Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Vējonis nesaka "nē" sadarbībai ar SC pašvaldībās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gunārs
G
Jau sen ZZS vajadzēja sadarboties ar Saskaņas Centru. Vienotības banda ar tautas nodevējiem VS/TBLNNK apnika. Visa Latvija izlaupīta.
jautrais
j
kolīcijai ir nozīme tikai šaurā loka labuma saņēmējiem.... kamŗ lielās partijas nebūs izmestas no sedliem nekas labāks nekļūs..
par morāles ciltsrakstiem
p
It kā jau saprātīgi - daudzviet Eiropā zaļie tradicionāli tiek pieskaitīti tā sauktajiem kreisajiem un tādus uzskatus arī pauž. Diemžēl Latvijas gadījums, atceroties zaļo kustības pirmssākumus tūlīt pēc valsts neatkarības atgūšanas, liek aizdomāties par vietējo zaļo morālo kroplību vai, labākajā gadījumā, konjunktūrismu. Bet varbūt viss ir daudz vienkāršāk - auksts Vējoņa /ar plato "ē"/ aprēķins apsteigt Amerika komjaunatnes atdzimšanas partiju GKR un kļūt par SC mazāko brāli, iegūt vicemēra posteni, palielināt ietekmi Rīgas brīvostā un pie viena turpināt kalpot gan Aivaram, gan panslāvisma teorētiķiem un praktiķiem.
ha,
h
uz priekšu, Vējoni! Šitā aizbaidīsi vēl palikušos ZZS vēlētājus!
rējēkvenkšķiem:)
r
un kura no partijām tad saka nē? visas bus gatavas draudzeties ar sc ka tik pie siles tikt, vismaz vējonis godigi pasakakā ir nevis pirms velešanām ne un ne, bet pēc tam nav atraujams no sc ne ar tankiem:)
RD un VD sirdsdraudzenīte
R
************************************************** ..."(..)...Pašvaldībām ir jārisina galvenokārt saimnieciski, ne politiski jautājumi."..." ************************************************** ....nu, nevajaga šītās bērnudārza līmeņa lozungatrunas - CENSTIES SUKAŠOVAM IEVIEST DIVVALODI'BU BIJA ĻOOOOOOOTI SAIMNIECISKS JAUTĀJUMS !!!! ...
Uzvaras laukums
U
Atjaunosim Uzvaras laukuma patieso vēsturisko būtību. Uzvaras laukums tika izveidots par godu uzvarai pār Bermontu, nevis par godu padomju okupantiem. PARAKSTIES! Portāls www.manabalss.lv. Par latvisku Latviju!
Vismaz
V
skaidra valoda.
Roklaižām ZZS
R
Ko citu varēja gaidīt? SC roklaižas.
cieti!
c
Mērgļi paliek vēl lielāki mērgļi!
Juhanss
J
Nu viereiz bus skaidriba:beidzot kritis maskas-Urbitis un Brikainis no laika gala ir bijusi vienas partijas sekretari!Biedriem pedejais laiks ATKLATI apvienoties!Biedriem ta bus pedeja kauja ar"Internacionali"uz lupam!
hi hi
h
Vēlēšanās tik pie siles ir tik liela, ka varētu sadaboties arī ar Staļinu, bet no otras puses, kas gan bijušo kompartijas locekļu partijai nekait sadarboties ar jedinaja saskaņas rossija centrs
Arturs M.
A
Neatceros nevienu Zaļo akciju latvijā pēdējos gadus!Tukša muca tālu skan.
Pūtonis
P
Visi mankurti sāk pamazām līst atpakaļ pie Maķuškas.
vējonis jau pat
v
tualetes tīrīt nebūs iemācāms

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas