Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Vilks noliks ministra pilnvaras, ja būs spiediens celt nodokļus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
NĪN ir viekāsa naudas atņemšana cilvēkiem.Ja man pieder māja ar 100 dzīvokļiem tad tas ir saprotams,ja 1000 ha zemes ,arī,bet ja man pieder 1 VIENS dzīvoklis - tad kur jega NĪN?Lai to nomaksatu man jaiet mežā būdā dzīvot? Stulbums.NĪN ir lai tas NĪ ražotu!KO var ražot mans dzīvoklis?Komunalku uztaisīt?
FG
F
Ja plāno pacelt NIN nodokli, tad nevajag teikt, ka nodokļus vairs necels!
Janka
J
Tu vēl aizmirsi ka par tevi arī tavs darba devējs vēl samaksā Ls 88 sociālo nodokli... tātad nodokļi ir 128+88= Ls 216 bet tu saņem Ls 237 , neskaitot PVN, akcīzi, NII u.t.t.
dase
d
ja bus spiediens to darit, mes noteikti gazisim visu valdibu
SviesC > Jukums
S
100% piekrītu Tev. Tauta izcīnīja Latvijai brīvību, bet taukmūļi no Latvijas izveidoja savu SIA ar nosaukumu "Sile" un paši sev piešķīra vislielākās labvēlības statusu. Kamēr šeit nebūs pilsoniska sabiedrība un tauta varu neņems savās rokās, valstī valdīs mežoņu likumi. Lai mums izdodas!!!
Zane
Z
Jā, LATVIJĀ NODOKĻI IR LIELI ....? NO 365 LS es saņemu Ls 237....???? Ls 128 NODOKĻI ??? pluss vēl pie visiem pirkumiem 22%PVN - Neredzu dziļu jēgu. Valdības apliek tautu ar nodokļiem, lai pašiem labāk dzīvojas, bet tauta tik strādā....paši saņem kompensācijas par visu - dzīvokļiem, mašīnām, bet vienkāršais cilvēks vaigi sviedros strādā...!!! un dalās ar šiem it kā augsti izglītotajiem cilvēkiem, cerot, ka viņiem ir kāds redzējums, bet tie tik piepilda savas kabatas un dzīvo zaļi....visi Kargini iebraucēji ar nopirktām valsts pilsonībām...būtu braucis uz Krieviju atpakaļ...!!!
vita
v
Vilku par Latvijas prezidentu !
Jukums
J
Un vēl piebildīšu - budžetu ir jāveido normālā veidā - no apakšas, nevis kā tas notiek pie mums - no augšas. 1. Jārēķina ieņēmumus pie normālas nodokļu sistēmas. 2. Jārēķina kādu valsts pārvaldi mēs varam atļauties pie šīs normālās nodokļu sistēmas. Pie mums tiek darīts otrādi - sarēķina cik vajadzēs visa milzīgi uzpūstā valsts aparāta uzturēšanai, ar visām "lielo speciālistu" algām pasaules līmenī un pēc šī cipara arī šo naudu izspiež no tautas. Turklāt vēl pašu piekoptās ekonomikas apzinātas mazināšanas politikas apstākļos. Un pie nepareizas nodokļu struktūras, kur tiek saudzēti bagātie, lobēti spekulanti un bankas.
Jukums
J
Izlasi vēlreiz pēdējo rindkopu. Runa ir par pārstrukturēšanu - vadoties no loģikas, ekonomikas attīstības un sociālā taisnīguma interesēm. Turpretī Dombrovska valdības politika par pārstrukturēšanu vispār klusē - viņu darbība ir aprobežojusies tikai ar nodokļu celšanu, ko var izdarīt jebkurš gramatvedis. Un paskaties grafikus kurus savā blogā ir sagatavojis Garančs. Un viņš nav vienīgais. Tikai, nez kāpēc rodas sajūta, ka Dombrovskis pēkšņi ir zaudējis lasītprasmi un pat nesaprot attēlus, kurus līdz viņa apziņai mēģina novadīt pat līdz bērnu grāmatu ilustrācijām vienkāršotā līmenī. Vienīgā atbilde ir ignorēšana un jebkādas atbildes trūkums.
jopciks
j
Es dzirdēju,ka vieni teica:"Dombrovskis Vilku izmelos ārā no SWedbankas,lai tikai Latvias valstij un latviešiem nodarītu ļaunu." Un vai tā nav?
goga
g
Rīt jau PVN 18%,Sociālais nodokļis15% neapliekamais minimums 200 ls un krīze ir BEIGUSIS!Risinājums ir gaužām vienkārš -jasamazina trīskartīgi lielo valsts , pašvaldību pārvaldē stradājošo ARMIJU!!!!! TUR EKONOMIJA VISMAZ IR miljards LATU!
Pitbull
P
TAS JAU IR IZDARĪTS! Gudrinieks :D
loģika?
l
ta nu gan nodokli nedarbojas, draudzin. nodoklu % lielums pre IKP tikai ir mehanisms, vai naudas plusmu sadala vals merktieciga riciba vai idzivotaji pasi pec saviem ieskatiem. parasti, iedzivotaji pasi pec saviem ieskatiem nefinansetu ne celus, ne policiju, ne izglitibu. Latvija nodoklus logs pret IKP (kopuma) ari ir viszemakais jau. tapec nav naudas ne zinatnei, ne celiem, ne medicinai.
Ieva
I
Viņam ir nevis pienākumi, bet uzdevumi! Ekonomikas ministra uzdevumi!!!! Un tos var pildīt, ja, protams, gribas!
realitate
r
Ka kads Latvijas valdibai var spiest palielinat nodoklus? Tas tacu ir katras valsts nacionalas valdiabs atbildiba. Latvija ir nekavejosi jasamazina visi nodokli, jo ir nelogiski, a tada nabadziga valsti kada ir Latvija nodokli ir ka bagatajas eiropas valstis, Ja nodokli netiks samazinati par 10-15%, Latvija nebus nekadas attistibas, bet tika lena bojaeja ka tas jau notik visus pedejos gadus. Parasta sistema ar nodokliem ir tada, ja valsst klust bagata, iedzivotaji turigi tikai tad palielina nodoklus, bet Latvija zids godmansi sajaja visus valsti, apzaga Latviajs iedzivotajus un uzlika tiem nepanesamu nodoklu nastu ka rezultata boja iet valsts un tauta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas