Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Vīķe-Freiberga: sadarbībā ar Krieviju ir jāsaglabā principialitāte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
taisniba
t
Freiberka ir nekauniga, aukstpratiga, alkatiga matite, kurai interese tikai sleva un nauda. Freibergai ir uzsplaut uz Latviajs iedzivotajiem un to vina darija 8 gadu garuma un vinai ir uzsplaut uz Latvijas valsti ko vina turpina darit. Freibergas vadiba Latvijas valsts tika ievesta bankrota, latviesu tauta nepieredzeta nabadziba ir novesta.
Lelle
L
Pārkāpjot 20 gada Miera līgumu ar Krieviju un atgrūžot Abreni viņa saglabāja principialitāti. Diez vai pašai smiekli nenāk par savu glupumu?!
bet pati?
b
Kāda tur principialitāte, ka šī pati dāmīte izmisīgi nopūlējās, lai Latvija noslēgtu ar Krieviju starptautisko tiesību principiem neatbilstošu robežlīgumu.
Speciālists
S
Krievijas mērķis - ekonomiskā ietekme Baltjā. Kā tāda ekonomiski atpalikusi valsts to darīs? Viņi vienkārši iepludinās Baltijā savus pilsoņus, valodu un dzīves stilu. Līdz ar to ekonomikas līmenis un dzīves līmenis izlīdzināsies ne tikai krievu kopienā.
borcinsh
b
...vai gribejat pateikt kaa : .ja mums butu vel daudz Abrenes - mes ar mieru tos "visus" atdot ??? ejiet ; kundze , nu buchojiet ! es - nee !
PENSIONĀRS GUNTIS
P
IR JĀSAUC IMANTS LIEĢIS LAI AIZNES TO KRIEVIJU ELLĒ RATĀ! DIŽBENAIS ĢIRTS VALDIS IR TĀDS SPĒKAVĪRS NO KURA BAIDĀS VISI KRIEVI! ES PAR VIENOTĪBU!
jautrais
j
.. jā vācieši ir daudzkārt gudrāki par letiņiem..Vaira lej čugunu..
Lāčplēš
L
Vācīja un Russija visos laikos ir noteikušas toni eiropas politkā un ne vienu vien reizi ir saķērušās savā starpā.Kā Russiju, ta Vācīju nolaida uz kliņki anglosaxsuzīdi un uzvarēt tos var tikai Russijai apvienojoties ar Vācīju ne tik vien ekonomiski, bet arī militari,lai pasargātu eiropu no nigeru,muslimu pieplūšanas un pašas eiropas sabrukšanas, kā piemērs senā Romā notikās.Tautu kokteilis ,maucība,izvirtības un okultisma kultu apsēsta Romas impērīja sabruka gabaliņos.Tas gaida arī šīsdienas eiropu.Tikai Vācijas gudra politika sadarbojoties ar Russiju būs garants eiropas tautu drošibai un nekads tur sūda Nato nepalīdzēs, tas Nato pēc savas būtības ir paredzēts"miera" misijām,kurās vajag apzagt vietējās tautas.
Lāčplēš
L
Visi par vienu un viens par visiem pret Russiju.Nu tikai un vienīgi demokratīja,demokratīja un velreiz demokratīja spēs pasargāt transatlantiskās eiropas pezdurastu vērtības, tikai ta mēs varam kopa būt un pasargāt Latvijau no pārussenošanās, tikai cieša eiropezdurastizācījas dūrē sakļaujoties spēsim noturēties pret Russijas lāci.
أبجدية عربية‎
أ
Vaira Vīķe-Freiberga. Vīķe-Freiberga: sadarbībā ar Krieviju ir jāsaglabā principialitāte"" ----------------------------------------- --------------------------------------------------- Nākošg ad 9. maijā ne vien jābrauc uz Maskavu, bet arī jāpaliek tur uz dzīvošanu.
Dr.xy
D
Augsti cienita Vikes-Freibergas kundze,daleji piekritu Jusu raksta minetajai situacijai ar Krieviju.Realitate,diemzel,ir daudz bistamaka.Piemeram,Krievijas tiesa iejauksanas Latvijas pirmsvelesanu kampana,izplatot demagogisku propagandu un finansejot Latvijas Valstij un latviesu tautai naididigos spekus.Ari tadu valsti ka Francija nevar skaitit par uzticamu NATO valsti,tas jau vairakkart ir pieradijies Francijai izstajotie un atkal iestajotie NATO.Francija valdiba ar bijuso kancleru Schroeder pat meginaja izveidot "Eiropas brunotos spekus",kas ir tiess meginajums NATO vajinasanai.Bijusais RAF( Rote Armee Fraktion) teroristu advokats Schroeder,budams Vacijas kanclers slepeniba ar savu draugu Putinu nosledza ligumu par gazes vada Nord Stream buvesanu Baltijas jura.Turpmak Ribentropa-Molotova pakts,Sis pakts apdraud Eiropas valstis ekonomiski un politiski,jo kalpos Krievijai par politiskas santazas ieroci.Baltijas jura tiks iznicinata flora un fauna,jo lai gazes vadus varetu sakt izmantot,tie vispirms ir jaizskalo ar indigam kimiskajam vielam,kuras pec tam tiks iepludinatas Baltijas jura.Ta ka ar Krieviju ir jaruna tada valoda,kadu vini saprot,un ta ir specigas politikas valoda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas