Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vēl četras dienas vāks parakstus Pensiju likuma grozījumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Antons
A
Ka gan tik nelietigi cilvecini (ar vismazako sakumburtu) var sedet ministrijas un visados citos valsts kantoros "kampjot" no tautas vairakuma sastradatajiem nodokliem miljonus un vel noskaust tos santimus ko atmet pasreizejiem pensionariem,kuri sos miljonus ir sastradajusi godiga darba.Acimredzot,visos valsts kantoros ir vieni viebigi sausmigi zemiski cilvecini ar "zemajam pieritem",kur nav vietas nevienai cilvecigai domai,tikai vienigi velme "nokampt" pec iespejas lielaku gabalu,bet to,ka pensionaram jau vairs neznak viekarsam sausas maizes gabalinam,vini vienkarsi nespej saprast.Patiesam, jus tacu par tautas miljoniem esiet sapirku- sies saviem "riklu ravejiem - sargsuniem"visadas naves "rotallietas" - nu nostadiet visus pensionarus "pie sienas" un visas pensionaru problemas bus atrisinatas,bet visi zagli un banditi vares dzivot "vienos priekos"
Miljons
M
Apskatījos. Šķērma dūša palika. Ja tā ir partijas reklāma, tad to te vajag atklāti arī uzrakstīt, nevis kaut ko murgot par: "normāls audio teksts iekš..." Nu nav tur nekā normāla. Ieklausies tajās balstiņās, kā tās ir sapūderētas, paklausies tos melus, no tiem, tā saucamajiem ekonomistiem, kas laikā, kad vienkāršā tauta nevar normāli nopelnīt sev iztiku,'apbrīnojamā kārtā ir tikuši pie miljoniem, bet tajā pašā laikā citus tādus pašus miljonāriņus apsaukā. Lai nebāž 100 tūkstošus kampaņā, no kuras cer gūt sev jaunus labumus, bet iemaksā savus miljonus pensiju fondā.
>
&
Citu cilvēku apsaukāšana par sevišķu gudrību gan parasti neliecina.
plānprātiņš
p
Lai dzīvo Andris Gudrais! Pārējie visi ir plānprātiņi!
>Andrim
&
Arī Purne visu laiku UZSVER, ka BŪTISKI tiek uzlabots pensionāru stāvoklis, jo redziet pavasarī pielika ap 10 Ls un rudenī sola pielikt tikpat... Bet cik BŪTISKI pieaug dzīves dārdzība, nemaz jau nerunājot par prognozēm nākotnē???
Skat
S
Kokinam normāls audio teksts iekš www.parmainas.lv
Ave Lat
A
Ja 5 miljardu budžetā nevar atrast naudu pensijām... Tas ir noziedzīgi. Tas ir pensiocīts, ko piekopj Godmaņa režīms.
Andris
A
Lai dzīvo premjera padomnieks Pēteris Leiškalns, kurš ir pārliecināts, ka pensionāru dzīve iet tik uz augšu! Pilnīgs plānprātinš! Bet kādi padomnieki, tāds arī suns. Laikam iedomājušies, ka IKP varēs audzēt uz bada nāvē izmirstošo pensionāru rēķina!
pensionārs
p
Parakstieties! Parakstieties pret visu šo bardaku! Otras izdevības nebūs! Viens ministrs sola pa- augstināt PVN pārtikas produktiem,otrs četrkārt paaugstināt maksu par vizīti pie ģimenes ārsta! Un cik reizes dārgāka ir kļuvusi divu gadu laikā mazā korvalola pudelīte,biezpiens?
Rasa
R
Parakstīties vajag. Pārliecības par rezultātiem- nav. Politiskā reklāmā nedrīkst izmantot valsts simbolus- karogu, himnu, pieminekļus! Mums jau ir bijušas gan banānu, gan saimnieku, gan Brīvības pieminekļa, gan " pozitīvās" reklāmas... Nu ir arī " himnas dziedātāju" ! Pie tam kropļojot Tautas lūgšanas vārdus! Kauns, Štokenberga kungs!
@
@
Parakstījos. Kad vēl, ja ne tagad. Kas vēl, ja ne es? Neļausim ierēdnim aizrauties, smērējot vēl vienu sviesta kārtu, sēžot amatā un pētot, vai kasīt olas ierēdnim ir veselīgāk, kā citiem.
Jūlis
J
Štrunts par visiem likuma punktiem un pantiem,jo likumus raksta pati parazitējošā elite.. Mans paraksts ir protests pret valdošas kliķes pataloģisko mantrausību,kad pusmiljons pensionāru dzīvo arvien nabadzīgāk. .
auns
a
Vistrakākais ir tas, ka viņi cenšas man iestāstīt, ka man nav problēmas, bet, ja arī pieņemtu, ka tā ir, tad man jāsaprot, ka tā ir tik sīka un nenozīmīga samērā ar viņu problēmām (noblēdīt pēc iespējas vairāk ), ka man pat laikam pienāktos nokaunēties!
to Ērglim
t
Viņi to uzzināja TIKAI TAD, kad Doma laukumā viņu acu priekšā izveidojās veco cilvēku garumgarā rinda... Pareizāk būtu teikt, ka negribēja zināt...
Ērglis
Ē
JA valdošie bez liekas bakstīšanas būtu šo jautājumu sākuši KAUT VAI RISINĀT pirms četriem pieciem gadiem, tad es būtu vēl ļoti rezervēts pret šādu likumdošanu. Taču šobrīd izskatās, ka bez tautas iejaukšanās politiķi nezin, kādas problēmas tautai ir.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas