Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

VDI vadītājs ziņojis KNAB par kukuli

Valsts darba inspekcijas (VDI) direktora pienākumu izpildītājs Renārs Lūsis vērsies Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) saistībā ar viņam piedāvātu kukuli, apstiprināja VDI pārstāve Baiba Auzāne.

No plašākiem komentāriem Lūsis atsakās un norāda, ka tālākais jau ir KNAB un viņa tiešās priekšniecības – Labklājības ministrijas – ziņā un viņš nevēlas, lai mediju publicitāte traucētu izmeklēšanai.

KNAB pārstāve Ieva Karlsberga aģentūrai BNS apliecināja, ka iesniegums no Lūša ir saņemts un patlaban notiek tā izvērtēšana.

Portāls Delfi ceturtdien vēsta, ka Lūsis vērsies KNAB, ziņojot par mēģinājumu ar kukuļa palīdzību panākt kādam uzņēmumam soda atcelšanu par nereģistrēto nodarbinātību. Lūsis Delfiem atzinis, ka pirms dažām nedēļām pie viņa ieradusies kāda persona no uzņēmuma SIA Baltic Construction Company un piedāvājusi kukuli, prasot atcelt lēmumu sodīt uzņēmumu par nereģistrēto nodarbinātību. Lūsis piedāvājumu noraidījis un nekavējoties vērsies KNAB, kā arī ar rakstveida ziņojumu Labklājības ministrijā, kuras padotībā ir inspekcija.

Plašāku informāciju Lūsis neatklāja un sacīja, ka nezina, par cik lielu kukuļa summu bijusi runa, jo uzreiz piedāvājumu noraidījis un neskatījies, kādu summu piedāvā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas