Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Viesturs Tamužs būs "Ražots Latvijā" Ministru prezidenta amata kandidāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Edvīns Puķe SarakstsN3
E
Ja Tamužs kļūtu par Ministru prezidentu, viņa valdībā būtu tikai trīs vai četri ministri. Būtu tikai trīs ministrijas: Tautsaimniecības ministrija, Valsts lietu ministrija, kas pārzinātu arī ārlietas un valsts aizsardzību, kā arī Labklājības ministrija, kas gādātu arī par veselības aprūpi. Šeit pamatā viss ir pateikts-jānovāc pirmkārt vagaru un kakla kungu , milzīgs bars ,tad klaušas -lasi nodokļi ,kļūs panesami un it visam pietiks ,gan pensijām ,gan zālem ,gan izglītībai. Bet tieši to piesūkušās varas partijas negrib pieļaut ,jo tad būs pašiem jāiet strādāt. Balsot tikai par jaunajām partijām !
uzmanibu zebe
u
nejauc kopā šķēles un kompānijas shēmas ar Tamuža shēmām. Tevis aprākstītās stikla štelles, atkritumu utml shēmas ir ar stipri šķēlisku garšu, jo tieši Eko Doktrīna sēž lielājā zelta kalnā - Getliņos PS interesanti ka delfu un tvnet komentāri gandrīz vai skarīt, jo īpaši - negatīvie.
Afro
A
Aiztaisiet sejas, kritizētāji! Apvienība Ražots Latvijā, protams, nav ne tuvu pilnībai, bet ar Viesturu Tamužu viņi ir trāpījuši tieši desmitniekā! Manuprāt, tieši tāds premjers Latvijai jau sen bija vajadzīgs, un līdzšinējie visi viņa priekšā nobāl dažās sekundēs. Otra izvēle -- Lembis, bet šis to krēslu nedabūs.
zebe
z
Spriežot pēc komentāriem nekas konkrēts par šo puisi nav pateikts. Kā viņš tika miljonāru sarakstā, viss sākās ar shēmu par Zaļo punktu, tad reāli tika sazīmēta shēma, tad tika nopirktas dažas kapitāldaļas atkritumu apsaimniekošanas uzņēmumā ārpus Latvijas, tad ar šīm daļām negodīgi tika iegūts atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums.Latvijā. Tad lai veiksmīgi varētu shēmot un operēt ar šķirotajiem - otreizzējiem , tika izveidots Eko Rev.. , nu tad tur viss sākās. Ko tad jūs domājiet , ka Tamužs kļuva miljonārs godīgi strādājot, nē tikai shēmojot un apejot nodokļus. Vai neviens nav ieskatījies tajās shēmās kā Latvijas stikls pārvēršās Lietuvas , Baltkrievijas utt, un tad atkal nokļūst Latvijā. Cik daudz materiālus viņi ir izšķirojuši visās iespējamās izgāztuvēs. Cik firmas bija tikai formāli lai izgrieztu naudu cauri. Visu zinot par Tamužu, kāds viņš ir blēdis, kā viņš pārdeva savu shēmoto biznesu un cik šobrīs "laimīgi" ir tie kas iegādājās un noticēja šiem skaistajiem cipariem. Vai tiešām šajā laikā neviens neatraks viņa patieso seju?? Tas gan ir patiesi, ka cirks aizbrauca , bet klauni un shēmomtāji palika, vēl jau nav izzagta tā valsts tā pa nopietno, sashēmos tā ka nepaliks nekas.
RL
R
Komentētājiem Kā redzam pēc komentāriem , premjera izvēle ir bijusi pareiza. Aptaujas rāda ,ka par Ražots Latvijā balsotu 6,4 % Domāju, ka oktobrī būs visi 20% Paldies par uzmanību P.S. Vēlu sekmes vēlēšanās arī pārējiem komentētājiem
fa
f
kriminālākais saraksts, divi kandidāti izslēgti par nedzēstām sodāmībām, bet, ja paskatās kas tur ir ar dzēstām, tad vispār
zvirbulēns
z
Latviju pārvaldīt, jā, tas tāds nieks, valstikums nekāds, latslāvu daudz, strādāt neviens negrib un nejēdz, sūnu ciematelis, ko te daudz pārvaldīt. Pārvaldīt - šis vārds no feodālisma aizķēries! Kad mēs tiksim vaļā no pārvadniekiem, kad?
Kāda nejaušība!
K
Tieši ar viņu žurnālam Una "gadījusies" intervija šomēnes. :D
Ro
R
humors un satīra
latviešmīlis Gatis
l
pēc komentāriem toč var redzēt klasisku latviešu domugājienu... lia arī kas lai arī ko piedāvātu mums nekas nebūs labs... nav nekāds brīnums, ka esam pieļāvuši izzagt valsti cilvēkiem, kas stāstot mums jaukus vārdus un maigi glāstot kaklu drāž mūs pakaļā, ausī un netikai tur un ne tikai vienatnē!. mēs esam pelnījuši gan šķēli, gan šleseru, gan lembergu. un pelnījuši šo situāciju kurā šobrīd atrodamies! Ar cieņu, Gatis!
sīkparķijietis
s
Tas varētu būt pat iespējams, ka šis mazais vēlētāju balsu atsūknītis tiešām ir "ražots Latvijā", bet nekas arī vairāk.
Jānis
J
cik atceros, Tamužs vienmēr bijis blēdīgs tips, piemēram caur ofšoru kontrolējot Latvijas Zaļo punktu savācot uzņēmēju obligātos maksajumus par atkritumiem.
kira
k
Ja Tamužs piedāvātu savu plānu kopā ar kādiem saprātīgiem domubiedriem, tad uzmanīgi ieklausītos. Bet šitie trakie demokrāti.lv un policists Sūna ar visām vājprāta idejām ar suņiem pie pieminekļa, tā nav cienīga komanda nevienam plānam. Diemžēl.
Jukums
J
Viss ko te saka Viesturs Tamužs, cik varu spriest, ir patiesība. Tikai vienu reizi esmu klātienē ticies ar viņu, bet ir bijusi darīšana ar visu to nozari - diezgan sarežģīts bizness un attiecības tur valda. Nekāds spekulants jau viņš, spriežot salīdzinoši, nav, bet spārniņi arī neaug. Acīmredzot, Viņa pieteikšanās politikā ir abpusējas nepieciešamības diktēts rezultāts.
:)
:
Viens kā pēc pohām ar īsu šļipsi un rokām kabatās,otras ar pilnīgi konkrētu skatienu uz valsts budžetu.Nu ļoti pareizi valsts glābēji.Arī ministri gatavi no RL saraksta-viens psihs un otrs-tiesātais :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas