Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vēl viens noziegums uz Daugavpils šosejas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jōnis
j
ta policija neko nedara te aizkraukleee!!! jau cik cilveki ir zvanijusi un teikusi ka ir redzejusi vinu!!!vai nevar iesasitit rigas policiju????
aija
a
Kāpēc nepareizs automašīnas foro pie šī raksta????????? Tā auto reklāma te ir maldinoša, jo rodas iepaids, ka tāda bija maniaka automašīna. Lai cik kruta tā nebūtu, jo maniaki jau arī mēdz būt dažādās aprindās... Redaktori, noņemiet to reklāmu ar sudraba auto, kas ir blakus un ielieciet tā vietā WW passat bildi
ronis
r
un ja jau viņš aizbraucis rīgas virzīenā atd drošivien viņs atrodas kaut kur rīgas apkārtnē.tagad viņu noķert būs patiešām grūti.
Cilveks kam sis ir loti svarig
C
Versija,ka izmeklesanu varetu iesakt noperkot videokameras ielikt Daugavpils sosejas jeb tuvakajas pilsetas kur varetu but slepkava(Kas pagaidam nav zinams). Kameras izlikt benzintankos jo si masina ''VW'' nevaretu braukt bez benzina un varbut ta var atrast ''VW'' sudraba krasas masinu un atrast iespejamo numuru ka ari turpinat izmeklesanu !!! Cerams ,ka Policija lasa piedavajumus,jo tas ir diezgan svarigi.. Tagad visi baidas!!!!!!
!!!
!
Slims un psihopāts,tikai nāves sodu,viņš ir slims...es piekrītu viņu ir jārāda ne tikai Latvijas Tv,bet arī pasaulē,jo ātrāk noķers,jo labāk!!!Bet es neticu policijai!
hā hā
h
ovāla seja un gaiši mati..................
Sandris
S
Pat, ja mums par kaut ko varētu būt nesaskaņas, liksim visi tās pie malas un katrs atradīsim savu vietu aiz kā to , es principā nelietoju nievājošus epitetus, bet tagad gandrīz vai varētu, sinekūru baudošo satrapu sagrābt. Vai patiešām sen jau nepietiek varmācības pret bērniem lai beidzzot kaut ko enerģiski darītu? Mana pārliecība, ka tas ir daudz svarīgāk par pensijām, saeimas atlaišanu un citām, protams arī svarīgām , lietām.
ZJB
Z
Kas? Vēl nav atrasts? Ar ko tie menti īsti nodarbojas? Nevar pasātus saskaitīt? Citādi nebūs, Vašķēviču sargā.
Nezinu!!
N
Ja vinu atradis busu loti loti loti prieciga.! Nevar jau ta nezeligi izturties starp meitenem!!!!!!!!!
niknais
n
Nevajag celt visādas gaismiņpilis, bet gan apgādāt visas lauku skolas ar autobusiem!
BOMZZ.--ABC
B
TIKAI SEEZ SAVAA SEKTAA UN FANTAZEE.UN STEMPELEE.BOKSERIITIS. VEERTIIBA VINAM MATISA IELA.KUR TAA BEIDZAS ZINAM , KAS NEZIN LABAAK NEVAJAG.
ABC
A
Iedomājoties, kā mazs cilvēciņš tumsā spiests kājot vairākus kilometrus, gribas sagrābt aiz šlipses bērnu un ģimenes lietu ministru un iebrēkt viņām ģīmī apmēram šādu tekstu: "Nolāpītais krupi, vai nu nodrošini bērniem skolas autobusus, vai vācies ratā kopā ar savu partiju un tās bosu un mistiskajām "ģimenes vērtībām"."
Sandris
S
Nezin vai Jūs piekritīsiet, ka bērniem var celt galdā to pašu ko fiziski nobriedušiem , pieaugušiem, vismaz ir ēdamais, kas netiek ieteikts. Bet , lietojot jūsu izteikumu metodi, kas noderēs manis rakstītajā demagoga rokasgrāmatā, ja neiebilstiet, gribas pajautāt,. Tātad lai tik bērni spēlējās ar uguni, lai tik peldas un lec uz galvas kur pagadās, lai tik drasē pa plānu ledu u.t.t. Jo lai nenomirtu no indīgas gāzes, jāpārtrauc elopt. Neņemiet ļaunā, bet tāda ir Jūsu loģika.
Sandris
S
Ja vien tas smerdelis nav no tiem, kas grib lai viņu notver, kā Gulbenes slepkava.
who cares
w
"Lai nevajadzētu vairs komentēt tik traģiskus notikumus, vismaz to skaitu samazināt, nekavējoties jābeidz šī ceļmalu "balsošanas" prakse." === Lai cilvēki nesaindētos, jāaizliedz ēst!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas