarbiem paklusēšu, jo par to runāt ir sāpīgi apzinoties bezspēcību.Lai Jums veiksmīgas dienas turpmāk ! Ar cieņu.
vārds
v
"Tā nav patiesība!" asociējas tikai un vienīgi ar blefu
kas
k
Kā tad vaznis var zināt ka advokātelis nebija mājās,tad kameras filmēja fantomu,ja tas nebija platacis,tad kurš tad,vai svētais gars?Man liekas,ka šie visu zina un kādam pamatīgi piededzis grāpelis.
kā tad vaznis zin............
k
un vēl lielzaglis krūmiņš turpat...................jauak PSRS izzadzēju komanda. Tikai viņi jau nezaga no Brežņeva kabatas, no tām pašām mūsu kabatām vien jau zaga.
kā tad vaznis zin............
k
protams, viņš zin , kur platacis. čekists spalvu met, tikumu nekad jo pabiru ģenētika. Zgalis vienmēr paliks zaglis-vārnas intelekts. Kauns nebija tos dienestus trenkāt pa mežiem?????????????????????????Par mūsu naudu///////////
Ronis>KLM
R
piekrītu Jums pilnībā, turpretī paskaidrošos -piemērs vests par kuci nevis no civilizētas un tiesiskas dzīves kur uzpurnis reizēm izmaina dzīvnieka dzīves stilu, bet no dabas neaizskārtās puses... "šajā sakarā Vin Dīzelim filmā "3X" FIB aģents izskaidroja kā notie , kad sēku pinu sauvaļas tīģeri ieliek krātiņā, un kad katram gaam paejot -viņa tīģera acīs pazūd sauvaļas dzirktis, un ar gadiem tīģera gars salauzts nodziest". Bet katrā gadījumā paldies. Par baltu un melnu, tā ir taisnība ar mani šī persona ir un izrīkojās tādā veidā, tikai atlika vieta izbrīnam, ka pretī patiesiem lietas apstākļiem un objektīvai patiesībai Tiesa pieņēma -apzināti nepatiesu faktu sagrūzītus un neargumentētus -bez pierādījumiem radītus apgalvojumus.
šakalis
š
skatos krievu seriaalu "graždaņin načaļņik"... priekspeedeejaa seerijaa raadiija kaa advokaatu , kurš saseejies ar baņģugaaniem , šie viņu nokaava kaa cuuķi ar kaartiigu tuteni... peee!!! iedomaaju par šo nabagu...
KLM
K
Jūsu komentārs liecina par labu drēbes pazīšanu, sevišķi sadaļā par balta padarīšanu par melnu un otrādi,ieskanās pat sāpe par šādas prakses piekopējiem, tomēr piekrišana vienam no komentētājiem, proti, ka dzīvē tā ir, kucei kuces liktenis, manuprāt, padara Jūs līdzīgu tiem, par kuriem Jums tāda sāpe...Jo arī kucēm pastāv iespēja uzlikt uzpurni, nevis, taisnības vārdā, piemēram, dzīvu sadedzināt ugunskurā....
Ronis
R
dažāda grupējumu rīcībspēja atkarīga no to ēnu finansiālās stabilitātes. minētā persona nu dien neiekrīt to godīgo saraksta pat pēdējā vietā. vienmēr ir jāatceras lai cik diegs nevilktos kamolā -gals vienmēr pienāk. Šeit pats galvenai nedot tādu godīgas personas nokrāsu, tad vis atrisināsies pats par sevi. Bez tam analizējot paša klienta loku, un viņa darba kolēģu loku, kas nu nebūt neatbilst advokātu zīmola, jo nokārtots advokātu eksāmens un advokāta apliecība nenozīmē -ka persona atbilst advokāta zīmolam. lidojošai pelei, kura sūc asinis no nevainīga- nevar būt uzskatāma par eņģeli . Bez tam personas viņa zvaigžņotais sauklis -ka viņš baltu padarīs par melnu un melnu par baltu, kas ir stipri palicis atmiņā -nozīmē viņa dzīves moto-viņa likums. Bez tam viņa lokā ir nu jau kopš 2006.gada kļuvis populārs viens ģimenes pāris, ku šķirtās sievas moto ar viņas roku rakstīts skan sekojoš -izveidota pasaule, kurā es esmu likums, .Tā dzīvo cilvēki kas sevi uzskata un dzīvo ārpus likuma. T a d k ā p ē c v ē r s t i e s p i e s a b i e d r ī b a s l i k u m a v ā r d ā un l ū g t p a l ī d z ī b u un l ī d z j ū t ī b u ?! = Piekrītu vienam no komentētājiem, dzīvē tā ir, kucei kuces liktenis.
anonīmajam
a
Tas taču ir tavs pienākums uzturēt pensionārus...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas