Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Vējonis: Latvijā domāt par savu atomelektrostaciju nav prāta darbs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dums
d
"Apšuciemā nespējam militārām vajadzībām uzbūvēt vienu nelielu lokatoriņu" Vējonis strādādams par ministru pat nesajēdz tik daudz, ka radiolokatorā nav ne smakas no Jonizējošā starojuma (lasi - radiācijas). Ka jau visa partijiņa lobē tikai fosīlā kurināmo. Ministrs, kam būtu jānodarbojas ar steriotipu laušanu un sabiedrības izglītošanu, nodarbojas tikai baidīšanu, par lietām, kuras ilgadīgas ministrēšanas laikā nav pat vēlējies iepazīties.
AD
A
Tu vari gribēt kļūt par miljonāru, bet par to tomēr neesi kļuvis. Kāpēc? Tāpēc, ka tā ir tukša pļāpāšana, tas vienkārši nav iespējams. Tu vari gribēt, lai Latvijas valdība Latvijā būvē kodolspēkstaciju, bet tā kā nebūvē, tā nebūvē. Kāpēc? Tāpēc, ka runāšana par kodolspēkstacijas būvēšanu ir tukša pļāpāšana, tas vienkārši nav iespējams. Kāpēc? Izlasi rakstu un pamēģini apgāzt kaut vienu no argumentiem. Ja tu to nespēj, tad tarī tu nodarbojies ar tukšu pļāpāšanu: gribu lellīti , gribu konfektīti, gribu atomstaciju...
lg
l
Nu doma taču skaidri noformulēta,kāpēc valstij tuvākajā nākotnē , 3-20 gadi jāatsakās no savas elektroenerģijas ražošanas par labu trešajām valstīm(Lituva ,Krievija),nu kur vēl skaidrāk noformulēt.....
Vējš
V
interesanta teikuma konstrukcija: domāt nav prāta darbs. Kā darbs tad domāšana ir?
Terorists
T
Ja jūs cilvēk būtu iedzļinājies kaut mazākās Latvijas problēmās tad man nekas nebūtu jāpamato. Bet jūsu plāns kad šeit nu būs un kaut kas taps ir tik pat utopisks kā uzcelt komunismu kur visi brauks ar helikopteru un visu izpildīs roboti. Robots esat jūs kas maksā nodokļus,bet norijējs ir VALSTS ar saviem birokrātiem.Un ja nebūs slikums tad der iedziļināties ekonomijā tā dziļāk ar piedevām. Un ja vēl nav skaidrs tad iedziļinies birokrātija izaugmē un vēsturē.
AD
A
Pacenšaties savu domu (ja jums tāda vispār ir) noformulēt cik necik sakarīgi, ja vēlaties, lai es jums atbildētu.
lg
l
Un vispār mums tacu nav ne naftas,ne gazes un kāpēc būtu jāatsakās no savas elektroenerģijas par labu 3 valstīm....
AD
A
Arī Jūs variet būt, ja ne gudrāks/gudrāka par citiem, tad vismaz ne dumjāks/dumjāka par citiem. Tikai nevajag būt slinkam/slinkai. Ja Jūs patiešām gribiet uzzināt, kāpēc Somija var atļauties to, ko nevar atļauties Latvija, tad noskaidrojiet to.Piemēram, salīdziniet ekonomiku. Nu, kaut vai IKP. Somijai 2009.g. tas ibija 238, 607 mljd. USD, kamēr Latvijai tikai 25, 927 mljd. USD (SVF dati). Apmēram 10 reizes mazāk, vai ne? Nemaz nerunājot par "treknos"gados notērēto, kas mums tagad jāatdod. Nopelniet tik daudz, cik ir Somijai, iemaksājiet to valsts kasē un tad ierosiniet būvēt kaut vai trīs kodolspēkstacijas!
lg
l
A ka ta tu AD domā ka vēlreiz šeit Šveicie jātaisa,vai pēc Vējoņa filosofijas dabiskā lieguma zona,kuru apgādās Krievija ar savu elektroenerģiju...
nazis
n
Lembergs piekritiis visam, lai tik vinjam atljauj razhot hercogistes vajadziibaam plutoniju :). Vinjsh jau mums ir taads mazais Kims, zagliigaam acheleem, stulbos uzvalkos un ar huuti. Runasveids ar pavisam liidziigs.
Terorists
T
Vai jūs cilvēciņ dzīvojat uz Marsa,jeb esat viens no ieinteresētajiem kur nogrābt piķi izmantojot smiltis. Latvijas ceļi,Dienvidu tilts,Brīnumkalns,,Neuzceltā koncertzāle,un var būt sarakstu turpināt neskaitot kara kuģus,kas tika taisīti Rīgas KB.
Adda
A
Interesanta doma, tikai man uzreiz rodas jautājums, kāpēc, piemēram, somi, kuri arī nav sevišķi liela nācija, mierīgi būvē vienu AES pēc otras, pie kam ne jau tās lielākās jaudas. Pats esmu bijis un redzējis, tāpēc varu spiest. Acīmredzot ir kāds pamatojums. Ja nemaldos, vienu jaunu nesen sāka būvēt. Laikam atkal gribam būt gudrāki un zaļāki par citiem.
lg
l
Urāna rūdu var ņemt Afganistānā kur mēs sekmīgi karojam,pie tam par poļu naudu,ja kurs vēl nezin tad tur lielas rezerves...bet tas tā,kas attiecas uz Vāciju tad ta ir valsts ar ļoti augstu energoefektivitāti,taču bes aes viņi vienalga ir impotenti,jo visa ražošana šobrīd darbojas uz elektroenerģijas,ta ka var protestet,bļaut,bet ar rokām un skrūvgriezni sen jau neviens nestrādā......nu paliek tad jautājums ka ta vīņi savu industriju noturēs ja visu slēgs ciet,pārcels visu ražošanu uz āziju vai....
AD
A
Meitenīt, gluži otrādi. Ja Vējoņa viedoklis par kodolstacijām būtu saistīts ar šo paciemošanos, tad viņš taisni aicinātu, lai ĻAUJ Krievijai būvēt Latvijā kodolstaciju.
zENTA
z
Vai kads LV zurnalists pamanija Vejona viziti pie Putina pec oktobra velesanam? Divaini, bet ne. Lai ari krievu portali par to rakstija. Nav ari brinums, ka Vejonim tagad ir sads viedoklis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas