Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Vilks: jaunie nodokļi inflācijas līmeni var paaugstināt līdz 4%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Krā-krā
K
Sen Ilmārs nav dzirdēts... Interesanti ko viņš domā par to, ka atkal EURO no mums attālinās vēja spārniem...
laura
l
cilvēkus, kam nav bērni nedrīkstētu pat tuvu laist finanšu ministrijai un lēmumu par nodokļiem pieņemšanu. kas vainas dzīvot tikai sev, lai jau tie citi izdzīvo kā var.
Sēlis
S
Manam vectēvam bija četru klašu iglītība,bet gimenes budžeta veidošanā viņš bija lielāks specialists nekā mūsu valdībs visi ministri kopā .Pēc pēdējiem nodokļiem lakam būda jājauc nost un jāpārceļas uz telteni, bet labierīcību vietā jāizmanto dārzs aiz loga un tejkanna,kā tatārijā.
sad
s
Drīz mēs tikai ēdīsim un sildīsimies, nekam vairāk mums nepieiks naudas. Šad tad ieslēgsim gaismu un TV, lai paskatītos, kādi jauni nodokļi uzlikti.
loms
l
Un kur tad eirozona palika ? tāds mērķis bija. :). Kolosāli mēs gan esam mierīga tauta ko mums saka to mēs daram. Mums sola mēs ticam . :) Fantastiska pacietība. Es gan līdz šim vēl nevienu izpildītu solījumu nēsmu redzējis, ko nu vēl pa reformām runāt. :)
J
Valstī nav saimnieka, ir tikai grāmatveži un banku kalpi. Galvenais, ka neredz postu valstī, nedzird naidu - šie biezādaiņie.
Bronx
B
Pareizi. Jo caurums sociālajā budzētā tiks lāpīts no pamatbudžeta. Absolūti tuvredzīga "politika".
Vilks aitās!
V
Bet Vilka kungs?! Vai tad tas arī nebija valdības mērķis ceļot LE tarifus un nodokļus? Nu, taču bija! Jo lielāka inflācija, jo vieglāk lapās budžets. Tāpati devalvācija, tikai citādā veidā izpildīta.
AIR
A
Cik var saprast, tad reālie nodokļu palielinātāji ir ZZS. "Pērk" sava elektorāta balsis. Lemberga idejas dzīvo un uzvar.
I.Gr.
I
Pareizi buutu bijis, ja ar nodokljiem tiktu apliktas lielaas algas. Lieliem pelniitaajiem tad buutu jaaiztiek ar leetaakiem, lietotiem automobiiljiem. Un taa nu gan nebuutu nekaada nelaime. Bet Latvijaa jau taadaa zinjaa iet laikam kaa Krievijaa: Bagaatnieki plaataas ar savu bagaatiibu,par truuciigajiem valdiiba daudz nedomaa!
Lelle
L
Vairums tautas jau neko vairs nemaksā, ne komunālos, ne nodokļus, ne nodevas, jo nav iespējams samaksāt, bomžu rindas paildinās. Laukos jau viss iet barterī-tu man, es tev, bet augšgalam figu rāda...nez kam viņi taisās to ādu maukt nost? Šodien vienā seminārā noklausījos, ka pierobežnieki rokas berzēja no priekiem par akcīzes paaugstināšanu alkoholam, cigaretēm un benzīnam, jo briest arvien foršākas rebes caur kontrabandu. Vai tiešām Dombrovskis domā, ka muitnieki un robiņi par pārsimts latu algu tur strādās godīgi? Jābūt pilnīgi un galīgi aptaurētiem.
vampīru mednieks
v
Latvijas finanšu ministrs Andris Vilkatis pilnmēness laikā pārvēršas par agresīvu suņa un vilka krustojumu - finanšu vampīru kas nepazīst žēlastību.
Ieva
I
Kaut viņi aizrītos ar tautai nolaupīto naudu, nolādētie reketieri!
tūja
t
Uz to mums atkal jāiedzēēēr!........
Lelle
L
Vienīgais, kas mūsu valstī ir ļoti stiprs, tas ir LATS, jo izdots tika pareizajā zvaigžņu stāvoklī. Latviešu te vairs nebūs, bet lats turēsies kā turējies un nekad neviens tam pat nepieskarsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas