Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Veido komisiju Afganistānā notikušā izmeklēšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kokers
k
vai taa komisija vispar uz afganistanu brauks vai tas ir tikai lai paraditu ka kaut kas tiek darits?!
Pasaules karš Nr.4,
P
Vispirms izveidojiet komisiju savā dzimtenē un ,vispirms, noskaidrojiet ,kas notikās Latgolas tiesās un iesaistītos tajās kā dalībniekus !Un paskatieties policijai,medicīnai,prokuratūrai,tiesnesiem un citiem "šmurguļonoķirm "acīs,un tad izveidojiet komisiju.. Jeb tos pašus dalībniekus komisijā? Uzprasiet ,ar ko viņi karoja un pret ko? Kādu munīciju pielietoja,ko tālāk paturpināsiet paši,kā rores,gāzes,el-šoks,smakas... Var būt tie Auganistāņieši bija vispirms Latvijā,pēc tam laviešus un citu tautību uz Auganistanu ?
Štepceļs un
Š
Labrīt ! Labdien ! Labvakar ! Te ir brokastīs,pusdienas un vakariņas ! Pirmkārt,nevajaga sūtīt uz Auganistānu,jo viss notiek {vzoimno}! Otrkārt,vispār jābūt dzīvai komisijai visās jomās,kam vajadzīgs visādos notikumos,nevis veidot tad,kad notiek,kad var rakstīt murgus,kā mediķi.Bet kas tie varētu būt,ka ne viens nesaprot,kā sākas karš,kā uzraida,kā ieliek slimības, kuru nav,lai saražotu zāles un uz noteiktu programmu tās izlietotu,kā nostrādā savā labā caur mājām ,caur uguni un ūdeni un aizdedzina tās zem liela sprieguma,magnētiem...,un tā var turpināt. Kas tie varētu būt,Padomju laika eksperti,kur dzirdam tikai tādu kopēju vārdu,ne vis konkrēti V.Uzvārdu,kurš nestu atbildību par pateikto,jeb kādu jaunu meiteni,kura no dzīves neko vēl nesaprot. Vai tas ir eksperts,kurš nav bijis notikuma vietā. Eksperts ir vajadzīgs tad ,kad nav konkrētības un ir domstarpības par policijas darbībām,izmeklētāju,prokuroru ,tiesnešu ,medicīnas un ttt. Bet kas darās pie mums Latvijā,kuri darbojās uz vienotu elektronisko sistēmu ,kuri dara tāā,kāā tirgus dziemā,ka visi dara tāā...Ko Jūs smīdiniet ar teļiem,kuriem sen jau krēsli "smird",lai ,par piemēru,ar mani kāds "šmurguļs" varētu runāt pretējo,,ja tas vispār nav un nekad nav bijis,bet" FSBešniks" ir un vēl būs ,un ne viens nesaprot. Kāpēc ,lai tādi šmurguļi nestrādā,jo citiem smidzina signalizācijas miglu virsū,lai apglaimotu,jo raksta sacerējumus un soda trafaretu ieprogramējumos uz noteikto uzlikto laiku uz darbībām ,un tā var turpināt ,precizējot tekstu,bet ...,tas par piemēru! Paturpiniet tālāk loģisķi paši !
Sildega
S
Tas, kas ir Krievija, nevajag latvietim skaidrot- tā ir PSRS mantiniece-ļaunuma impērijas mantiniece, kura ar savu 5 kolonnas palīdzību grib atgūt Pētera I "izcirsto logu" Tā ir Krievija, protams, ar to vajag sadzīvot un draudzēties, ko arī cenšamies ! Provokatīvā attieksme pret Gruziju skaidrs politikas paraugs pret Ne NATO valsti. Mūrnieces-Ušakova idejām, diemžēl, daudz atbalstītāju, joKrievijas propagandas mašīna strādā lielieki ! Fakts, ka Krievija nav vēl atzinusi savas (PSRS) zvērības Polijā rāda tendences- bīstamas !
ivs
i
Ko te daudz muldēt,nevienu jau nedzina karot .Ja reiz nolēmi kļūt par karavīru ,tad jau bija jāzin ,ka karavīrus mēdz sagūstīt,sakropļot un arī nogalināt.Komisija,kā vajadzēs tā pagriezīs lietu.
X
X
...un cik izmaksā ieroču pirkšana, daļu no kuriem pēc tam pamanās paši NBS nospert un izveidot savas personīgās noliktavas. Ja to būtu maz - tik viegli simtiem ieroču nenospertu. Ir 21. gs. aiz loga. Latvija nevienam nav vajadzīga! Neviens tai negrasās uzbrukt! Tagad valstis pakļauj ekonomiski un ar Latviju tas jau sen ir izdarīts. Katra tāda komisija tikai tērē, tērē...bet viņiem jau tas ir izdevīgi - nauda nāk pašu kabatās.
X
X
Vienkārši Latvijā ir šaismīgi izdevīgi uzturēt dzīvas basņas ,ka ir kāds ienaidnieks ( Krievija ), kurš varētu uzbrukt. Un tāpēc vajag NATO, vajag piedalīties misijās par katru cenu. Tādu izdomājumu aizsegā apslēptas paliek nereāli lielās summas, cik izmaksā dalība NATO ,
X
X
Cik izmaksās komisija? Jo ilgāk pētīs un jo kuplākā skaitā būs pētītāji, jo vairāk, - tas skaidrs?
jautājums
j
Jums, protams, ir taisnība, jo atļaut vai neatļaut saviem bērniem jau no16 ir visai problemātiski. Praktiski neiespējami. Ja paveicas izdodas pierunāt vai pārliecināt... Bet , ja es redzu ļoti jaunus cilvēkus ar ļoti dārgiem močiem, tad man ir aizdomas, ka tie ir mīlošie vecāki, kuri ir nopirkuši bērnam kārtējo rotaļlietu. Nāvējošu rotaļlietu....
Senais>jautājums
S
Jūsu loģika ir eleganta, bet man šķiet, ka termins "atļaut"ir spēkā attiecībā pret bērniem, kas , pieredzes trūkuma dēļ, var nodarīt sev skādi, protams paši to negribot.
jautājums
j
Un ar mašīnu braukt Jūs saviem dēliem atļautu ? Uz Latvijas ceļiem iet bojā daudz, daudz vairāk cilvēku . Par ko Mūrniecei kā ministrei kuras padotībā ir ceļu policija arī vajadzētu uztraukties
west
w
Latvijas armijai karaviru vel daudz.
Senais>...
S
Tāpec jau mūsu sabiedrība ir pilna ar memmesdēliņiem, ka vecāki pret bērniem nejūt cilvēcisko cieņu, kopš dzimšanas. Laist vai nelaist pieaugušu cilvēku , resp. tam klaut ko atļaut, vai nē ir viņa privātuma ignorēšana, tātad necieņa.
...
.
Man ja būtu bijuši dēli, es viņiem uz ārzemēm neļautu braukt, jo es viņus laidu pasaulē! Valdība nedrīkst aizsūtīt uz tiem rajoniem, lai ietu bojā, valdība nedrīkst tā vienkārši spēlēties ar cilvēku dzīvībām. Viņi savus dēlus noteikti nesūta uz turieni. Tie kas karo, paši lai apdomā kāpēc viņi karo. Tā valsts ir pati savas nākotnes kalēja un nav ko iejaukties viņu iekšējās lietās. Jau tā Latvijā ir maz dzimstība. Arī daudzi aizklīst uz ārzemēm. Latvija būs krūmu zeme, jo kopēju nebūs. Lielkungi vieni paši valsti neapkops, arī vergu nebūs.
un
u
Kādi zābaki komentāros!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Afganistānas kara veterāns: politiķiem jāskaidro Latvijas atrašanās iemesli Afganistānā

Kapelāns Pļaviņš: vissmagāk šobrīd ģimenēm

Arī Zatlers uzsver, ka Latvijai misija Afganistānā jāturpina

Afganistānā krituši divi Latvijas karavīri

LASI VĒL

Guntas Slogas raksts par dzīvi NATO bāzē Afganistānā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas