Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Vējonis atbalsta čekas maisu atvēršanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NEBALSOTĀJS Pazemotais Latvietis
N
JA MĒS PAR SEVI CĪNĪTOS MŪS PAZĪTU VISA PASAULE !!! Vējonis, Kučinskis, Bergmanis, Rinkēvičs, un tādi kā Briģislavs, Āboltiņa mūs PAZEMO. Šodien mūs pazīst retais. Par mums pasaule pasmIn. Ja cieni LATVIJU un esi latvis un latviete ...... NEBALSO !!! Nepazemo savus senčus !!!
RIMMINGS
R
Katoļu baznīcas lielboss,Zbigņevs,kategoriski pret maisu atvēršanu. Deleģēja ar milzīgu naudas summu 560 tūkst.e blēdīgo Siguldas priesteri=avantūristu Rihardu maisu satura izvērtēšanas??? komisijai, un to naudu komisijas "labdarībai", piekukuļot pārējos komisārus, ka nepublicētu garīdznieku vārdus. To pašu līdzīgi darīja arī luterāņu Vanags. Citādi baznīcas būs tukšas. Maisos ir 62 katoļu priesteru vārdi. Pujāts tronī un kronī, teica priesteru konferencē,ka ar to viņš izglāba baznīcu.
Daņila
D
Bet ja tos maisus atvērs - ar ko spekulēs politiķi citās vēlēšanās? Tagad visi var rādīties kā viņi ir par to atvēršanu, bet, ja tiešām atvērs, ko pēc tam? Darbu taču nav bijis un nebūs, tad kāpēc pēdējo trumpi laist no ķepām ārā?
janka
j
un vēl jau ir OIK ar ko spekulēt. visi sola likvidēt, bet kurš tad to pieņēma?!
  • 7
  • 0
sviests
s
...tādējādi varētu nākt klajā informācija, kas mazinātu uzticēšanos valsts drošības iestādēm...!!! Vo šitāda pērle sen nebija dzirdēta. A kas, laika nebija kurmjus un žurkas izķert? Joprojām pilnas drošībnieku alas?
Ai
A
Kaa tiek atbalstiita esoshaa varas partija. Kuluaaru sarunas bijushas. Populistiskas reklaamas izmantojot esoshos kreeslus. Taa ka nu Veejonis burtiski puush miglu aciis pirmsveeleeshanu ciinjas laikaa. Var tik domaat kas apsoliits Veejonim
Buba
B
Nu tā pamazām, - sāciet ar tiem, kuri dzimuši PIRMS 1918. gada ...
Tine
T
Tas tik butu recigi, Latvanijas karaliste, KA viens kretins varetu aizliegt atvert cekas maisus. Kaut gan Kanadas zagle Vike ta rikojas.
DTX
D
Čekas maisu informācijas turēšana slepenībā rada draudus tās informācijas izmantošanai šantāžas nolūkiem vai līdzīgi. Ir taču cilvēki, kas tur tiek klāt un es neticu, ka viss tur ir tik noslepenots, ka naver tikt izmantots savtīgi. Vienreiz nopubliskot un kauns īsam brīdim. Viss. Pret publiskošanu visdŗizāk ir vai nu maisos esošās personas, vai tās, kas ieinteresētas to saturu izmantot savos nolūkos. Man pilnīgi vienalga, vai mans kaimiņš vai rads tur ir bijis. Vairāk jau tas ir svarīgi pašiem maisos esošajiem..
ble Robots
b
Nu ja ka jaatver. Velesanas tacu tuvojas.
latvietis ar mietu !
l
Cerēsim ka Lavijas invalīdi savus skūterus saņems pirms vēlēšanām !
latvietis
l
Krievi neieredz pat Latvijas invalīdus ? Nu ko ,tad paliek tik viņu deportācija !
  • 4
  • 4
Rūdolfs
R
mani tikai māc viena doma: Krievu čekisti nav duraki-pat ļoti iespējams, ka tur būs fiktīvas kartītes ar cilvēkiem, kuri nemaz ar čeku nav sadarbojušies: Tā sacīt-lai sarīdītu sabiedrībā vienu pret otru, ko tad?
nātre
n
Rūdolf, Tu baidies, ka Tava kartīte arī uzpeldēs?
  • 1
  • 0
vēl
v
Obligāti, līdz vēlēšanām!
Irlielāmērāticams
I
ka sabiedrībai sniegtā informācija ... korekta nevar būt nekādi, jo to aģentu vārdus, kuri strādā mūsdienu specdienestiem taču nepubliskos, lai kāds vājprāts arī nevaldītu.
muļķa secinājums
m
No tā lielā uztraukuma, kas valda un iebildes pret publiskošanu liek domāt, ka liela daļa aģentūras turpina darboties pret draudiem "nacionālajai drošībai"
  • 9
  • 0
zvirbulēns
z
Bailēm lielas acis! Ka tik kaut kas nenotiek? Vējonis atgriezīs likumprojektu, acis viņam lielas, akurāt kā Maizīšu Jānim, kaut šis visu laiku darbā guļ!
Čekikstbāba Vaira
Č
Galvenais saskaņot ar Krievijas čekas arhīviem cik un kādus LV čekistus izgaismot un cik vēl paturēt priekš Dižkrievijas varenajām intresēm Latvijā.
psihopaatei
p
Ir trauceets intelekts. Tik vien zina kaa nodot tautu
  • 3
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas