Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Vienotība trešdien cer uz Zatlera jāvārdu viņa dalībai apvienībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Lasot sos komentarus rodas aizdomas,ka lielaka dala ir algoti no ZZS,PLL un SC .Ja ta tas nav,tad parnem sausmas par tik masveidigu stulbumu.Tad latviesu tauta,tiesam,ir unikala nacija,kura iznicina pati sevi.
who cares 2 Un kā ar Vienotības oli
w
Nejauc sīkpiržus ar oligarhiem. Pat ja V ir kādi ļautiņi, kam ir kaut kāda ietekme, tā tomēr ir ierobežota nevis totāla, un parasti ir tāda, ko var no ārpuses ļoti efektīvi apkarot. Iespējams, ka arī no iekšpuses (no idea).
who cares
w
Būtībā cerēt īpaši neieteiktu. Zatleram no V maz labuma, V no Zatlera gan šāds tāds būtu. Jebkurā gadījumā - V jau ir bišķi iesūnojuši, un kaut kas jauns tradicionāli LV politikā notiek tikai tad, ja atnāk kāda jauna partija (tā bija gan ar Zīgeristu, gan TP, gan JL, gan V) - vecie jau ir veci.
Es
E
Galvenais neuzpirkties.
X X X.
X
Domāju ,ka ZATLERAM nevajadzēt nevienai partijai pievienoties ,jo viņš atlaida SAEIMU tikai patreiz vadošo partiju nespējai . Pareizākais būtu ja tiktu veidota jauna partija. Cerams ,ka no patreizējiem SAEIMAS deputātiem daudzi nākošā SAEIMĀ neiekļūs ,it sevišķi ŠĶĒLE un ŠLESERS.
zīmulis
z
Balsošu par vienotību ,bet 3/4 SVĪTROŠU-Aboltiņu -noteikti ārā.
Higgins
H
Inese..un kāda ir Tava matu krāsa?.,,spriežot pēc ne visai attīstītā prāta varētu būt krāsoti blonda..:) kā Aināra Inese:)..Buča!:)
Inese
I
Pa priekšu apsaukā, bet pēc tam bučas raidi? Fui, tu esi tik pat melotīgs kā tava Vienotība, vecainīt rižais.
  • 3
  • 2
Vienotības muļķiem
V
CERĪBA MIRST PĒDĒJA
ivars
i
ja Zatlers sakulsies ar Āboltiņu tad nekas labs tur nebūs!!!
Inese
I
Man jau cerības, ka VZ ar to veco riženi patiešām nesakulsies. Viņam vajadzētu pameklēt kādu garkājainu latvju zelteni un vēl bariņu berņuku sagādāt, jo vīrs vēl kā ozols un plintē vēl pulveris turās, lai tauta neizmirst nevis te pa politiku kuļāties, kur viņu kā puišeli apjās.
  • 1
  • 0
>> to Jenota pārdomām
&
Man prieks. Ja jau tāda histērija, tad desmitniekā!!! Piebildīšu tikai, ka Melotību bāžu maisā pie pārējās valdošās kliķes.
Ivars Graudums
I
Te rietumos taa izskataas, ka Griekjija deelj baigajiem paraadiem buus gruuti glaabjama un vareetu raut dibenaa arii citas Eirozonas valstis. Bet griekji veel gan nebrauc prom no savas valsts. Braucot uz saviem "laukiem". Latvieshi jau Krishjaana Valdemaara laikaa bija viegli sakustinaami un brauca uz "siltajaam zemeem", kur tik vinjiem solija zemi, jo zeme, vairums toreiz piedereeja baroniem. Paliidziet viens otram un paliekiet Latvijaa! Citaadi Chelovekam buus taisniiba un Latvija kljuus krieviska.
> to Jenota pārdomām
&
Man prieks. Ja jau tāda histērija, tad desmitniekā!!!
who cares 2 Jenotam! Izlasi gan!
w
Atslābsti! Pēdējās vēlēšanās izvēle bija starp salīdzinoši (bet ne pilnīgi, protams) godīgiem muļķiem un negodīgiem muļķiem. Tieši to - radošās domas trūkumu esam dabūjuši (un vēl nespēju spēl;et pokeru ar Lembi), neiespringsti, V sūdi ir maziņi, pat Aiviņam ir jāizdomā Soross...
  • 0
  • 1
Jenotam! Izlasi gan!
J
to Jenota pārdomām pirms 34 minutēm, 2011.06.19 18:27 Sasmīdināji , jenotēn! Vai tad komūnisti vainīgi, ka tavs jenotu jaunpups vienotībai melno kasi iztaisīja? Vai komūnisti vainīgi , ka ekļerte un štokijs miljonus sazagās, bet tagad par tautas draugiem uzmetušies? Vai komūņisti vainīgi, ka kempers un dumrovskis savu privāto biznesu caur valsti taisa? Man gan liekas, ja pats cilvēks ir ruksis, tad pat iestāšanās Vienotības jenotu partijā neglābs. Man gan skaidrs ir viens, ka izteikta līkmugurība gan tautas daļā ir ieaugusi un tieši tāpēc Vienotības jenoti nodod tautu, melo un lokas, kas nav raksturīga leišiem un igauņiem. Tā ka, sprukstiņ, meklē vien vainu pats sevī nevis klausies vecās pesteļotājas karkling muldēšanā.
  • 3
  • 4
Ino
I
Es tev saku: nekacini tautu. Jums laikam neviens nav iemācījis muti turēt, ka pašiem Vienotībai sū līdz acīm.
  • 2
  • 3
ruksis
r
Iesaku Āboltiņai beigt pervēt savus matus padomjsarkanā krāsā. Pēc lam -- lai iet un balso par VL.
Jauna alliance
J
Ja Vienotība balsoju par Zatleru (piņemu ka balsoja) Kuri nebalsoja par Zatleri
Flobērs
F
"Kad sieviete mīl neaptēsto, tad tas noteikti ir neatzīts ģēnijs, diža dvēsele utt., jo savas iedzimtās ŠĶIELĒŠANAS tieksmju dēļ, tā nespēj saredzēt patieso. Viņu kopējā slimība - GAIDĪT NO ĀBELES APELSĪNUS..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas