Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Vienotība: nav pamata šaubām par Kampara ienākumu likumību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arturs
A
Nu, ko, Vilnīti ,uzķer bumbu un sauc pie Lielā Zvana A.Kamparu - par meliem un par bezprocentu aizdevuma saņemšanu, un pie reizes arī Dombrovski - par interešu konfliktu, pieņemot darbā savu biznesa partneri un ģimenes draudzeni Bukāni.
vells
v
Nu ja jau "vienotība" dod kamparelim indulgenci, tad jātic vien būs. Mēs taču zinām, ka "vienotība" ir sevi pasludinājusi par patiesības un šķīstuma etalonu. Tās rindās esošie pēc "vienotības" definīcijas ir tīrāki kā maza bērna asara. Paŗ visiem citiem gan klājas šaubu ēna. Lūk es te rakstu komentiņu, "vienotības" biedrs neesmu un uzdrīkstos apšaubīt šis partejiņas biedrīša godīgumu, tātad pēc viņu definīcijas esmu nopirkts.Atliek tikai izvēlēties, kas man maksā, Maskava vai Šlesers.
He he...
H
Nu ko tu.... he he.... tas tak Vienotības TRIUMFS !!!!!! hi hi.....
indulis
i
nožēlojami .. zemiski .. Kauns Kauns kauns!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Protams, ne jau man
He he...
H
.....Knābīša izmeklētāji tak ir dumrovska Vienotības fani he he.... tāpēc Vienotības jenotu kemperīts tiks iztais'ts balts un pūkains.... hi hi.... Redz ko nozīmē, ka Vienotībai ir tieši padoti orgāni..... ha ha.... bet visumā kemper''its ir atkārtojis TB backas dzīvokļa pārdošanas shēmu.... hi hi.... Lai dzīvo Backa 2- Vienotības jenotu kemperīts.... he he....
laucinieks
l
Stulbeņi.
dihlofos
d
Sākas!Scenārijs jau ir sen aprovēts ar TP :goda vīriem:,mēs ne,mēs esam labie.Citi gan,tie ir zagļi,kampēji u.t.t.Tā jau ir,kapēc jāizdomā kas jauns,viss iet pa iemītu taciņu.Kur ņēmi?No skapīša!Kas ielika u.t.t.
ha ha
h
KNAB steidzīgi jālikvidē! Citādi ar Vienotību būs cauri...
!
!
ŽĒL, KA VIENOTĪBA IET PA TAUTAS PARTIJAS TACIŅU. PATIEŠĀM ŽĒL, KA MINISTRS NEPROT IZSKAIDROT PIETIEKAMI SABIEDRĪBAI SKAIDRI SAVU DEKLARĀCIJU.
oye
o
nu ja,zaglis zagli aizstaves..:D:D
veca anekdote
v
Sieva: Kā ārzemēs gāja ar matraču biznesu? Vīrs:Pārdevu daudz un nopelnīju ne visai. Sieva Es tikmēr uz viena matrača nopelnīju pat vairāk..
Jepis
J
Nu kā ta, tā mauj tikai savējie....
Blondīne
B
Jā, tas ir jenotu sekss!
Esam kur esam
E
Einšteins uz citiem zinātniekiem teica- ko līdz jūsu gudrās teorijas, ja tās neprotat izskaidrot tā, lai saprastu arī mājsaimniece. Tāpat arī Kamparam- valstī vada ekonomiku, bet pat ģimenes finanses ticami neprot izskaidrot.
Blondīne
B
Super! Šitas man patīk!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas