Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vīķe-Freiberga Gēteborgā stāsta par autobiogrāfiju "Caur uguni un ūdeni"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
piešiņa
p
Dokumentālā VVF grāmata saucas šādi: "Īsvēsture - patiesā Vaira Vīķe-Freiberga", izdevusi izdevniecība "Antava". Maksā nepilnus piecus latus.
olimpiade
o
Nožēlojams tantuks - VVF. Psihotronikas doktore viņa esot. Viņas loma bija tikai un vienīgi aktrises vērta - tēlo nez kādu progresu, bet latvietība viņas laikā tika nīdēta ar visiem līdzekļiem, gan austrumnieki, gan rietumnieki varēja čakarēt latviešus, bet VVF tik kāpj skatuvēs un tribīnēs un piebalso par treknajiem gadiem, pakļauj latviešus ES, ievelk valsti Irākas karā, vājina valsts valodas likumu. Paradokss, bet tā bija! Neviens politikas darbonis nav izcils... bet tantuks savu duņkas dabu ļoti prasmīgi slēpa.
Senais
S
Interesanti, kas gan dzīvē būtu vairāk jāsasniedz kā būt brīvam cilvēkam. Brīvam no salīdzināšanas aizspriedumiem, un vispār no aizspriedumiem. Kurš gan var būt pārāks par kādu citu? Kas to ir tiesīgs novērtēt? Kā to var zināt, kas ir svarīgāks, vai grādi vai godīgums. Vai godīgs, sirsnīgs analfabēts ir, vai nav kaut kas labāks par egoistisku , augsti izglītotu profesoru, kas lieliski manipulē izmantotams savu tēlu? Netaisiet sev elkus, Ieva.
Ieva
I
Hmm... Pamēģināsim salīdzināt, ko esam sasnieguši mēs, komentētāji, un ko - VVF - izglītība, zinātniskais grāds, ieņemtie amati... Nu, mēs tak esam pārāki, vai ne? :D
monika
m
Un saka ,ka pensionāri slikti dzīvo,Milzu pensija,ja jau tā mīli nabaga ļaužus,tad negrāb tik daudz no kopējās pensionāru kases.Atstāj kaut ko arī nabagiem,badakāse!
Made
M
Vai tad caur čeku negāja cauri ar čekas ģenerāli Bojāru.Vecā prezidente kā īsta dāma atceras tikai pirmo un pēdējo.
gudrā
g
14.oktobrī visi skatieties debesīs, jo būs redzams milzīgs NLO
Ojārs
O
Zvirbulēn, Tu labi čiepsti, tāpat vien turpini un neņem visādus Lasītājus galvā! Esmu pārliecināts, ka šis tantuks mums sagādās vēl daudzus jautrus brīžus - viņa ir uzvilkusies un tas nozīmē, ka garlaicīgi nebūs. Taču komiskais bieži vien nav tālu no traģiskā un nevar īsti saprast - smieties vai raudāt...
!
!
Ēēēēē
asais.
a
no kā baidās tantuks vvf? notautas dusmām vienmēr viņu aprejot , bet pate tantuks visu to pulksteņu lietu ,ka arī nedaudz pavērās priekškars par viņas runu gatavošanas autorīem , pati vien radīja, nav ne cieņa ,nekas palicis pāri lai viņu atcerētos un pieminētu ar labu vārdu , nebūs tā pārāk daudz negācijas pati ir radījusi.
Jānis
J
Jums kā grāmatu lasītājai katrā ziņā jāizlasa, ja nav lasīta, M. Rutka grāmata "īsvēsture Patiesā Vaira Vīķe-Freiberga"!
Lasītājs
L
Zvirbulēn, tu pilnīgi noteikti neesi normāls, par citiem varbūt nespried. Čiepstoņa tu esi vienalga -- vakarā četri komenti pēc kārtas, no rīta piecēlies un nevari rimties. Par tādiem saka balamute, tavā gadījumā laikam jāsaka balapirksti. VVF grāmatu gaidīšu ar nepacietību.
ELEKTORATS
E
VVF - cienījama, bet ekshibicioniste. diemžēl. turklāt - savu noslieci realizē arī jomās, kurās nepavisam nav spoža - kā dziedātāja vai TV raidījuma vadītāja piemēram. Tad jau labāk - kopā ar savu mopsīti uz patiesō un citu dzīvju vākiem...
zvirbulēns
z
Bijusī prezidente Vaira Vīķe-Freiberga Zviedrijā ceturtdien atklātajā starptautiskajā Gēteborgas grāmatu gadatirgū, kur viņa cita starpā tika pieteikta arī kā dziedošā prezidente, iepazīstina ar savu autobiogrāfiju, kuras izdošana gaidāma nākamā gada rudenī. Sākotnēji bija plānots, ka eksprezidente lasīs fragmentus no topošās grāmatas, tomēr tas nenotika. Darba variantā grāmatas nosaukums ir "Through Thick and Thin" ("Caur uguni un ūdeni"). ------------------------ Vispār man jāteic, ka es varu tikai brīnīties, brīnīties, kas ar mums notiek? Grāmatu gadatirgus. Latvija šajā gadatirgū bauda īpašā viesa statusu. Latvijai savs grāmatu paviljons, pilns ar grāmatām dažādās mēlēs. Turpat blakus grozās lērums grāmatu speciālistu, lai interesentiem stāstītu par stendos esošajām grāmatām un latviešu, Latvijas literatūru kā tādu. Viss skaisti, bet te, kāds sadomājis un ved visiem literatūras zinātniekiem priekšā kādu kundzi, bijušo valsts prezidenti ar vārdiem - viņa ir mūsu dziedošā prezidente, viņa jūs iepazīstinās ar savu biogrāfiju, vēl neuzrakstītu grāmatu ! Nu pasakiet, mēs esam normāli ?
zvirbulēns
z
Jūs esat tajos ieskatos, ka tas pieder pie laba toņa - pašam lasīt savu autobiogrāfiju publiskā, starptautiskā pasākumā ? Tad jau varbūt noorganizēsim, lai Freibergas kundze savu autobiogrāfiju lasa ANO tribnē. P.S. Paldies Dievam, ka Freibergas kundzei pietika veselā saprāta to nedarīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Latvija šogad Gēteborgas grāmatu meses fokusā

Plašāka informācija: www.bok-bibliotek.se

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas