Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Vēlēšanu rezultātus partijas sagaidīs arī muzejā un restorānā

Pēc vēlēšanu iecirkņu slēgšanas 17.septembrī vēlēšanu rezultātus politiskie spēki, kā ierasts, sagaidīs, katras partijas biedriem pulcējoties vienuviet, liecina aģentūras_ BNS _veiktā partiju pārstāvju aptauja.

Vienotība pulcēsies restorānā Andalūzijas suns, liecina apvienības pārstāves Lailas Timrotas teiktais. Ap pulksten deviņiem vakarā restorānā, kas atrodas Berga bazārā, pulcēsies Vienotības līderi, deputātu kandidāti, biedri un atbalstītāji, lai kopīgi vērotu vēlēšanu vakara un nakts tiešraides televīzijā, kā arī sekotu līdzi pirmajiem vēlēšanu rezultātiem.

Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) vēlēšanu rezultātus sagaidīs Latvijas Dabas muzejā, teica ZZS pārstāvis Kārlis Boldiševičs. Telpas tur neesot lielas, tāpēc pārāk daudz cilvēku nebūšot. To, vai pēcvēlēšanu svinībās gaidāms arī ZZS izvirzītais premjera amata kandidāts Aivars Lembergs, ZZS pārstāvis nemācēja teikt.

Savukārt apvienība Saskaņas centrs vēlēšanu rezultātus, visticamāk, sagaidīs Vecrīgā B-Bārā, pavēstīja Nila Ušakova preses sekretāre Anna Kononova. Pulcēšanās uz pasākumu paredzēta ap pulksten astoņiem.

Jau vēstīts, ka Zatlera Reformu partija (ZRP), kura vēlēšanās startēs pirmo reizi, pulcēsies birojā, kas atrodas Dzirnavu ielā.

Nacionālās apvienības Visu Latvijai!‒Tēvzemei un Brīvībai/LNNK pārstāvji vēlēšanu rezultātu sagaidīšanai pulcēsies uz kuģīša klāja. Apvienības pārstāvis Imants Parādnieks pastāstīja, ka Daugavmalā pie AB dambja būs noenkurojies viens no kuģīšiem, kas vasarās vadā tūristus pa Daugavu. Šādu vēlēšanu rezultātu sagaidīšanas vietu piedāvājuši apvienības atbalstītāji.

Savukārt Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā vēlēšanu naktī pulcēsies savā birojā Rūpniecības ielā, apliecināja viens no politiskā spēka līderiem Jakovs Pliners.

Par vietu, kur pulcēties, vēl joprojām domā Šlesera Reformu partija LPP/LC.

Saeimas ārkārtas vēlēšanas gaidāmas jau sestdien, 17.septembrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas