Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Vēsturi nevar ignorēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
yo
y
Urbanovičs mūs aicina uz 3 gadiem kļūt par mankurtiem. Nu tad lai viņi parāda piemēru. Lai 3 gadus nepļēguro 9. maijā pie tā staba.
Voldemorts
V
Ja Urbanovicam nav ko teikt par veesturi, vinjam neviens neaizliedz par so teemu kluseet kaut vai triis gadus, kaut vai muuziigi un triis dienas. Vismaz buus viena demagoga balss mazaak. Dienai taisniiba - meeginaajumi nokluseet veesturi buutiibaa ir taa pati vecaa padomju cenzuura. Jo vairaak taapeec, ka pasi urbanovicveidiigie tikai muus aicina uz kluseesanu, bet pasi kluseet negatavojas.
junkers
j
Smiekli līdz asarām,-nu kā var šo cilvēku uztvert nopietni?:))
Rēgs
R
Kāda jēga klausīties Urbanoviču, kurš ir plaši pazīstams ar savu liekulību - te viņš sola Biškeku, te viņš saraksta grāmatu par vēsturi, bet pēc mirkļa jau liek par vēsturi nerunāt.
Dr.xy
D
Kada var but klusesana,vai diskusijas par vesturisku faktu,kuru atdzist visas pasaules civilizetas valstis,iznemot Launuma Imperiju un vinu algotnus Latvija. Ja,Latvija ir tiesiska valsts,tad ir jaievero Satversmes Soda likuma 69.punkts par Valsts nodevibu. Un starptautiskie likumi par okupacijas seku noversanu.
cony
c
Runāšana,diskusijas par pagātni,tagadni vai nākotni ir pats svarīgākais cilvēka domāšanas,zināšanu un valodas attīstībai.Ienemt ūdeni mutē un klusēt vienkārši ir nepienemams priekšlikums.
Dārznieks
D
Daži joprojām vēlas lai zeme būtu plakana, to balstītu trīs ziloņi un saule grieztos ap zemi, kā viduslaikos. Un par citādu domu - tūlīt uz sārta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas