Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Vienotība: nav pamata šaubām par Kampara ienākumu likumību

Nav pamata apšaubīt ekonomikas ministra Arta Kampara amatpersonas deklarācijā sniegtos datus, kas satur pilnu informāciju gan par notikušajiem mantiskajiem darījumiem, gan naudas līdzekļu izcelsmi, pirmdien, uzklausot ekonomikas ministru un apvienības Ētikas komisijas ziņojumu, lēmusi politisko partiju apvienības_ Vienotība _valde.

Vienotība arī aicina atturēties no priekšlaicīgiem secinājumiem un nepamatotām spekulācijām par A.Kampara amatpersonas deklarācijas saturu.

"A. Kampara amatpersonas deklarācija, kas satur pilnu, tai skaitā arī plašākai sabiedrībai nepubliskojamu, informāciju par notikušajiem darījumiem, ir iesniegta Valsts ieņēmumu dienestā, kas ir kompetents vērtēt amatpersonu sniegtās informācijas patiesumu," rakstīts Vienotības paziņojumā presei.

Tāpat apvienība atzinīgi vērtē ministra sadarbību ar sabiedrību un plašsaziņas līdzekļiem, skaidrojot situāciju, kā arī apņemšanos sadarboties ar kompetentajām iestādēm, lai kliedētu jebkādas neskaidrības, kas saistītas ar deklarācijā uzrādītajiem darījumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas