Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Velšs: Slepkavība kinoteātrī izdarīta mērķtiecīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Imants Roze
I
Eu! Baigi labi! Advokāts saka ka šis esot pats izsaucis Ātros un Policiju abet policijas saka ka skatītāji esot aizturējuši! ADVOKĀT! UZZINI PAR SAVU LIETU MAZLIET VAIRĀK! Mudaks! Es atvainojos...
Шерлок Холмс
Ш
Дедуктивным методом пришел к заключению, что убийство Николаем Зыковым, обладающим маниакальной психикой, было тщательно продумано и хладнокровно исполнено. Понаблюдаем, сможет ли обвинение это доказать.
zalktis
z
šaušana uz līdzcilvēku nav attaisnojama. Zikovam jāstrādā piespiedu kārtā, lai apgādātu bez tēva palikušos bērnus. punkts.
Ministry of Truth
M
Šodien prese raksta, ka Jēkabpilī aizturēts kāds izvarotājs. Piedošanu, bet tiesa vēl nav bijusi. Kā tā? Arī izvarošana skaitās smags noziegums, vai ne?
izdzēstais
i
jāpiedzen par labu četriem bērniņiem vismaz 100 000,-Ls atņemot puscilvēkam visu... saņemies ...un pakaries ātrāk...mums lieli parādi... Loģiski ka šāvēja likteņgrāmata pietuvojas nobeigumam... viss atkarīgs cik slimas ir šā puscilvēka smadzenes un cik ilgi tās spēj izturēt cietuma ikdienu.
Ome
O
Rodas iespaids, ka slepkavība bija plānota un aukstasinīgi izpildīta - lai pierādītu savu taisnību, par ko atsaldenis rakstīja disertāciju. Šādus riebekļus būtu nepieciešams sodīt īpaši bargi: vienlaikus ar slepkavību viņš arī vēl ciniski ņirgājas par upuri, upura tuviniekiem un sabiedrību kopumā.
skaidrojums
s
Skaidroju personiski Staljina eeras paarpalikumiem - tiesaa vainu nosaka peec pieraadiijumiem un cilveeku var atziit par vainiigu arii tad, ja vinsh savu vainu neatziist. Ir liecinieki, kas redzeejusi sausanu, un ir ballistiskaa ekspertiize, kas pieraada, ka sauts ar apsuudzeetajam piedereejusu ieroci. Bet ja tu esi atnaacis pastriideeties par neko un peec tam paraudaat, ka tevi nemiil par to ka tu esi krievs, tad tu driiksti neko arii nezinaat.
skaidrojums
s
Tas labi, ka tu zini visu par visu un esi absoluuti nemaldiigs. Par nelaimi, tu uz greeciigaas zemiites esi taads vieniigais un paareejie ir vienkaarsi mirstiigie, kuriem vajadziigs izmekleetaajs, kas noskaidro faktus, eksperts, kas pieraada un tiesnesis, kas izspriezh tiesu.
skaidrojums
s
Tapeec ka cilveeku par vainiigu var atziit tikai tiesa, nevis interneta komenteetaaji.
Atlaist saeimu!
A
Parasts cilvēks tā drīkst teikt, jo to paģēr tiesības uz vārda brīvību, bet ja tā saka valsts amatpersona, it īpaši VP priekšnieks, tad to varētu , kā minimums, traktēt par tiesas un izmeklēšanas ietekmēšanu vai smagākajā gadījumā par nevainīguma prezumcijas neievērošanu. Bet tas jau ir smags cilvēktiesību pārkāpums.
siers
s
tādu idiotu jāliek uz elektrības krēsla, lai citiem būtu brīdinājums.
vecis
v
Dīvaini ka tu zini visādas neeksistējošas tatāru spēles, bet nezini Krievijas populārāko spēli "я СЛАВЯНИН, а ты чурка", kuru daži no jūsējiem jau sākuši spēlēt arī šeit, Latvijā.
*****
*
Atkal juridisko terminu pērles -"Slepkavība kinoteātrī izdarīta mērķtiecīg" - nav likumā tāda jēdziena, ir tīša slepkavība (KL 116.p.). Interesanti vai Velšs tiešām tā teicis? Negribas ticēt, drīzāk skoloto žurnālistu darinājums
vecis
v
Nogalinātais ir Parex aktīvu un pasīvu daļas vadītājs Aigars Egle. Tātad pastiprinās aizdomas par slepkavību aiz nacionālā naida.
Nu
N
šāvējs nav latvietis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas