Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Vīķe-Freiberga joprojām uzskata, ka Latvijas prezidentam būtu jāapmeklē 9.maija svinības Maskavā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zunde
z
Es tā arī no raksta nesapratu, kāpēc tad VVF uzskata, ka jābrauc uz Maskavu svinēt 9. maijs? Būtu interesanti dzirdēt, kādi tieši tie ir svētki Latvijai?
oktobrēns-vien mēr gatavs
o
Pilnīgi atbalstu ,viņam ir jābrauc,jo citādi mēs krīzi neatrisināsim.ES un viņu dalībvalstīm ir pie kājas ka mēs te mirkstam s..dos lidz kaklam.Vienīgi veidot tirgu ar Krieviju un caur Krieviju,bet tā aprobežotā latviešu tauta tēlo ka negrib sadarboties ar Krieviju jo nu jau ir mazliet kauns ka visu laiku viņus.ir apdir....ši.Sevī domā daudz citādāk nekā runā.Mana vecuma paaudzei viņi iedeva bezmaksas izglītību,medicīnu un daudz ko citu.Bet ES man nav devusi pilnīgi neko ,izņemot mūžīgos parādus un lēnu un ilgstošu iznīcību.Kauns par tiem latviešiem kas to neatbalsta..
Ivars Graudums
I
Veteraanam un arii Mezhavilkam ir taisniiba!
ciba
c
Varbut Freiberga var pazvanit uz kremli saviem draudziniem un palugt tiem, lai Zatleru nosauc, piemeram, par gubernatoru no Alaskas, ka ne ka pati pabija Jaunzeilandes gubernatores loma, kremli, kad aizlece uz kremli, telodam vareno, ha, ha, ha ..
otra puse
o
"Lai nu kā, nebraukt nozīmē iebāzt galvu smiltiņās kā strausam" Muļķības. Ko pasaulei vēstījja VVF, dodoties, pie Putina? Mēs protams varam piesaukt to vēstījumu medijiem ar Latvijas viedokli, bet primārā tomēr ir pati ierašanās faktiski nozieguma pret cilvēci atzīmēšanas pasākumā.
atmina
a
Vai alkatigajai, godpratigajai,matkrigajai, augstpratigajai, savu tautu nicinasajai Freibergai nebijanemaz kauns, kad vina parstaveja Latvijas valsti okupantu pectecu starpa Maskava kad vinu pieteca ka Jaunzeilandes gubernatore. Nekas netika dziredes ne no Freibergas ne no Riekstina, ka krievi butu atvainosusies par so loti labi apzinato, izplanoto pazemojumu pret Latvijas valsti. Freiberga iazdrazas uz Maskavu, lai pabutu starp ASV, Krievijas, Lielbritanijas vaditajiem, jo si kompleksu nomakta butne, ir iedomajusies,ka vina ir kaut kas lidzigs so valstu vaditajiem, tikai vainu vina nezina vai telo ka nezina ka Krievija, ASV, Lielbritanija kopigi izlema un nodeva Latviju Krievijas okupacijas rezimam uz 50.gadiem.
un
u
Nu, un tad? Labāk galvu kā strausam smiltīs bāzt un klusēt?
KLM
K
Dzeri, nopietni vēsturnieki ir izpētījuši, ka latviešu leģions nav pieskaitāms SS formējumam, pat atļaujot latviešu leģionāriem, tērptiem ASV formas tērpos,ar sarkanbaltsarkanu uzšuvi uz piedurknes, apsargāt nacistiskos vadoņus Nirnbergas procesā...Kā Jums sķiet, vai civīlokupantu izdarības pie Brīvības pieminekļa ir attaisnojamas,apsaukājot vecos vīrus par fašistiem tā iemesla dēļ, ka atnākuši pieminēt biedrus, kuri krita cīnoties pret okupantiem, nevis par Hitleru...Manuprāt, piedāvājums aizmirst okupāciju (cik var!) šoreiz ir nevietā...Ar cieņu.
Rožu dobe
R
Dažam labam 9. maijs iezīmēja "uzvaru", daudziem citiem - okupācijas un verdzības sākumu. Lai jau svin krievi, un nokaunas vācieši un amerikāņi, un angļi. Latviešiem sēras.
Lelle
L
Vīķe-Freiberga joprojām uzskata, ka Latvijas prezidentam būtu jāapmeklē 9.maija svinības Maskavā, lai pasēdētu pēdējās rindās...
LVD
L
Kārtīgs dubultaģenta darbiņš, Vairiņ! Nu kā gan savādāk lai cilvēkiem sapūderē smadzenes , ja ne šādā veidā - it kā nosodot padomju okupāciju, bet tomēr dodoties uz svētkiem, kur atklāti slavina mūsu tautas slepkavas! Un neviens vairs nesaprot, kas ļauns , kas labs, vai ne , Vairiņ? Bet rezultātā tiek izdarīts pakalpojums lielajam, vēl joprojām iesārtajam lācim, un to jau nu neviens nepamanīs, vai ne, tā tev šķiet..?
Musha
M
Kā es gribētu, lai Vaira būtu joprojām prezidente!!!! Tagadējais prezidents noteikti labāk iederētos savā iepriekšējā profesijā, jo, lai darītu jebkādu darbu, ir nepieciešams talants uz to, kā arī saprašana par to, kas dotajā amatā ir jādara.
dzeris - KLM
d
Par to okupāciju jāatceras, jāpiemin represētie, tā jāpēta vēsturniekiem, bet, veidot uz ši fakta pamata visu piolitiku - tā ir pēdējā muļķība.
Zigurds Mežavilks
Z
VVF, braucot uz Maskavu. kļūdijās neapmeklējot tur kritušos Latvijasa karavīru kapus un neņemot līdz delegācijā tos dažus vēl dzīvos latviešus, kuri 1941. gadā piedalījās Maskavas aizstāvēšanas kaujās. Tas pats būtu jādara prezidentam Valdim Zatleram, dodoties uz Maskavu. Vispirms iepazīstoties kā sabiedrotie šādas jubilejas sarīkoja Perlharborā un Normandijā.
un
u
Lai nu kā, nebraukt nozīmē iebāzt galvu smiltiņās kā strausam. Nekā nezinu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas