Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Vecgada aizvadīšana un Jaunā sagaidīšana gan tradicionāli, gan pārsteidzoši

Tradicionāli Jauno gadu ir sagaidīt draugu pulkā, skatoties salūtu pilsētā vai kopā ar draugiem un tuviniekiem pašiem izdzert šampanieša glāzi mājās, vēlot veiksmi un laimi nākamgad.Krīzes un darba nogurdinātie varēs šo vakaru pavadīt pie televizora ekrāniem, jo visi Latvijas telekanāli ir gādājuši par svētku programmām.

Tā Latvijas televīzija (LTV) demonstrēs gan filmas, gan koncertu ierakstus, gan raidījumu_ Krodziņā pie Paula_, kas LTV 1.kanālā būs skatāms plkst.21.40 un pēc pusnakts. Raidījumā piedalīsies dziedātāji Intars Busulis, Dons, Amber, Ance Krauze, Jānis Stībelis, Ieva Pļavniece, Žoržs Siksna, Viktors Lapčenoks, Kristīna Zaharova, Normunds Rutulis un Niks Matvejevs, aktieris Harijs Spanovskis un daudzi citi Latvijas mūziķi un aktieri. Bet Vecgada vakara īpašā viešņa būs Laima Vaikule.Vecgada vakarā plkst.19 LTV 1.kanāla ēterā būs koncerts Igo. 30 gadi uz skatuves. Plkst.23.45 LTV 1.kanālā būs skatāma Ministru prezidenta Ivara Godmaņa (LPP/_LC_) uzruna gadumijā, bet plkst.23.55 Valsts prezidenta Valda Zatlera apsveikums Jaunajā gadā, savukārt pēc tam sekos svētku salūts.Savukārt _TV3 _gadu mijā būs redzams svētku_ Bez tabu_, speciālais seriāla _Ādamsoni _izlaidums, kā arī filmas, piemēram, tradicionāla Vecgada filma _Likteņa ironija jeb vieglu garu_. Pēc pusnakts skatītājiem būs iespēja noskatīties televīzijas šova _Dejo ar zvaigzni 2_ koncertu._LNT _vakara programmu sāks ar radījuma _Tautas balss_ programmu _Kā būt laimīgam 2009.gadā?_, pēc tam sekos ziņu raidījums un izklaides programma. Pēc pusnakts _LNT _skatītājiem būs iespēja noskatīties izklaidējošu programmu Jaungada nakts dziesmu karuselis un Intara Busuļa un grupas _Sweetwater _koncertu.

Lidojums virs Vīnes


Taču tiem, kas vēlas ekstrēmākas izklaides un jaunas iespējas, Austrijas aviosabiedrība Lauda Air piedāvā Jauno gadu sagaidīt gaisā pusotru stundu ilgā izklaides lidojumā virs Vīnes Jaungada salūta laikā, vēsta BNS.

Lauda Air veiks divus šādus Jaungada lidojumus no Vīnes lidostas. Abi laineri Boeing 737-800 pacelsies pulksten 22.55 un piezemēsies šajā pašā lidostā pusstundu pēc pusnakts. Lidojuma laikā tiks organizētas Jaungada svinības.

Svētki reģionos un koncerti Rīgā

Šodien plkst. 15 Rīgas Lutera baznīcā notiks Johana Sebastiana Baha Ziemassvētku oratorijas 2.daļas atskaņojums.

Savukārt plkst. 16 Rīgas Domā koncertā Ērģeļu skaņās atvadās gads muzicēs ērģelnieces Vita Kalnciema, Larisa Bulava, Jevgeņija Ļisicina, Edīte Alpe, Tālivaldis Deksnis, Aivars Kalējs, Atis Stepiņš, Roberts Hansons, Aigars Reinis.

Neparasti Jauno gadu sagaidīs Valmieras muzejnieki. 31.decembra vakarā no plkst. 23 līdz vieniem naktī Valmierā apmeklētājiem atvērtas Valmieras Novadpētniecības muzeja izstāžu zāles.

Bet gadu mijas svinībās Tukumā, Brīvības laukumā, tiks apbalvoti interesantāko un spožāko Ziemassvētku rotājumu īpašnieki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:

 

Rīgas centrā Jauno gadu sagaidīs pieticīgāk

Viļņa gadumijā krāšņi pārņems Eiropas kultūras galvaspilsētas titulu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas