Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Veismane neizslēdz, ka daļa amatpersonu atteiksies no dienesta automašīnu lietošanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Egipte
E
Varbut vinu neielaida Egipet jo Ebrju uzvards. Zhidi nezeligi noslepkavoju Egiptes armiju Sinai pen. 1967. g kara
Pridurskis
P
va vellos , točna , tikko apgrieza algas tuuliit jaaievieš ši autonodoklis , praktiski tas iedod stipras privileeģijas , algas pielikumu tajaa skaitaa , jo ejot atvaļinaajumaa , slimojot tev apreeķinaas pie izpeļņas pieliktos 150 las , a kaapeec 150 labaak 200, kurš tas ģeenijs, tas pelniijis taadu pašu medaali kaads smagajos noziegumos apsuudzeetajam jau ir...
Ierosinajums ordena kapitulam
I
veismanei atzinbas krustu, par ieredniecisko staju parstavot Latvijas intreses Egiptes kurorta Hurgada!
DD11
D
Es neesmu nekāda sīkā gnīda. Es esmu Jaunā laika angažēta šļuras taisītāja!
Skauģis
S
Diezgan zemiska ir Guntas Veismanes darbību apzīmēšana par nelikumiibām, īpaši par to diplomaatiskao pasi. Lai taču viņa brauc ar kādu pasi grib. Ko konkrēti Jums, sīkā gnīda, tas maina? (
stulbums - Krista
s
Prātiņ, nāc mājās!
stulbums
s
Katrs cilvēks meklē tādu darbu, kas viņu apmierina gan pēc algas, gan atrašanās vietas. Riebjas, ka valsts pārvaldē strādājošie taisnojas ar darba tālumu no mājām! Meklējiet, mīļie, izdevīgāku darba vietu un nelieciet man maksāt par savām iegribām! Tā ir jūsu personīgā problēma!
Krista
K
Jaa,taadu nu mes to valdibu esam ievelejusi!Kad tauta saka cinities ar valdibas nepamatoti uzraditajiem teeriniem,vini uzreiz izdomaja,kaa atriebties tautai.....sada nodokla veida!:)Smiekligi!Kaa ES un mani draugi gaidam veeleesanas....neaprakstami gaidam.......un izveletaa partija buus viemmozimigi SC partija!!!!!!!!!!!Rigas Dome vini parada sevi,kaa partiju,kura ir par iedzivotaju interesu aizstavibu!!!!!!!!!Nekad vairs nebalsosu par sim partijaam,kuras sobrid diktee savus speles noteikumus,iedzenot tautu nabadziba.Un butu labi,ja kaads no siem,,gudrajiem,,izskaidrotu MUMS,kas slikts ir no taa,ka kaads darba deveejs,savu automasinu dod savam darbiniekam?????Kas tur ir tik slikts?????Lai cilveeks brauc,kur vinam vajag!Bet valsts ieredni gan to nevar atljauties,jo taa NAUDINA kuru vini tere ir no to pasu cilveku nodoklu maksajumiem.Un to naudinu labaak atdot nabagiem,invalidiem,baareniem uc.Taa luuk!Taa nauda,kuru valdiba teeree ir Valsts nauda,nevis vinu nopelnita.Nodoklu naudu maksaa Tauta suri gruti straadaajot,nerekinoties ar to,ka maajaas berni,sievas vai viri gaida!!!!Valdibu ieveleja Tauta .Tad kapeec sodien vini iedomaajas sevi kaa Dievus????Ko vini daris peec veeleesanaam,kad vairs valsts maizee nevares sedet????
jautrais
j
... ne katru dienu ir sēdes līdz vēlai naktij.... taksometru biznes vēl nav iznīcināts..
tā ja
t
Un kā ar diplomātiskās pases lietošanu privātos nolūkos? Vai viņa kādreiz taisās to izbeigt? Atlaist!
mzgd
m
krieviski skan labāk- hočeš kotatsa- umei sanočki vozitj.
Sarkana jura
S
Veissmane ir diezgana bala. Laikam netika uz siltam zemem brivdienas.
speķīts
s
Kas gan ir ķiršu torte, salīdzinājumā ar pabraukāšanu pa naksnīgo rīgu ar "godīgi samaksātu" valsts volvo!
stulbs nodoklis
s
Faktiski tas PRETĪMNĀKŠANA tieši valsts iestāžu ierēdņiem! Tagad viņi pie savām algām un citām privilēģijām ar nenozīmigu maksājumu varēs pilnīgi BEZ kādas atskaites vizināties kad vien grib un kur vien grib privātās darīšanās. Piē tam VALSTS iestādēm vēl būs jāatrod ievērojami līdzekļi, kas par šo vizināšanos būs nodoklī jāiemaksā kā darbadevēja daļa! Nez vai no tā visa iekasētais nodoklis būs dižs ieguvums valstij, ja PARĒĶINA VISUS izdevumus! Toties privātbiznesam, it sevišķi maziem un individuāliem biznesmeņiem daudziem šis var būt kā nazis pie rīkles (~ 1000 Ls gadā papildus nodoklis) un noteikti izraisīs bankrotu vilni! Acīmredzot, valdība tā saprot ATBALSTU mazajai uzņēmējdarbībai! Izsaku līdzjūtību mazām zemnieku saimniecībām, amatniekiem, utml. Ja mērķis bija iekasēt papildus naudu - tad tas pilnīgi garām, no izputinātiem un bankrotējušiem uzņēmumiem NEIEKASĒS ne tikai šo bet VISPĀR NEKĀDU nodokli. Ja gribēja ierobežot tādu parādību, kā lielo šišku tieksmi savus lepnos luksusvāģus reģistrēt uz uzņēmuma vārda, tad vajadzēja izstrādāt gudrāku sistēmu - tā lai no vienkāršākiem vāģīšiem (Astra, Clio, Golf) iekasētu samērīgāku maksu (teiksim 120 Ls GADĀ), bet no Bentley, X6, Ferrarri - kādus 2400 Ls gadā!
Meli. meli, meli
M
Sitas nodoklis ir debessmanna uz valsts īpašuma parazitējošajiem. Textā vajadzēja skaidri pateikt, ka pēc šī nodokļa pieņemšanas, vis tiks "sakārtots" tā, ka samaksājot nieka 35 latus mēnesī (ar taksi četri braucieni no centra līdz lidostai) ikviens klerks varēs baukāt cik tik gribēs, kaut malku vest, un neviens nedrīkstēs pārmest stāvokļa izmantošanu, jo redz, viņi taču ir smaksājuši nodokli. Protams, ka par benzīnu, šoferi, remontu utt makšās ne jau Veismane, bet gan nodoklumaksātājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas