Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Veselības ministriju nelikvidēs;premjers aicina TP virzīt jaunu ministru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Berta
B
Izlaboju: LNT ziņās teica, ka Baiba Rozentāle, Infektoloģijas centra vadītāja ir piekritusi būt par Veselības ministri.
an...............
a
mazak sanems bus tikai uz labo, jo viss notiek ne jau bez DIEVA zinas.............cilveki par daudz iedomajusies seit.........
Šampēteris
Š
Gvarde mirst, bet nepadodas - TP uz "rezerves sliedēm" stāv biedrs ar biļeti N'1, viedais orakuls, visu laiku labākais veselības aizsardzības ministrs.
Inga
I
Domāju, ka TP ir valsti novedusi pie sasistas siles un tagad mēģina vainot citus. Vajadzētu tik paskatīties TP pārstāvjus - miljonāru sarakstos - tad arī būtu saprotams, kā labā TP ir darbojusies. Kaut pienāktu tā diena, kad sauktu pie reālas kriminālās atbildības - TP aktīvistus.
Berta
B
Baiba Broka ir piekritusi būt par veselības ministri.
Dainis
D
Jo ātrāk patreizējā veselības sistēma tiks nonesta, jo labāk - tā bija kvalitatīva tikai tiem, kas spēja maksāt papildus. Ir jāveido pilnīgi jauna sistēma: 1. Veselības aprūpei paredzētajai nodokļu naudai ir jāiet līdzi pacientam (tāpat kā tas nupat tiks darīts izglītībā). 2. Jāievieš obligātā veselības apdrošināšana, vienlaicīgi samazinot VSAO. 10Ls - 20Ls mēnesī katrs samaksās, ja zinās ka pēc tam saņems cilvēcīgu aprūpi, kvalitatīvu ārstēšanu, nevajadzēs visur papildus maksāt vai dot uz ķepas. 3. Pacientam jābūt tiesībām izvēlēties ārstu un slimnīcu, kur ārstēties. Tas radīs konkurenci ārstu un slimnīcu starpā. 4. Tiem, kuri nespēj samaksāt obligāto apdrošināšanu, valsts var palīdzēt to izdarīt.
chingacguks
c
Veselības ministriju varētu arī nelikvidēt. Ja tur atstātu 2 ierēdņus, darbi tiktu paveikti tikpat labi, kā tagad.
Skolotāja Rēzeknē
S
Sveiks dakter Eglīti. Atgādinu, kas un kā noreformēja medicīnu. Vai tev nekas nenāk prātā, kas sagrāva medicīnu un izsaimniekoja miljonu miljonus, izmeta laukā. Vai tā nebija daudzu gadu garumā valsts kases izlaupīšana? Lasi, lūdzu skaudro patiesību, kas līdzīgi notika un notiek arī izglītībā, visās ministrijās, arī Šlesera Satiksmes ministrijā, par ko ziņoja Valsts Kontrole. Lasi: „...Neviens nav skaitījis, cik cilvēku pirms laika aizgājuši pie debesu Tēva tikai tāpēc, ka reformu jūklī nav varējuši tikt pie daktera vai pie īstajām zālēm...Diemžēl, V.Krištopānam bija taisnība – Latvija ir muļķu zeme. Jo mēs izmirstot atkal un atkal iestājamies par bagātniekiem, par lielkapitāla partijām. Ideoloģija, skaļie patriotiskie saukļi mums ir dārgāki par mūsu pašu, mūsu bērnu, mūsu veco ļaužu veselību un dzīvību...Mēs sajūsmināmies par tēvzemiešu stingro stāju latvietības aizstāvībā gan šeit, gan Briselē. Un negribam zināt, ka tēvzemiešu veselības ministri, iztērējot Pasaules bankas kredīti miljonus, noreformēja mūsu medicīnu līdz klīniskai nāvei. Tagad oranžie uzsāk reformas reformu. Nu jau par mūsu naudu...Cik daudziem Latvijas ārstiem šī reforma salauzīs dzīvi? Cik daudziem Latvijas iedzīvotājiem reformu reforma atņems dzīvību? ...Bet kungiem nav laika par to domāt. Patriotisku saukļu aizsegā viņi plēšas ap portfeļiem un amatiem, kuri viņu personīgai kabatai dod simtus tūkstošus latu un apziņu: cik labi dzīvot muļķu zemē – Latvijā”. No Māras Nizinskas raksta „Muļķu zemes slimnieka pārdomas” , Rēzeknes Vēstis
krūze to auza
k
iecirtās un izdomāja, ka labāk pārzin veselības aprūpi. kā valdības vadītājs, nemkelēja naudu citās nozarēs. atņēma slimniekiem
Kundalini
K
Bezmaksas Sahadža-Jogas Medicīna, tai skaitā 2 VIDEO ar čakru attīrīšanas metodiku. Meklējiet Google: Sahaja-Yoga, Сахаджа-Йога,sahadza. Izmainiet savu dzīvi uz labo pusīti jau šodien - saņemot Pašrealizāciju, atmodinot savus iekšējos spēkus, savu iekšējo enerģiju Kundalini, kura Jūs pēc tamn ārstēs ikdienas meditācijas laikā ! Mainoties Jūsu karmai, liktenim - uzlabosies visa Jūsu dzīve, pēc Pašrealizācijas Jums ir daudz lielākas iespējas atrast darbu, ienākumu avotus, izvairīties no problēmām un negatīvām lietām ! <a
auza to kruuze
a
Pats norakaas.Normaals cilveeks nav slikts cilveeks,bet veel nav,vai jau nav labs slimiibas ministrijas ministrs.Kaada tur sakariiba ar PREMJERA Dombrovska attapiibu.
krūze
k
eh, noraka normālu cilvēku... Dombrovskis nez attapsies?
auza
a
Tieshaam to slimiibas ministriju vajag pievienot Labklaajiibas ministrijai un par departamenta shefu Audera kungu,vinjsh veel nav aizmirsis kaa aarsts izskataas un vinja jaunaa profesija -labs daarznieks ljoti labi noderees,jo tur jaaizgriezh daudz slimie un sausie zari,lai slimiibas ministrija paarveerstos par veseliibas ministriju.
sīkais
s
Vai tad Tvaika ielas spicākais nams tik tālu pārpildīts, ka nevar pie sevis uzņemt pašu slimāko klientu?
He he...
H
Kā man patika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Silenieki no JL......... Lai gan premjerministra partija „Jaunais laiks” publiski iestājas par brīvostu padomju depolitizāciju, Ministru Kabinets trešdien, 17.jūnijā ar īpašu rīkojumu atļāva JL pārstāvim Olafam Pulkam savienot Rīgas ostas valdes locekļa amatu ar Rīgas domes deputāta amatu. Valdība konstatēja, ka no virknes likuma "Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā" normām izriet: Ministru kabinets ir institūcija, kas kompetenta izsniegt atļauju Rīgas ostas valdes locekļa amata un Rīgas domes deputāta amata savienošanai. Valdība atļāva Pulkam savienot Rīgas ostas valdes locekļa amatu ar Rīgas domes deputāta amatu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas