Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Veicot 19 kratīšanas, VID aptur 18 miljonu latu "atmazgātāju" darbību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
žuks
ž
cik naudas VID REĀLI ATGUVIS VALSTIJ? KONKRĒTI, CIK MILJONUS NO ŠĪ un citiem arestiem? nav tik svarīgi , cik procesu ierosina, cik noziedznieku ietupina siltā cietumā uz nodokļu maksātāju vājā kakla, bet svarīgi ir - cik ātri VID apķīlā šo maitu mantu, cik daudz reālas naudas ienes budžetā!
Antons
A
Nupat vienā rietumu laikraksta lasīju, ka Latvija ir pasaules finanšu noziedzības galvaspilsēta. "Šis šogad ir desmitais noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizētāju grupējums, kura darbību aptur VID." xxx Pāķu ciemā vienmēr savādāka perspektīva - viss šķiet liels. Vajag palasīties par Luksemburgu un Lihtenšteinu, tad ieraudzīs patiesu vērienu. Latvijas izmēri ir bērnu šļupsti, bet ļoti labi, ka blēžus pamazām piežmiedz. Noteikti, kla viena liela daļa uzņēmēju, kas brēc par krīzi un slikto valdīšanu, paši ir negodīgi un izvairās no nodokļu maksāšanas.
akuna matata
a
Ja ikviens VID darbinieks, zem zveeresta vai izmantojot melu detektoru, buutu spiests atbildeet paqtiesiibu, vai vinjsh zina shaadas atmazgaataajfirmas, aviizees vieta nepietiktu shai informaaijai. Nez, cik uznjeemumu paliktu Latvijaa?
Hena
H
Aktivak,aktivak un pienaks gals tiem Latvijas miljonariem.Kur tad rodas tas super masinas.Slavejami.
ciba
c
Vai par šim shēmām Latviju vakar piesauca to dažu valstu vidū, kur iespējams naudu atmazgāt inkognito RTVi ziņās? Atkal mūsu vārdu daudzina pa visu zemeslodi, tikai atkal vissliktākajā nozīmē. Tieši tā arī teica: vienīgā ES valsts Latvija...
www.nta.lv
w
izlasi, izsakies
riņķī apkārt
r
Būs pieprasījums, būs arī piedāvājums, tādēļ - ļooti gribētu zināt, kāds sods sagaida šos 70 uzņēmumus
klusais
k
Iesaku pievērst uzmanību šai informācijai - " grupējums darbojās no 2008.gada augusta līdz 2009.jūnijam" . Rupji rēķinot ik mēnesi tika atmazgāts pāri par 1.5 mio Ls un vajadzēja gandrīz gadu , lai to apturētu. Par kādiem sasniegumiem mēs runājam?
..
.
..
papucis
p
Kā Jums tas izdevās?Meklējiet vēl ""vešūžus""[veļas mazgātavas],būs papildināms budžetā un nebūs ""jāgrābstās gar manu pensiju.
Ju7
J
Gadu veca ^C līmeņa informācija
R(8)
R
Gan jau tur kads kautko nesadalija , vai ari pamaisijas makontevam pa kajam un vinu isvieda no biznesa adodot to VID , lai ar so nedaudz paspelejas ........................
nu nu
n
laura,vēl ne repšelis ne jaunā slota nebija sākusi darbu ,kad ķemme jau darbojās.Nevajag vēlamo uzdot par patieso.Ka tik nesanāk ,ka tajā bodītē varāk būs tavējie.
rrr
r
Nupat vienā rietumu laikraksta lasīju, ka Latvija ir pasaules finanšu noziedzības galvaspilsēta. ___ "Šis šogad ir desmitais noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizētāju grupējums, kura darbību aptur VID."
Āpsis
Ā
Vai kāds arī ir notiesāts par naudas atmazgāšanu šajā ofšoru un ēnu ekonomikas paradīzē? Tik vien dzird kā varenas veļas mazgātavu shēmu atklāšanas, bet tālāk - čuššš'.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas