Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Veselības apdrošināšanas polisi cilvēki visbiežāk izmantotu zobārsta pakalpojumiem

40% iedzīvotāju veselības apdrošināšanas polisi izmantotu, lai segtu izmaksas par zobārsta pakalpojumiem, liecina apdrošināšanas kompānijas Compensa Life Vienna Insurance Group SE Latvijas filiāles (Compensa Life) veiktā aptauja.Katrs trešais Latvijas iedzīvotājs veselības apdrošināšanas polisi izmantotu, lai segtu dārgus medicīniskus izmeklējumus vai operācijas, bet 30% iedzīvotāju segtu ārstēšanos slimnīcā.

Cilvēki norādījuši, ka polisei jāapmaksā uzturēšanās izmaksas slimnīcā, zobārstniecības pakalpojumus, pacientu obligātās iemaksas. Salīdzinoši augstā vietā ierindota arī iespēja saņemt bezmaksas medikamentus un iespēja ārstēt akūtas saslimšanas.72% iedzīvotāju nav veselības apdrošināšanas polises, aptuveni 24% uzskata, ka šis produkts ir pārāk dārgs, 16% atzinuši, ka darba devējs to neapmaksā un tāpēc polises nav, savukārt 12% nemaz nezina, ka šāda iespēja pašam iegādāties polisi pastāv,  bet katrs desmitais norādījis, ka neplāno slimot, tāpēc polise nav nepieciešama.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas