Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

VIDEO: LTV lūdz policiju izvērtēt pensionāres iepļaukāšanu un apspļaudīšanu leģionāru dienā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zirnekliene Šeloba
z
P.S. Ienāca prātā doma, ka 9.05. ārī jārīko "antifašistu pasākums" ar plakātiem - tur netrūks, ko rakstīt: gan par Gulagu, gan par okupācijām, gan deportācijām, gan par civiliedzīvotāju slepkavībām, gan masveida marodierismu un izvarošanām Vācijā, ko "atbrīvotāju armijas" komandējošais sastāvs oficiāli atļāva, gan par Varšavas sacelšanos, uz kuru "varonīgā sarkanā armija" skatijās no malas, ļaujot vāciešiem apslaktēt poļus tāpēc, ka sacelšanos vadīja ne prokrieviskā pretestības kustība utt. Tikai jēga būs tad, ja varēs savākt kādus pārdesmit tkst. ļaužu, lai izskatās gana iespaidīgi.
nu-dā
n
Tu ,šķiet,esi tāda pat "krieva2",jo 2 zābaki ir pāris...
pils
p
veca ragana...
Viola
V
Ja tā ir taisnība, ka šī spļāvēja ir Latvijas universitātes studente, tad vēlos sagaidīt no šīs augstskolas vadības lēmumu par viņas izslēgšanu. Lai turpmāk tirgo "vodku un cigaretes" Centrāltirgū, kaut gan īstā vieta viņai būtu Tvaika ielā.
un
u
Tu esi "filosofe", spriest par tautām. Raksti par sevi: es esmu liekule. Nevis par citiem.
un
u
maita krieva
zirnekliene Šeloba
z
P.S. Un "maniakam" taisnība - "uzvarētāji" II P.K. vēstures tēmu diezko cilāt negrib - ne jau tikai Krievija tur neizskatās balta un pūkaina. Un īpaši ja vēl background'ā rēgojas holokosta jautājums un lērums ļoti neērtu faktu, kas par šo lietu ir revizionistu rīcībā.
zirnekliene Šeloba
z
Tiem, kuri brauc virsū tantukam, gribu teikt, ka arī manā uztverē t.s. "antifašisti", kuri bija atnākuši, lai iztraucētu leģionāru piemiņas pasākumu, ir MAITAS. Un kaut kādas dīvainas sagadīšanās dēļ viņu absolūtais vairākums ir krievu un ž.īdu tautības. Tā ka apzīmējums "krievu maita" konkrētajai "antifašistei" nemaz nevar tikt uzskatīts par aizskārumu, jo tas ir apzīmējums pēc būtības. Arī aicinājums lasīties prom no Latvijas ir loģisks un viņas pašas labā, jo leģionārus latvieši pieminēja un pieminēs, tāpēc, ja reiz šo jaunieti, kura stādījās priekšā kā Maita Krieva, tik ļoti traumē šī piemiņas diena, labāk ir parūpēties par savu psihisko veselību, dzīvojot tur, kur šādi pasākumi nenotiek. Tiktāl par tantiņu, bet kas attiecas uz jaunieti - krimināls tur laikam nesanāks, bet diennaktis vai piespiedu darbs un kāds naudas sods gan būtu īsti vietā. Savādāk krievi jau zaudējuši jebkādu sajēgu - viens nošauj kinoteātrī par prasību uzvesties tā, lai netraucētu citus, otra gan verbāli, gan fiziksi klūp virsū leģionāru pieminētājiem.
jumors
j
Cik man zināms, tad joprojām krievvalodīgajās skolās jaunajiem pilsoņiem māca, ka viņi ir atbrīvotāji, kurus te neciena. Un no tā arī visi kāposti.
Ha!
H
Sazin cik reizes tie "antifašisti" veco sievieti par "fašisteni" apsauca. Nav brīnums, ka viņa pēc tā par "krievu maitu" apsauca tādu, kas stāv Krievijas pozīcijās. Par kādu tad maitu viņu vajadzēja nosaukt? Par ķīniešu vai ēģiptiešu, vai? Turklāt, šī nu baigā "latviete" - lai latviski runāt iemācās sākumā. Bet to, ka galvā ir tikai komunistu-staļinistu s*di, to nu vairs izlabot nav iespējams. Šāda kroplība vairumā gadījumu ir uz mūžu.
oto
o
1998. gadā policija pie Rīgas domes ēkas no ielas braucamās daļas padzina malā trakojošus krievu pensionārus, kuri piketa jūsmā bija nobloķējuši ātrās palīdzības mašīnu, kura tobrīd veda mirstošu cilvēku uz Rīgas 1. slimnīcas reanimāciju. Daži pendžikenti dabūja ar rungu pa muguru, kad centās iegāzt policistiem ar dūrēm pa seju. Šis gadījums izraisīja 1998. gada krīzi Latvijas-Krievijas attiecībās. Krievija sāka boikotēt Latvijas preces. Krievu nacisti Rīgā sāka pulcēties baros ar šādu lozungu: "Za naših starikov uši otrežem." Tas nozīmē - par mūsu večukiem ausis nogriezīsim. Pienācis laiks krievu nacistiem atgādināt viņu pašu retoriku. Mans viedoklis - ja kāds posta Latvijas multikulturālo, toleranto sabiedrību, tad tie ir krievu nacisti, sovjeta šovinisti un pļinerždanokainie pseidopolitiķi.
Eva Braun
E
Kādā sakarā? Latvieši savā zemē nevarēs godināt savus varoņus un nevarēs okupantu slepkavas īstā vardā saukt ? Viņi tiešām ir maitas un miskastes ,kas piegāna visu Eiropu un ne tikai . Goa salas valdība izdevusi aizliegumu krieviem pirkt īpašumus Goa .Jo viņi tur jau paspējusi visu piegānīt un noslepkavot paris taxi šoferus. Likumā paredzēts -ja kāds krievs uzturas kaut vai vienu dienu ilgāk kā norādīts tūrisma vīzā- viņam pienākas gads cietumā . Šobrīd jau pāris dzeku atsēž. Vietējie viņus nolād vien pēc desmit gadu "ciemošanās"..(lasiet krievu presē pagajušā gada ,ja neticiet )..Un sāciet cienīt sevi beidzot ,Dzeržinska k-gs!
Felikss
F
Sodīt abas divas un miers!
nea
n
Sist un spļaut vecmāmuļai sejā varbūt nevajazēja..... Taču baigie "patrioti" un "krievu nīdēji" tracina. Vēsture liecina, ka paši latvieši izcēlās ar ĪPAŠU nežēlību un izdomu savu līdztautiešu iznīcināšanā un mocīšanā. VISS TAS IR LIEKULĪBA. Tantuku gan vajadzētu iesūdzēt tiesā par cieņas un goda aizskaršanu par "krievu m.....". Lai filtrē savus vārdus. P.S. Esmu 100% latviete. Dzimusi un augusi Latvijā, un mani vecāki un vecvecāki latvieši.
LV
L
Eiropas atbrīvotāju un okupantu pēcteču uzvedība nemainās arī pēc 65 gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas