Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Vēl tiks lemts par Puaro.lv reklāmās pārtērētās naudas atmaksāšanu

Primārais Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) solis bijis apturēt portāla puaro.lv reklāmas klipu demonstrēšanu LNT, vēlāk sekos vainīgo personu saukšana pie atbildības un pārtērētās naudas atmaksa, portālu Diena.lv informēja KNAB preses pārstāvis Andris Vitenburgs.
Jau ziņots, ka KNAB atzinis portāla puaro.lv reklāmas par nelikumīgām, jo puaro.lv pāsnieguši likumā noteikto izdevumu apmēru  - 3 000 latu par reklāmas izvietošanu. Ņemot vērā, ka pretēji likuma prasībām minētajā reklāmā nav norādīts, ka tā ir priekšvēlēšanu aģitācija un kas apmaksājis tās izvietošanu, televīzijā izvietotais klips ir atzīts par slēpto priekšvēlēšanu aģitāciju, kas ar likumu ir aizliegta.

KNAB lēmumu pieņēmis divas dienas pirms vēlēšanām, ko Vitenburgs pamato ar nepieciešamību šādu lēmumu pieņemt, balstoties uz dažādiem slēdzieniem. “Gaidījām Nacionālās radio un televīzijas padomes slēdzienu, bija jāuzklausa dažādu pušu lēmumi,” norādīja Vitenburgs. Tāpat viņš skaidroja, ka KNAB kompetence esot tieši priekšvēlēšanu laika periods.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas