Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Vējonim Jūrmalas domes atlaišana nav pašmērķis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eva Braun
E
nu riktīgi lustīgi sāk izskatīties ! Jūrmalu savienosim ar Ventspili un turēsim Kurzemes cietoksni !.... Lembergu Aivars tad arī mūs -jūrmalniekus aplaimos ar socialismu .... Vara centralizējas ,draugi ! un Huseinizējas ; )) Bet kopumā es tikai par šito gājienu ...,jo Munkevics ir teatrāls bezideju sprāgonis ... un dikti zaglīgs maita.... a Aivars Hūtē mums vēl vienu Lipkes pieminekli uzslies uz Jomenes, kur žīdelēniem pulcēties... A mumsīm -letiņiem ,varbūt ,goda pēc ,saremontes Raiņa un Aspazijas vasarnīcas .... kur dzeiju klausīties .... skatīsim notikumus ,biedri ,iz pozitīvās prizmas ...; ))
papucis
p
Pajautājiens:Kas tās par 15 partijām,kas Jūrmalas Domēs""savēlējušas""savus deputātus ar apšaubāmām Programmām,kuras var nepildīt?Cik katrā ""partejā ""ir biedru?Vai biedru nav vairāk,kā Jūrmalā iedzīvotāju?
zebra
z
Nevajag Jūrmalu pievienot Rīgai - būs vēl sliktāk. Pievienojiet lūdzu Tukumam. Būsim pateicīgi.
Cunami
C
Jūrmalas domei ir ceturtās zemākās administratīvās izmaksas starp visām Latvijas pašvaldībām. Tā ka vari iedomātieš kādas algas ir citās pašvaldībās!
Populists
P
Tiko Bulduru bagātnieku nauda nonāk pilsētas kasē, tā pārvēršas par Jūrmalas ančānu un citu labi apmaksātu deputātu līdzekļiem un ne vienkāršie jūrmalnieki, ne Bulduru bagātnieki par šo naudu vairs nav lēmēji ! ! !
juris andrejs
j
daudzi grūti saprot,kas ir nodokļu maksāt'āju nauda pilsētā,pareizāk,no kurienes viņa nāk.Jo lielākas algas u'.c.,jo lielāks pilsētas budžets.Visvairāk bļauj tie,kas praktiski pilsētai neko neienes.Ķemeru grāvji tiek tīrīti par Bulduru bagātnieku naudu,jo paši neko neienes...Kāpēc neviens nebļauj par to.ka Jūmala vairāk kā miljonu atdod citām pašvaldībām?Ķemeri laistītos...
Adatiņa
A
Pilnīgi pareizi ,Vējoņa kungs domā, tā jau ir klaja ņirgāšanās par Jūrmalas Domes darbību, izskatās,ka Dome bez Munkevica nevar iztikt - nu nekādi,vismaz lai ir tuvumā,smieklīgi! Nomainīt vajaga visus un sākt visu no baltas lapas,kā arī atcelt visus lēmumus,kuri pieņemti šīs valdības laikā!
nu tak
n
vējonis tikai grib savu 'daļu'
Populists
P
Ja lietu apskata no politiskā viedokļa .......RĪGAS VĒLĒTĀJIEM PIEVIENOJOT JŪRMALAS LATVISKO ELEKTORĀTU ......, UŠAKOVA KRĒSLS VAR MAINĪT SAIMNIEKU ! Te patiešām Vējoņa kungam ir taisnība un risinājums ir tiešam rūpīgi jāapsver ....
nodoklis
n
Pašvaldību sistēmai Latvijā ir jāsāk ievest kārtība. Pats galvenais jābūt valsts kontrolei par katruu santīmu , ko tērē šie vietējie vietvalži. Šobrīd pašvaldības tiek izsaimniekotas un līdz ar to arī valsts īpašums. Nodokļus maksātāji Jūrmalā nav ieinteresēti tādai domei maksāt, kura vienkārši nestrādā. Ja pavēro Ķemerus, šausmas pārņem ikvienu. Jūrmala nedrīkst pārvēsrties par Latvijas saliņu citttautiešiem, tā ir Latvijas latviešu jūrmala
no tēva mājām padzītais
n
Ir arī citas valstis
filozofs
f
tur nu Jums 100 % taisniiba , beidzot esam pie taa nonaakuši , ka valsts nozadzeeji komandee paraadi , arii Dombrovskis ir mells un maziņš šii siikaa smagajos noziegumos apsuudzeetaa priekšaa.
Juhans
J
500 lati par māju Jūrmalā ir pareiza maksa, jo citādi tie cilvēki iedzomājas, ka viņiem jādzīvo tikai Jūrmalā. Ir arī citas pilsētas.
mēris
m
Jūrmalu plosa nekustamā īpašuma mēris. Par aizaugušu pļavu ar necilu ēku prasa tūkstoti. Kaut kas drausmīgs. Darbu atņem , nepietiek jau maizei, bet prasa vēl un vēl. Daudz sliktāk kā krievu laikos.
nelieši
n
Jūrmalas lielākā problēma ir nesamērīgi augstais nekustamā īpašuma nodoklis. Ja nekas nemainīsies, tad valsts ar Vienotības un ZZS rokām padzīs no Jūrmalas vietējos iedzīvotājus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas