Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vienīgā fotogrāfija nebija aktuāla

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Agris :D
A
Slimīgs raksts par to, "kā es nenokāsu naudu no valsts".
a
a
filma bija laba ,bet vai vai nav par šerpu teikts ka dod tikai izredzētajiem kas neko vertigu nerada,manuprāt arī izredzetie var radīt labus darbus.Un ja naudas nepietiek tad skaidrs ka dod savējiem tā taču pie mums Latvijā ir pieņemts.Vienīgi tagad lai kaut kā attaisnotos vajadzetu piešķit naudu B.Eglītes nakamajai filmai ,bettad jau šadus komentārus rakstis citi.
Tā lūk
T
Kā dalīja naudu savējiem tā dalīs arī turpmāk, tikai varbūt uz priekšdienām to nedrīs tik rupji kā līdz šim. Spriežot pēc bāleliņu kino šedevriem, tā vien liekas, ka Latvijā galvenais ir dalīšanas process nevis rezultāts. un tas nav tikai kino nozarē....
inga
i
Man šķiet, ka, pirmkārt, tiem kino dalītājiem nav nekādas sajēgas par prioritātēm. Otrkārt, tur nevienam nav ne mazākās nojausmas, ka ar šo nozari vajadzētu sākt pelnīt (kas nav nereāli - protams, nav runa par iekšējo Latvijas tirgu). Šķiet, ka tā vadība vispār nejēdz, ko dara.
Viedoklis
V
Interesanti, ko šoreiz atbildēs kino naudas dalītāji? Vai viņu aģentūrai nevajadzētu pārskatīt savu viedo ekspertu atbilstību amatam? Un kur tad ir šā gada filmu produkcija? Kino aģentūras mājas lapas sadaļā - pirmizrādes, tukši lauki jau no novembra mēneša.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas