Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Veismane: Neesmu saulstariņš, bet sava profesionalitāte nav jāpierāda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
q
q
VK ir ar Veismani prieksgalaa ir loti profesionali valsts naudas panemsanaa sev! KNABam tur butu ko rakt un sedinat!
Jūras mandarīns
J
... seju Veismanīša labi uztaisījusi fotogrāfam. Kāda tā seja būtu kunilinga laikā?
standzinieks
s
Un ko jūs, karstgalvji, Jaunajam laikam ieteiktu darīt ar Veismani? Nošaut uz vietas? .................. "Kā liecina informācija, kas ir Dienas rīcībā, premjers Valdis Dombrovskis (JL) G. Veismani nesodīs ne ar pārcelšanu citā amatā, ne ar atbrīvošanu. Darbu G. Veismane varēšot turpināt, taču jūnijā viņa tiks brīdināta par darba attiecību izbeigšanu no 1. janvāra. Šāds risinājums izvēlēts kā kompromiss, lai patlaban nevajadzētu lemt par G. Veismanes atbrīvošanu vai pārcelšanu citā amatā, ko viņa varētu apstrīdēt, jo savā rīcībā pārkāpumus nesaskata."
Demokrāte
D
Tas jau sen visai pasaulei zināms, ka LV ierēdniecības aparāts ir uzmilzis tik ļoti, ka apēd gan mūsu izglītības, gan veselības, gan kultūras budžetu. Nekur pasaulē uz tik mazu iedzīvotāju skaitu nav tik milzīga rīkotāju/saskaņotāju/pārbaudītāju banda.
Lelle
L
Izbeidz! Uz vecumu vainu novelt nevajag! Uz šodienas izglītības sistēmu gan, jo tie jaunie, kas šodien beidz tās augstoklas, īpaši humaņitarņiki, neder pilnīgi un galīgi nekam. Pareizi vakar Kreituse teica: ja vecie vienmēr prasa sev: vai es varēšu, tad tagadējie jaunuļi: kapēc ne es un man algu vislielāko dodiet!
kompetenc tērēt
k
Pārvalde strādāja līdz bankrotam, aizņēmāmies, strādā tālāk, turpina tērēt aizņemto.
...
.
Savu profesionalitāti japierāda atkal un atkal darot savu darbu! Bet Latvijā ierēdniecība ir skaitliski vislielaka, bet profesionāli - visvajākā valsts pārvalde, kura iestūrēja valsti bankrotā.
>Sirmais
&
Tu varētu tikai novēlēt sev būt tikpat apaugušam ar sūnu kā Veismanei, tad tu darītu valstij vajadzīgu darbu, stundas neskaitot, nevis dirnētu internetā un gvelztu par cilvēkiem, kuriem vari tikai kurpes oienest ( varbūt ).
vērotājs
v
Vairāk nekā gads pagājis kopš Valsts kancelejas priekšlikumiem "valsts pārvaldes sistēmas un civildienesta optimizēšanai..." Tikai viens no priekšlikumiem: "Departamentu direktoriem un nodaļu vadītājiem vietnieki nevarēs būt. ..." Gads pagājis, NEKAS NAV MAINĪJIES !
!
!
Veismane klaji demonstrēja necieņu pret Dombrovski viņa ievelēšanas laikā: nepieceļoties snidza ziedus, bet Dombrovskis bij spiests celties kajās.
Sirmais
S
Valsts kanceleja ir un būs vissvarīgākā birokratija valstī un to jāvada jaunam talantīgam cilvēkam, nevis ar sūnu apaugušai tantiņai.
kaija
k
Pilnīgi piekrītu Jūsu rakstītajam par TB/LNNK - cik esmu sabiedrībā apjautājusies, tāds ir visu domājošo latviešu viedoklis par šo partiju.
zinātājs
z
Tāda profesionāle , ka ezim jāsmejas. Kad pieņems noteikumus, ka pensionēšanas vecumu sasniegušie vienkārši nedrīkst direktorēt ? Profesionāļi brauc projām, bet vecie kā pielīmēti direktora krēsliem. Kaunējušies būtu ! Darbi neiet, domāšana klibo , bet sēž un dzen demagoģiju.
Vera
V
Atbalstu Sandru.Šāda veida valsts pārvalde ir Latvijas kā valsts kaps un gals. Tur vajadzētu likvidēt un likvidēt ar pensionāri priekšgalā,bet kas to darīs?Uz vēlēšanām mazas cerības.
...
.
Veismane pate atdzinās,"cik stipra ir VK tik stipris ir premjerministris", kurš Latvijā ir bijis labs premjerministrs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas