Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Vilks: Saprotu, ka esmu labākais Dombrovska kandidāts finanšu ministra amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
u.c.
u
Kamēr bija bankas runasmute, Vilkam daudz ko neļāva teikt. Par sūdiem ekonomikā viņš zināja, taču bija konjuktūras figūra, kam par to nebija ļauts runāt.
Santa
S
Nu nebiju gan muļķīt :)
Lelle
L
Kas par iedomību!
kink;eziņš
k
Ta jau ļoti bijāt sacerējusies...
Santa
S
Ai, nu kur man tāds gods draudziņ :)
līdzjūtība
l
Vai viņš tevi izmantoja un pameta, mīļā?
Santa
S
Vilciņ, iegaumē vienreiz un pa visām reizēm! Tu varbūt neesi sliktākais kandidāts, bet ja tu runā par jenotiem, tad viņiem pilnīgi uz visām vietām labākais kandidāts ir kristovskis. viņš ir universāls, viņš ir gudrākais ekonomists, drošsirdīgākais kareivis, modrākais iekšlietu ministrs, visu laiku labākais diplomāts, lieliskākais Apolons, Universa skaistākais vīrietis un arī sieviete piedevām (neados taču citiem kādu no visvis balvām), elegantākais līgavainais u.t.t u.t.jpr.
es šaubos - tātad es domāju
e
Latvijas dīvainības: profesionālis šaubās, vai ir piemerots, bet mazizglītoti diletanti nešaubās un lien pie valsts stūres drošī ved to grāvī.
jupis
j
Vajadzēja nevis saprast, ka esat labākais Dombrovska kandidāts finanšu ministra amatam, bet gan iegrimt dziļās pārdomās, kāpēc no 3 partijām sastāvošai apvienībai nav profesionāla finansista Finanšu ministra amatam. Tāpēc man kā vēlētājam un Latvijas pilsonim, tas liekas nevis komiski kā daudziem citiem šī nepieredzējušā politiķa neveikli izteikta pašlavinoša izteikuma komentētajiem, bet gan traģiski... Bet ceru, ka vismaz centīsieties, lai pierādītu Dombrovska dāvāto uzticību!
Izlasi
I
Izlasi tak uzmanīgi. Ne pavisam sevi neslavē. Drīzāk otrādi.
sas
s
viņam ir tikai banku pieredze kā čakarēt cilvēkus
Bingo
B
Kā var saprast, tad otra alternatīva bija Kampars. Tādā gadījumā Vilks sevi ir atbilstoši novērtējis! :)
Vai, patika.
V
Kumēdiņi ir par to, ka jau piektais min. kandidāts No Vienotības pats sevi slavē... Vai tu tur neredzi novirzes? Un uz manu adresi riet nu gan nav nekādas jēgas, jo tāpēc šie Vienotības kumēdiņu meistari smukāki neizskatīsies. Klauni gatavie.
cony
c
Priecājies,ja pats apmierinājies.Minētie komentāri sakarīgi,nekas tur nav pretrunīgs un pasaulē nav tāda pareģotāja,kas zinātu,kas ar tevi notiks rīt vai parīt.Jāsmejas par tādu gudreļi,kas gribēja Vilkam iekost kājā,bet pats savus smirdīgos zobus izlauza.
labāks
l
Patiešām izklausās sakarīgāks nekā iepriekšējie. Vismaz paškritisks un jomu pārzina. Savukārt, komentāros ieliktie citāti neliekas īpaši konsekventi, bet, ja ņem vērā, ka tie ir izrauti no konteksta un Latvijā situācija pa laikam tiešām mainās strauji, cilvēks var arī kļūdīties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas