Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Vēl šomēnes cer nodibināt uzņēmēju partiju; noliedz saistību ar Šleseru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Dibinās uzņēmēju partiju, kurā uzņēmēji un dibinātāji nepiedalīsies ...
PS
P
Vai nav pārāk drosmīgi saukt par ''mēslu'' ik vienu, kurš ir gatavs mesties cīņā, lai uzlabotu Latvijas pašreizējo stāvokli? Tipisks Latvieša gājiens - paši neko nedaram, bet tie kas dara ''pēdējie mēsli''...
Kolja
K
Atbaidoši. Vēl viens tāds pats pļurkt kā šķēles plāns.
jaa
j
galigi garam!Savaks 0,paris % balsu un tikai atnems sis balsis Vienotibai vai Zz.Toties krievvalodigie gan zina saliedeties nevis skelties,dibinot jaunas partijas.Taa jau to ir sausmigi daudz.
krauklis un uzņēmēju partij
k
Uzēmēju darbības veicināšanai ir vajadzīga pēc iespējas lielāka nauda un tā mums jāpaņem no budzēta.Mēs. nopirksim varu šhļeseram vai Shķēlem un tad mēs uznēmēji arī barosimies no budzeta,tāpat kā skolas,slimnīcas.policisti Nekādu Kārtību, Brīvu biznesu un Sociālo taisnīgumu mums nevajag.Mēs vinnēsim vēlēšanas un arī mēs dalīsim galvenokārt sev arī naudu.Krauklis arī mūsu sabiedrotais un mēs uzvarētāji ,gudrākie un mums pienākās savējiem sadalīt naudu,mēs esam tie varenie un finanses ir mūsu
Svešvārdu mīļotājs
S
Tas, ka esam nepamierināti ar daudziem politiķiem, nenozīmē, ka savas valsts vara ir jāatdod nu galīgi pēdējo mēslu rokās.
viesis
v
Neesmu biznesmenis, bet to, kas notiek apkārt, es redzu. Un tam, ka Latvijā kaut ko darīt ir ļoti grūti, salīdzinot ar citām valstīm (nodokļu politika, zemais iedzīvotāju ienākumu līmenis, birokrātija un tml.) tam es pilnībā piekrītu. Kā jau minēju iepriekšējā komentārā, daudz kas ir atkarīgs no to cilvēku domāšanas līmeņa, kuri iesaistīsies šajā partijā, bet tas, ka nepieciešami pasākumi uzņēmējdarbības veicināšanai, tas ir nenoliedzams fakts. Un fakts ir arī tas, ka bez attīstītas uzņēmējdarbības Latvija no šīs bedres, kurā joprojām krīt, nekad neizrāpsies.
viesis
v
No vienas puses- izklausās jau cerīgi, no otras puses- arī uzņēmēji ir dažādi. Ja šajā partijā apvienosies tie, kuri piesauc kā piemēru Latvijai Indiju, kur cilvēki strādājot par dažiem dolāriem mēnesī, tad šāda partija noteikti Latvijai nav vajadzīga.
PS
P
Mīļā saulīt, cik te visi kompetenti spriest par taisnību un topošās partijas saistību ar Šķēli, Šleseru utt. No kurienes tāda pārliecība? Un no kurienes šēi milzu skepse un neticība? Un ko, tad ''zinošie'' komentētāji paši iesaka? Pagaidām te notiek tiki gudra izrunāšanās un zākāšana, kas raudies no katra indivīda spilgtās fantāzijas, baumām un pieņēmumiem. A. Kūrava projekts?! O.k., lai tā būtu. Bet tas nebūt vēl nenozīmē, ka Šķēles pasūtījums. Tas,ka viens cilvēks savā laikā ir bijis attiecībās ar otru, vēl nenozīmē, ka viņi mūžu mūžos iet roku rokā...UN GALU GALĀ - PAR TO,KAS ŠOBRĪD NOTIEK MŪSU VALSTĪ ATBILDĪGI ESAM ARĪ VISI MĒS, KAS SAVĀ LAIKĀ ATDEVĀM SAVAS BALSIS PAR TIEM ĻAUDĪM, KURI TAGAD VIENĀ MUTĒ TIEK LAMĀTI. ESOŠIE LĪDERI MŪS NEAPMIERINA, BET TIE, KAM IR REĀLS RĪCĪBAS PLĀNS JAU PRIEKŠLICĪGI TIEK NORAKTI. KO TAD TAGAD DARĪSIM? TURPINĀSIM PELT UN VĒLĒSIM ATKAL PAR TIEM PAŠIEM, KAM ROKA VALSTS IZPUTINĀŠANĀ JAU PIESISTA?
kurbis
k
Jau ar to dienu pazuda muzika,aktieru māksla un svarcelšanas sasniegumi,kad komponisti,aktieri,sportisti metās Saeimē uz vieglu pasēdēšanu,protams politiķi no viņiem arī neiznāca.Kas notiks,kad uzņēmēji sāks gulēt Saeimē,tad jau arī pēdējie nodokļi pazudīs.Ievērojiet,lietas ko nevajag jaukt,piemēram Vācijā strikti tiek norobežotas valsts uzbūves sastāvdaļas....Brīvais bizness, ......Kārtība jeb valsts pārvalde,.....Sociālais taisnīgums par ko jārūpējās. Nedrīkst šīs lietas miksēt,uznēmējiem jābūt tik spēcīgiem,ka viņi dāsni maksā nodokļus valsts budžetā,nevis meklē ko varētu vēl nokampt no kopējās valsts bagātības. Valsts nevar izglābt uznēmēju darbību,kas ir konkurēt nespējīga un nav būvēta uz dabiski īstiem pamatiem.
cūka
c
Kas tad par jums balsos? Darba ņēmēji, kuriem jūs maksājat minimālo algu aploksnē??? Pensionāri??? Ja par jums balsos miljonāri, tad saeimā jums netikt, jo to ir par maz, lai iegūtu 5%. Vienīgā iespēja iegūt reņģēdāju balsis ir sarīdīt nacionālo naidu, bet to nišu jau ir ieņēmuši pisenieki un tūdaliņi. Tāpēc - nespīd!
f
f
Čevers vienreiz labu laiku atpakaļ uz jautaajumu ar ko nodarbojas taa arii paveestiija , ka izstraadaa sheemas valdošajaam partijaam iipaši pirms veeleešanaam un tusee vienmeer bijušo premjeru tussiņos veel rumpiitim klaatesot , ziimiiga kompaanija , starp citu pats Čevers partiju Saimnieks izgudroja pirms vienaam veeleešanaaam un pat iekļuva saeimaa , bet naacaas apkakaaties , tika par iekšlietu ministru , vi;na valdiibu neapstiprinaaja , toties kaartiigu pi;ki iekšlietu ministrija uz pavasara pluudu reeķina izsita , kaut arii pluudu nebija , tagad bļauj peec jauniem pluudiem a nekaada inventaara neesot , toreuiz nauda smuki naasiis ierauta...
padoms
p
Būtu jau labi, ja tikai Babris pa priekšu nemaisītos. Nu izvilks viņam visādus skeletus, sākot no draudzības ar Belokoņu un beidzot ar paša CV.
cūka
c
zagļi!
Человек
Ч
Un Ziedonis Čevers arī - kaut ko atgādina?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas