Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Vilks: iedzīvotāji ekonomikas augšupeju izjutīs pēc 6-9 mēnešiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
loms
l
Augšupeju ? ? ? Nu nu no kurienes tad viņa būs vēl kādu nodokli uzliks ?
Jānis
J
Pēc 6 vai 9 mēnešiem piedzims dauni un viss būs pagalam.
Ezis
E
Uz mežu!! Tevi vilciņ cilvēki neinteresē tikai gaļa!
Karlsons, kas uz jumta
K
Ne dienu bez smiekliem!
ff
f
ienot`ibas demagogs
Pilsonis
P
Aha! Tieši pēc 6-9 mēnešiem sāksim to sajust, tikai Vilks ir virzienu sajaucis. Nevis augšupeju, bet lejupslīdi! Lūdzu: ar 1.jūniju dārgāka paliks degviela un gāze, ap septembri man jau būs par elektrību jāmaksā 10 santīmi, bet algu man palielināt sola tikai 2013.gadā! Kur tad ir tā augšāmcelšanās!? Vilks taču bija Vašingtonā. Vai tad ASV valdība arī palielina cenas energoresursiem, samazina algas un palielina nodokļus? Cik esmu informēts, tad tur notiek tieši pretējas lietas, nodokļi tiek samazināti!
He he...
H
Sirmais » Oskars 13:17 Dīzelim taisnība,tādi ļumpeni vienmēr kauks. _______________________________________ MAN GAN BAILES JENOTU SIRMAIS, KA VIENREIZ PIENĀKS LAIKS KAUKT TEV.... LETIŅI IR PACIETĪGI, BET JŪS JENOTU ŠMURGUĻI ESIET PĀRKĀPUŠI ATĻAUTO ŅIRGĀŠANĀS ROBEŽU.... HE HE.... UN NEZINU, KAS jŪS DRAŅĶUS SAUDZĒS.... HI HI...
He he...
H
Memory » Uzņēmēja 19:40 Klasiskais gadījums - bagātie iedzīvotāji kļūs vēl bagātāki, nabagie vēl ...... ___________________________________. ...NABAGĀKI. Taču joks tajā apstāklī, ka Vienotības jenoti ar putām uz lūpām priekšvēlēšanu debatēs solīja arī bagātajiem uzlikt papildus nodokļus.... he he... bet kas izrādījās īstenībā? hi hi.... Bagātie smej, bet nabagi raud, bet Vienotības jenoti peldas siles labumos un smīkņā par nabaga bauriem.... ha ha...
Memory
M
Klasiskais gadījums - bagātie iedzīvotāji kļūs vēl bagātāki, nabagie vēl .......Vēl jau tas Eiropas un/vai SVF naudas skapītis nav pilnīgi tukšs - vēl jau pirmais aizņemums jāapkalpo, pēcāk - nākamais?
Ieva
I
Izaugsme nenozīmē, ka arvien vairāk cilvēku būs apmierināti! Tādam nolūkam ir domāts šnabis, morfijs un tamlīdzīgi depresanti! Izaugsme nozīmē vairāk iespēju pirmkārt jau tiem, kas ne ar kādiem īpašiem talantiem nav apveltīti, bet prot godīgi strādāt. Taču tagad viņiem ir divas iespējas: aizbraukt vai palikt! Izaugsme nozīmē labu veselības aprūpi, īpaši valstī, kur dzimst arvien mazāk bērnu! Taču arī supervilks dara visu nepieciešamo, lai šī joma sabruktu lupatdriskās! Izaugsme nozīmē sakarīgu sociālo sistēmu, nevis vienkārši maksāt pabalstus pēc principa jo skaļāk prasa, jo vairāk dabū! Izaugsme nozīmē normālu izglītību, kas ļautu pirmkārt iegūt tirgum vajadzīgu profesiju! Taču kur mums ir tā profesionālās izglītības sistēma? Lai cilvēki vidējo profesionālo izglītību neuztvertu kā apliecinājumu, ka cilvēks ir stulbs, jo nav mācījies augstskolā!
Uzņēmēja
U
Uz kā rēķina tad uzlabosies ekonomiskā situācija? Darba vietu nav, nodokļi maksāti netiek, cilvēki joprojām brauc prom. Kur tad radīsies naudas masa? Un mierināt jau lieki nevejag, ir jārīkojas. Jāsamazina nodokļi un dzelžaini jāiekasē. Parasti kad laika apstākļi paliek vasarīgi, arī cilvēku prāti nomierinās, bet tik līdz rudenim...
viesis
v
Un kas Tu pats esi? Apsviedīgs puišelis, kurš kaut ko nopelnījis ar spekulācijām, un tagad brauc ar lepnu mašīnu, un jūtas pārāks pār tiem, kas staigā kājām, un māca viņus kā jādzīvo? :) 'Vai varbūt EM vai FM klerks, kurš uz visiem noskatās no saviem iedomātiem augstumiem? Ne vienā ne otrā gadījumā- ne Tu zini kaut ko no dzīves, ne no darba, tāpēc labāk paklusē un izskaiti līdz 100, pirms taisi muti vaļā un apvaino kādu cilvēku. P.S. Attaisi vienreiz acis un paskaties, kas notiek Latvijā īstenībā........
Jukums
J
Uzskatu, ka visiem cilvēkiem - pesionāriem strādājosajiem, latviešiem, krieviem, māmiņām, jauniešiem, mediķiem, elektriķiem, bezdarbniekiem, invalīdiem utt ir beidzot jāspēj vienoties kaut vienas vienīgas kategiriskas prasības, piemēram, progresīvās nodokļu sistēmas ieviešanas, izvirzīšanai valdībai. Tikai tā ,mēs varam ko mainīt. Ja mēs to nespējam, tad nekādu pārmaiņu arī nebūs.
muļķu zemes pavalstnieks
m
Labi visiem nekad nebūs,taču tomēr eksistē kāda robeža,kuru pārkāpjot neapmierināto skaits jau rada draudus valsts pastāvēšanai,un šī robeža Latvijā sen jau kā ir pārkāpta. Par to liecina milzīgais bezdarbnieku skaits,pavalstnieku masveida bēgšana no savas valsts,par demogrāfisko situāciju nemaz nerunājot. Vai politiķu ambiciozais mērķis - eiro ieviešana par jebkuru upuru cenu,attaisno līdzekļus - valsts iznīcināšanu un pēdējo suverenitātes palieku zaudēšanu? Valdība sulainiski kalpo starptautiskajiem aizdevējiem,kas atraduši dažus paklausīgus jampampiņus Dombrovska un Vilka personās,kas klausa uz vārda un pretī nerunā. Budžeta konsolidāciju politika grauj patērētāju pirktspēju un nodokļu bezjēgas celšana atņem ražotājam gan pircēju,gan citu finansējumu ražošanas attīstībai,pat ES fondu naudu apliek ar nodokļiem. Un šo graujošo darbību pavada nemitīgi meli apgalvojot,ka ekonomika attīstās. Jā,budžeta ieņēmumi pieaug,bet ne tāpēc,ka attīstītos ekonomika,bet tāpēc,ka mehāniski pieaug patērētāju un ražotāju aplaupīšanas intensitāte. Jā, ielās ir daudz dārgu mašīnu,jo luksa lietas netiek apliktas ar paaugstinātu nodokli,tādu nodokli izpelnās tikai nabadzīgās būdiņas Rīgas Jūrmalā,kas atrodas kaimiņos kāda lielspekulanta gruntsgabalam. Lielveikali pilni ar pircējiem,bet pērk taču par aizņemtu naudu,tērējot 2,5 miljonu latu dienā vairāk kā valsts ar eksportu nopelna. Progresīvais ieņākumu nodoklis? Nē,nē ko jūs,tad jau konsolidētājiem zudīs jebkāda patika konsolidēt,tāpēc to nevaram pieļaut,jo konsolidētāju kasta ir neaizskarama.
Liene
L
Izskatas ka ministram uznacis laiks "atskaitities" tadel vins uzskata par vajadzigu--- muldet bez pamatojuma, jo ipasi kurs atcereesies ko shis bija teicis 6-9 men. atpakal? Tas nozimee, ka BARO TAUTU AR NERALISTISKIEM SOLIJUMIEM! Karteja ministra VEMIENS PUBLISKAJA TELPAA!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas