Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Vilks iet politikā, lai dalītos pieredzē un vīzijā; Lauva vēlas balstīt uzņēmējus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Inga
I
Paldies, Daiga! Prieks redzet jaunu un spejigu deputates kandidati! Lai Tev viss izdodas!
Students
S
Vismaz prieks, ka jaunie iet politikā un saprot šobrīd katastrofālo situāciju izglītības nozarē. tie, kas tagad studē tie zin!!! Turies Anna!
Aleksandrs Jukšinskis
A
Liels paldies par informāciju, ka es "atšķirībā no sava fātera" neesmu zinājis latviešu valodu. Var būt, vēlāk noskaidrosies, ka krievu un angļu valodu es arī nekad neesmu zinājis. Lūdzu mani laicīgi informēt. Ar cieņu Saška Jukšinskis
Janka
J
Lauva- vai kā VID vajadzētu šo miljonāriņu pārbaudīt . Pats nav nopelnījis ne santīma , tikai atstrādā sponsoriem. Izglītība - trīs klases, intelekts- nulle. Tāds viedoklis radās izlasot viņa interviju Klubā .
saulesbrālis
s
Saška Jukšinskis, atšķirībā no sava fātera, nekad nav zinājis latviešu valodu (par latgaliešu valodu nerunājot, māte - krieviete, krievu skola, ģimenē visi runā krieviski) un Latgalē nekad nav dzīvojis ilgāk par pāris dienām (visu mūžiņu nodzīvojis Rīgā). Nu, gan latgaļu aizstāvis! Nabaga Jukšika vectēvs - laikam nevarēja iedomāties, ka izaugs šādi pēcnācēji, un Latgales katoļu partijas vietā iemanīsies Latgales "intereses" aizstāvēt PCTVL sarakstā. Turies, Latgale!
ihti
i
tukšpadsmit
jet
j
Tu tik paskaties! Lauva pēc biznesa izputēšanas un pautu skalošanas Āfrikā, atgriezies no sava "dimantu biznesa" (moru darbs nebija trekmūlim pa spēkam, ko?), un nolēmis dabūt haļavu uz nākamajiem 4 gadiem. Izrādās, ka Lauva ir gatavs pārdot dzimteni par siltu vietu un pievienojies tiem, kas aptaujās ir topā. Štrunts, ka būs vienā bļodā ar interfrontiešiem, tiem pašiem, kas jebkurā dienā būtu gatavi braukt uz Maskavu, lai paņem mūs savienībā. Lauva arīdzan dāsni runā par nodokļiem, kaut no saviem nu jau pakāstajiem miljoniem viņš tos nav maksājis, jo viņa nu jau bijušais nekustamo īpašumu bizness bija nekas vairāk kā "lētāk pērkam, dārgāk pārdodam". Un tā kā likums šo sfēru neregulēja, tad Lauvam jau vismazāk būtu jārunā par uzņēmējiem, kas "rada nodokļus un darbvietas". Cik nodokļus un darba vietas tu pats esi radījis, vējagrābsli?
par Irkli
p
Par Vilku!!!!!!!!!!
Bezpajumtnieks
B
Lauva malacis, vispār nepasaka savus plānus, nu tikai ko tādu, kas ir katras valdības uzdevumi. Gribetu redzēt kā Reizniee piedabūt, lai izglītoti cilveki atkal brauktu uz laukiem. Jukšinski vispār nav vērts nav vērts komentēt. Runā sakarīgi un izklausass, ka kaut ko pat spētu darīt. Cīrulei taisnība, izlītību vajag reformēt, bet ne tikai augstāko, vidējo ar, turklāt pamatīgi. Kalnbērziņa kā jau visi tēvzemieši, papriekšu domāsi par to, lai visi runā latviski un tikai tad kā paēdīsim.
Pēteris
P
Visi labi cilvēki , bet taču pārstāvot valsts izzadzēju partiju , kura turpina zagt , labais cilvēks pats kļūst par zagli . Vai Annai un Danai to neviens nav pateicis? Jeb ir vienalga ar ko pārgulēt, ka tik maksā?
Pilsonis
P
vismaz kādai ir redzējums arī par to, ka ir kautkas jāmaina nveis tikai jāatbalsta.... Lai Annai veicās
vārds
v
Bet nejau kandidātam, kurš pārstāv latvisko un latviešu valodu, ieliekot "vārdu sakot"...
es
e
stiprināsim latviskumu, bet kur tad tas latvietis lai dzimst? pabalsti un viss pārējais ir pilnīgi apgriezti. vajag nodrošināt, lai cilvēkiem ir ele'mentārās vajadzības un patriotisms nāks pats par sevi.
Ieva
I
Labi. Bet Diena taču īsina tekstus, lai tie būtu konkrētāki. lai arī - internetā jau var ielikt ņeierobežotu zīmju skaitu.
nu
n
teicams virsraksts ! :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas