Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Veldre pieļauj Šķēles atgriešanos politikā un redz viņu tikai premjera amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kants janeks imanuels.
k
vins butu ideals vadonis skele ir viens no izjajusakajiem pediniem kas valsti ir izpisusi un prasa vel pist.
alma
a
šķēle ir gudrs un skaists
mmjaaa...
m
vēl jau nav izspēlēts vaučeru/sertifikātu gājiens,bet izskatās,ka tas drīz notiks.Tikai tā es varu izskaidrot veldres šūmēšanos. Un kam tad šo sertifikātu ir visvairāk?...
sviests
s
Varbūt Veldrem piedāvāt paciņu sviesta,lai vieglāk...
ilmārs
i
Looks like Harry Pottter.
Lāpītāja.
L
Ir tāds teiciens>Pasargi Dievs mūs no gudra ienaidnieka un dumja drauga.Nu skaidrs ka Makoņtēvs ir gudrs, tikai ta gudrība vērsta vienpusīgi-uz sevi,nu labi vēl dažiem tuvākajiem, bet jums jūsmotāji kāds no tā labums?? Sevi viņš ir nodrošinājis,jums ta kāds labums?Visi tagad nu vairs nevar noliegt,ka valsts ir kraha stāvoklī un tur nav vainojams Šķēle ar TP vien,uz nepareizām sliedēm privatizāciju(pirmie AP lēmumi par privaqtizācijai nododamajiem uzņēmumiem)nolika AP un no viņas izaugušais LC, Puķu Ansis tak tai laikā arī šeptējās kā ministra vietnieks pa pārtikas pārstrādes uzņēmumiem un tos arī veiksmīgi prihvatizeja par simbolisku cenu,toties pārdeva par pamatīgu,viņš ir bijis pie varas pietiekamu laiku un skaitu reižu, un kur tad ir tas pareizais ceļš un panākumi bijuši viņam.Drusku pielaboja LC radītos brāķus un uzshēmoja sev perspektīvos virzienus,tad aizgāja prom tos piepildīt.Tagad taisās nākt pēc jauniem variantiem, jo savi rokaspuiši kraha apstākļos to nespēj viņam nodrošināt.
juta
j
Šēle vismaz ir gudrs.Man viņš patīk.
Vetārsts
V
... un visos ministru posteņos saliks vetārstus. Tad varēsim atjaunot Latvijas armijas kavalērijas pulku.
V
V
Kaut kas jauns uzradies, ko nozagt?! Likās ka viss jau sadalīts
Īstais
Ī
Paldies ""lielāko kretīnu rezultātu"" autoram.(komentāru 2. lapā) Šis un tas jau bija aizmirsies. Spriežot pēc daudzajām pozitīvajām atsauksmēm- Šķēli mīl, bet ja kādi sīkumi ir gadījušie, tad tie ir aizmirsti, jeb būs aizmirsti.Tikai Šķēle var mūs glābt, TIkai un vienīgi. LAI DZĪVO ŠĶĒLE- LATVIEŠU TAUTAS GLĀBĒJS,DRAUGS UN SKOLOTĀJS! Urā, urā, urā!!!
Idiots
I
Kretīns, ne tautsaimnieks.
mike
m
Manuprāt būtu ļoti labi, ja Šķēle atgrieztos aktīvajā politikā. Pilnīgi pievienojos tiem, kas uzskata viņu par talantīgu tautsaimnieku. Latvija ir maza, latviešu nav īpaši daudz un katrs, kas kaut ko var un grib darīt, nedrīkst tik atstumts. Lai nāk un strādā. Šķēle ir no tiem večiem, par kuru var teikt- viens pērtais, kas divu nepērto vērts. Nešaubos, ka viņš mīl Latviju, nešaubos, ka viņš ir talantīgs tautsaimnieks, nešaubos, ka viņam ir politiskas kļūdas (manuprāt lielākā- Abrenes sakarā...) nešaubos arī, ka viņš nav pārkāpis likumu (ja būtu, sen jau tupētu)
Zirgēzelis
Z
Gaidi ar maisu!
Aristarhs
A
Redzu viņu tikai kā sūtni Zimbabvē!
pietiek
p
Ilgstoshs minets noved pie praata aptumshoshanaas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas