Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Vējonis: Zaļā partija startēs vēlēšanās kopā ar ZZS

Latvijas Zaļās partijas līdzpriekšsēdētājs Raimonds Vējonis norādīja, ka LZP vēlēšanās startēs kopā ar Zaļo un zemnieku savienību (ZZS) un līdzšinējā sadarbība tiks turpināta.

Vējonis uz jautājumu par izskanējušo informāciju, ka zaļie varētu atšķelties no ZZS, atbildēja, ka tāda ideja nav izskatīta un nav aktuāla.

"Tas nav ne apspriests, ne tiks apspriests. Zaļā partija startēs kopā ar ZZS un turpinās līdzšinējo veiksmīgo sadarbību," uzsvēra Vējonis.

Tāpat viņš pauda viedokli, ka šādu ziņu izplatīšana nav nekas vairāk kā mēģinājums destabilizēt politisko situāciju pirms gaidāmā referenduma par 10.Saeimas atlaišanu.

Portāls pietiek.com piektdien rakstīja, ka politikas kuluāros jau vismaz pāris mēnešu intensīvi tiekot apspriesta iespēja, ka Zaļo un zemnieku savienībā ietilpstošā Latvijas Zaļā partija varētu Saeimas ārkārtas vēlēšanās startēt atsevišķi no Latvijas Zemnieku savienības un Aivara Lemberga vadītās partijas Latvijai un Ventspilij.

Izskan arī spekulācijas, ka zaļie varētu atšķelties jau pēc ārkārtas vēlēšanām. Zaļās partijas līdzpriekšsēdētājs Viesturs Silenieks šķelšanās iespēju portālam oficiāli noliedza, bet citi zaļie neoficiāli teikuši, ka "šogad vēl nē" ar uzsvaru uz "šogad". Tiek pieļauts, ka Zaļā partija varētu ar savu atsevišķu sarakstu startēt pēc diviem gadiem gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās Rīgā, kā tas jau ir noticis iepriekš.

ZZS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis portālam apgalvoja, ka runas par zaļo atšķelšanos no zemniekiem esot vien politisko konkurentu veltas cerības un šīm runām neesot nekāda pamata.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas