Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Veldre neredz iespēju Aizsardzības ministrijai samazināt izdevumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ululiņš
u
Tam zirgam ir klapes uz acīm. Ja nu neprot apgādāt armiju ar modernāku tehniku, tad varēja 2 % finansējumā ietvertos līdzekļus izmantot armijas ugunsdzēsēju vienības izveidošanai, kura varētu doties palīgā kritiskās situācijās, piem., meža ugunsgrēku dzēšanā. Ugunsdzēsēju novecojusī tehnika ir kauna pilnā stāvoklī. Vai armijas ātro palīdzību līdzīgos gadījumos. Neesmu jurists, bet domāju, ka ir iespējams to juridiski pareizi noformēt.
Skatītājs
S
Vai tiešām no šī mopša nav iespējams atbrīvoties? Intervijā viņš vienlaikus saka, ka nav ko ietaupīt un arī, ka viņš tomēr izdos vairāk kā 100 tūkstošus sava hobija apmierināšanai. Vēl viņš stāsta pekstiņus par to, kāda bija Loskutova komisija un kas tur notiek tagad. Un pēdīgi viņš apgalvo, ka viņš vienīgais lemj, ko sūtīt ārvalstu misijās. Galvā šitam tipam kaut kas ir sakāpis, bet inteliģence gan tā nav.
ZIRGAGALVAI
Z
grūtības ar nopietnu rēķināšanu, labi, ja savus zirgus vakarā var saskaitīt.
Jautrais
J
Lai pakrata valsts sekretāra kungu, varbūt atradīs lieku santīmiņu, bet ja klausīs tad nepietiks ar valsts budžetu.
Anks
A
Lai noīsina savus hobijus!Sīkumiņš,bet tomēr.
Tāuntā
T
to slaveno ēzeļu godasardzes rotu mēs varētu organizēt bez jebkādiem papildus izdevumiem- kā atbrauc kāds ārzemju viesis, tā izdzenam tos 100 ēzeļus sētā un lai saka ī-āāā...
mērglis
m
par ko tev tas sods , ka noņeema no galvenaa lopaarsta amata , pa daudz ar sportu naasii ieraavaat??? tagad mums jaacieš stulbs kara ministrs , jebšu juus visi grib taas pistoliites dabuut??? uztaisiet likumu , ka jums ministra karjeru beidzot ģeneraaļa pakaapi iedod ,a to kauns jefreitors aizs. ministrs.
jop jop
j
varbuut jaabeidz nejeegaa maksaat preemijas un dod nedeeljaam ilgus papildatvaljinaajumus tiem diikdienjiem, kas tur straadaa... tie iespeejams nebuus 5,9%, bet tas vismaz buus saakums :)
ahmed
a
Kentaur Veldre ATKĀPIES un mēs ietaupīsim uz tavas algas un bērnības sapņu(īstenošanas) rēķina!!!
?
?
Tā arī ņem un pievēršas, bez maksas, ja? Kur? Nosauc pulciņu vai sekciju.
Ieva
I
Vajag uzsist gaisā zirgus, kas, cik saprotu, jau tiek trenēti visiem lēmumumiem. Un tad paņemt lapu un treniņam papūlēties uzrakstīt visus iemeslus, kā dēļ cilvēkiem varētu nepatikt jātnieku godasardze. Kad tas būs paveikts, tad tālākās idejas būtu jāanalizē pirms sāk tās īstenot.
Koņņikhs
K
Izdevumus var samazināt zirgu furāžu pērkot par utiļa cenām. Tas rakstīts žurnālā "Koņevodstvo".
Dl
D
Naudu ASK gan nevajag samazināt... no tā vismaz kāds, labums gan skatītājiem, gan bērniem, kas skatoties uz sportistiem pievēršas sportam nevis ielām.
Dl
D
Nu 150,000 uz zirgu iegādi vien var ietaupīt, nemaz nerunājot par viņu uzturēšanas maksām. Vēl vairākus miljonus droši vien var ietaupīt, iepirkumus izdarot pa tirgus cenām, un netaisot konkursa noteikumus, kuros ir ietvertas normas, kas izpildāmas tikai vienam uzņēmumam, kā jau tas pie mums ir pierasts.
@
@
Pīrādziņ, nāc pie prāta. Vai arī tur, kur cilvēki ceps gaļu Jāņos. Ar visiem zirgiem utilizēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas