Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Vīķe - Freiberga gandarīta, ka viens no ES augstajiem amatiem ticis sievietei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Elza, Laura, Lara, Marija, Ver
E
Latvijas vards labak pazistams ar eksprezidentes Freibergas kandidaturu ES amatam. Lai veicas nakotne - ar Dievpaligu!
janifer
j
Runaajot godiigi reizeem ir suudiigi domaat par pazudusho Dzimteni bet jaunaa savieniiba nodroshina manu dziivi un man nav kauns par to Es personiigi vareetu nodroshinaat augsta liimenja uznjemshanu jebkurai Latvijas amatpersonai pateicoties piecu gadu smagam darbam anglju fabrikaas taapeec miiljie tautieshi izveelieties valsti kura nodroshina normaalu dziivi nevis eksistenci Esmu dzimis gadaa kad chekisti piebeidza muusu peedeejos mezja braaljus
zane
z
Neesot naudas nākošā gada iedzīvotāju skaitīšanai, bet krogū grib kungu galā sēdēt.
ooo
o
Mammucis netika pie kārotā darbiņa,jo esot vainīga pie tā , kad latija ir dziļā bedrē. Nav usticības
maskava
m
Freiberga, bet ludzu saciet stradat Latvijas laba, atveriet kadu uznemumu, razotni, restoranu vai velkalu, pieradiet sevi darbos. Un ludzu, atbrivojiet valsts dzivokli Rigas centra, jo latvija ikviena spejigam iedzivotajam lpasam ir jarupejas par saviem sadzives apstakliem. Freibergas un Rumpisa dzivokli ir japardod izsoles un ieguta nauda par tiem ir japarskaita latvijas pensionaru fonda. Riebjas, ka sis dzeguze turpina komunistiska rezima tradicijas, kad pasai tas ir izdevigi, saja gadijuma ar dzivokli.
Ak
A
Izlasi par ES prezidenta pilnvarām, tad kļūs skaidrs, ka nekas svarīgs šis nebūs. Kā Anglijas parlamenta spīkeris, ko parasti speciāli izvēlas tādu pelēku.
Mantrausis
M
Redz, Eiropa ir traģiski konservatīva. Kad Vaira darbojās amatā, viņa izcēlās ar stāju, zināšanām, stilu. Patika mums vai nē - bet VIŅU pamanīja! Visi šie pelēkie un nenozīmīgie Eiropas politiķi, ierēdņi... Mums jau tikai tāpat vien liekas, ka LV ir tik traki... Tā ir visur. Jebkura dzimuma, rases, izcelsmes vai stājas cilvēku sabojā vara. Vairāk vai mazāk... Manuprāt Vairas iespējas LV netika izmantotas pilnībā. Bet viņa bija svaiga vēsma mūsu žurku - gan bēgošo, gan krimstošo - pilnajā pagrabā!
Senais>dinokroks
S
Tomēr vislabāk būs, kad nemaz necentīsies to noskaidrot. Tad , kad vienīgie kritēriji būs intelekts un erudīcija. Bet visiem patiešām nebūs labi, tas tiesa, jo labi un slikti ir subjektīva kategorija. Kas vienam labi, tas otram slikti.
dinokroks
d
Kad dzimumu attiecība būs tuva 50/50, tad arī nepievērsīs. Bet uz to laiku būs atraduši ko citu, kam pievērst uzmanību - velosipēdistiem, zaļi domājošajiem, takšu audzētājiem vai vēl kam. Visiem nekad nebūs labi pat demokrātijā.
Senais>dinokroks
S
Vislabāk būs, kad nepievērsīs dzimumam uzmanību.
dinokroks
d
Starpība tāda, ka vīriešu amatos ir daudz, bet sieviešu maz. Kad būs otrādi, drīkstēsi sākt raudāt par cūcīgajām sieviešu šovinistēm.
unis
u
Ir izdarits pirmais sapratigais Latvijas gajiens starptautiskaja arena. Butu mums vairak VAIRU, butu mums desmitiem tadu, tad nevajadzetu sudzeties par Eiropu un pasauli kas apbizo. Uzskatu, ka gan valdiba, gan VVF izdarija izcilu darbu, un nekur tas nepazudis. Jo VVF skan pa visu Eiropu, vina skan un skanes. Un vinai iespejas bus vel citas un citiem amatiem
Senais
S
Ja kaut kur, angļuvalodiskās zemēs par sieviešu tiesību apšaubītājiem saka: " Male showinist pig" , tad kaut vai nesaka, tomēr otrādi laikam būtu jāsaka: " Female showinist pig". Tāda nu ir tā vecā Eiropa . Tomēr gan jau sagaidīsim tos laikus, kad ne dzimumam, ne tautībai, rasei un kādām citām formālām individa īpašībām nepievēsīs uzmanību, vērtējot tikai pēc atbilstību amatam vērtējot intelektu un erudīciju. Kāda starpība kāds dzimums Eiropas prezidentam?
Juhans
J
Gribēja sev to amatu, nedabūja un tagad kaut kas taču ir jāsaka.
to
t
tatad stradas nevis raudas par sievieshu tiesiibam un latvieshu kultuuras folklora svaariigo noziimi ES pastaveshanaa...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas