Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Vilks: visticamāk, aizdevuma atdošanas termiņš netiks pagarināts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
standzinieks
s
Eksports uz Vāciju pērn sasniedza 538 miljonu eiro apmēru, kas ir labākais rādītājs Latvijas un Vācijas attiecību vēsturē. Eksports pērn uzrādījis 31% pieaugumu salīdzinot ar 2009.gadu un vienlaicīgi par 15% pārsniedz pirmskrīzes 2007.gada eksporta apjomus. Starp svarīgākajām eksporta precēm uz Vāciju minami kokmateriāli, tajā skaitā arī namdaru un būvgaldnieku izstrādājumi. Tāpat būtisku lomu eksportā uz Vāciju spēlē metāli un to dažādie izstrādājumi.
KLM
K
08:50 rakstītais ir labāks - tā turpiniet !
KLM
K
Gāja dienā Lembergs pa ielu satika cilvēkus, šie viņam prasa : Kur naudu ņēmi? - Bērni iedeva. - Kur bērni naudu ņēma? - Aizņēmās no mazbērniem. - Kur mazbērni naudu ņēma? - Es iedevu. - Un kur tu naudu ņēmi ? - Cik reizes var atkārtot - bērni iedeva ! Nopriecājās par atbildi un gāja tālāk, kur pie tiesas nama durvīm viņu sagaidīja apjūsmotāji ar krāšņiem ziedu pušķiem, tik pat krāšņiem kā apsūdzības sējumi
KLM
K
Gāja naktī dombrovskis pa ielu, satika gopņikus, dabūja pa snuķi, pazaudēja maku. "Slikta komunikācija", skumji padomāja dombrovskis, vēl pēc brīža padomāja - "fiskālā konsolidācija vidējā termiņā", nopriecājās un gāja tālāk
Kārkliņa
K
Parādu atdošanu nedrīkst pagarināt , labak tagad paciest , nekā maksāt %tik briesmīgi lielu naudu gadiem ilgi . Dombrovskis ir bez vainas . Vajadzēja bļaut , kad Godmanis , Kalvītis , TP un 1Part parazitēja un karināja mums makaronus uz ausīm un gāzēja . Tad skaidri bija redzams , ka izog pensiju naudu un lāpa budžetu , Tad kad bija skaidri redzams kadas valdošas partijas bija pie varas . Vienotībā nav zagļu !!! Jā kritiens ir apturēts , vismaz no bankrota esam izlīduši . Un tie idioti kuri apsaukā par jenotiem Vienotību ir stulbeņi , kas citu neko nav varējuši izdomāt .kas par nieka grašiem rakstīt internetā muļķības.Jā zagļi un kukuļņēmēji uzdarbojas , pārņēmuši laikrakstus un internetu .
KLM
K
Nav slikti, sevišķi par Lembergu kā slēpšanas meistaru, kurš loterejā laimējis neskaitāmus miljonus, nu noslēpis šos naudas maisus, baidoties, ka var pazaudēt. Nu dienas vada pilnīgi bez naudas, jo nelāgi sanācis - aizmirsis kur noslēpis. Labi, ka bērni bagāti,aizņēmies no šiem paprāvu summu, ja nemaldos, vairāk kā 9 miljonus, un te vēl Latvenergo tarifu paaugstināšana, tas ārprāts, lai kaut kā savilktu galus kopā,tā dzirdēju trolejbusā runājam, gatavojās aizņemties miljonus no mazbērniem. Kas attiecas uz Kalvīti, tad, manuprāt, viņš pagājis malā, paņēmis uz laiku brīvsoli - lai klusumā un mierā, nedzirdot kvaukšķu riešanu un apriešanu, detaļās izstrādātu jaunu stabilitātes garantiju plānu.Visas ziņas patiesas - tā runāja cilvēki tautas sapulcē Doma laukumā. Jā, starp citu, uz priekšdienām doma laukumu slēgšot - tiek veikti priekšdarbi stikla kupola celšanai virs Doma laukuma. Tālāk domājiet paši :)
...
.
Janvārī gada griezumā jaunu rūpniecības jauno pasūtījumu skaits Eiropas Savienībā (ES) par 18,6%, bet eirozonā par 20,9%. Vislielākais pieaugums gada laikā bijis Latvijā, tas ir, +75,9% - - - - - - - - - - Oho-hooo!! Kas par skaitļiem!! Tik realitāte ir cita, arvien mazāk tauta spēj nopirkt, parādi tik PIEAUG i par komunālajiem, i arī - par kredītiem. Kādā veidā tā ražošana attīstās? Vai nu strādnieki par velti strādā, vai arī kādam izdevīgi mānīties ar cipariem.
KLM
K
Kalvītis un Lembergs šodien ziņās centās noslēpt, ka Latvenergo tarifu nepamatota paaugstināšana ir tikai un vienīgi Latvijas iedzīvotāju aplaupīšana, par vainu esot slikta komunikācija. Kā pareizi norādīja partijas "Vienotība" ēnu kabineta ministra kandidāts A.Kampars, šāda sabiedrības maldināšana nav savienojama ar demokrātiskas sabiedrības pamatprincipiem. Valsts ir bankrotējusi un tas viss ir tādēļ, ka 2 gadus Kalvītis un Lembergs ir pieļāvuši bezdarbību un bezprincipialitāti, tā "Vienotības" līdere Āboltiņa informēja tautas sapulci, kura Doma laukumā ar "Vienotību" atbalstošiem plakātiem aicināja beidzot izvēlēties rietumu vērtības. Tikmēr citās frontes līnijās drosmīgais Vilks centās izkarot no SVF izdevīgākus parāda atmaksas nosacījumus BET arī šeit priekšā bija nenogurdināmie Kalvītis un Lembergs. Varonīgā "Vienotība" laida cīņā savu pēdējo cerību, Rungaiņa kungu, kurš par spīti pasaulē pelnošākajiem un solidarizēties negribošākajiem pensionāriem, bija gatavs GLĀBT.... tālāk domājiet paši :)
KLM
K
Cik ļoti jāienīst Latvija, lai to tādā veidā iznīcinātu? .............................................. ...................................... Tik tiešām, zelta vārdi ! Dombrovskis, divdesmit neatkarības gados iznīcinājis visu, kas bija iekrāts pa šiem gadiem, stabilitātes garantu garantēts, pietiktu atliektiem galiem, nē, Dombrovskim tā nepietika - viņš, Dombrovskis, ņēma un aizņēmās vēl miljardus, Kalvītim un Godmanim vienīgajiem protestējot, jo, atšķirībā no Dombroska, neienīda Latviju, bet līdz asarām mīlēja...
Sniper'sEye
S
Kāda Latvijai vajadzīga Dombrovska valdībai, -- Dombrovskim vajag priecējošu Obamas zvanu un Merkeles uzklapējienu pa pleciņu! Kādēļ pie mums ir tā, -- jo neveiksmīgāki darījumi biznesā, kā Dombrovski ar sievu Dreiliņu attīstīšanā, jo ilgāk un stiprāk gribas būt valdībā un politikā?
Fiksais
F
Vai tas nozīmē, ka rudenī jakonsolidē 400 miljoni, nākošgad 1,5 miljardi un aiznākamgad 1,2 miljardi? Vai tas nenozīmē, ka pensijas nemaksās vispār, izglītiba un medicīna būs tikai par maksu un nodokļi tiks palielināti? Vienotībai esot plāns dalīt aizņēmuma obligācijas un pusdienu vaučerus ... Pripliļi. 20 pēc neatkarības atgūšanas izskatās ka atgriezīsimies pie talonu sistēmas. Šobrīd vairs tikai nedaudz % valsts iedzīvotāju spēj maksāt uzkrāmēto nodokļu slogu. Cik ļoti ir jāienīst Latvija, lai to tādā veidā iznīcinātu?
Vecais
V
Lembergs man neizsauc nekāds simpātijas,bet atgādinu,ka tikai pēc tiesas sprieduma cilvēks kļūst kriminālnoziedznieks.Un to sējumu var būt kaut vai piecsimt,bet vainu spriež tiesa !!!
Elbruss
E
Bet vilks tāds baigi skarbais vagars taisās. Paklausies viņu, liekas, ka tūlīt visus sabāzīs pa konclēģeriem, ja nebūs bezierunu paklausības zviedru bankām. Laikam džekam ne tikai mistiski sencīši kaut kur dziļos laukos, bet arī ātrlaiva kaut kur noslēpta, lai fiksi mauktu pie saimniekiem uz Zviedriju.
standzinieks
s
Ja ražošana nav iekustināta ne pa kripatiņu? ....... Janvārī gada griezumā jaunu rūpniecības jauno pasūtījumu skaits Eiropas Savienībā (ES) par 18,6%, bet eirozonā par 20,9%. Vislielākais pieaugums gada laikā bijis Latvijā, tas ir, +75,9%, liecina Eiropas Centrālās statistikas pārvaldes Eurostat dati.
I.Gr.
I
Komenteetaajiem, latvieshiem nav nekaada jeega par valstu financeem. SVF aaizdevums jaapaarveersh par ilgterminja valsts obligaacijaam un cauri! citaam valstiim, pat bagaataam ir nesaliidzinaami lielaaki paraadi. Par nabaga Iiriju runaaja, ka tai buus vajadziigi 50 miljardi. Taadeelj nomierinaties neprashas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas