Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Vilks: ZZS kavē raitu darbu pie budžeta konsolidācijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nazis
n
ZZS ir tieshi tas pats, kas visu niistaa TP un LPP/LC. Lai tik biida savas pretvalstiskaas stelles, gan jau vecajaam V-pils zivju veceneem atveersies acis un ZZS aizies pa Shkjeeles-Shlesera celju. Ceru, ka jau pavisam driiz. Vienotiibai vienkaarshi jaasanjemas un jaaiebaazh Lembergs kjurkjii, bet Lemberga ZZS ir senilu pensionaaru-kolhoznieku klubinjsh..
He he...
H
Tu gan esi vienu smucīga pindacīša... he he... kad vajadzēja silē tik tad tikai to dziedāji mēs ar ZZS, meēs ar lembīti.... hi hi... aptaisījāt jenotīši VL!, arī SC nederēja, bet tagad... he he... kas par dziesmu... visi maitas... mums jenotiņiem sili neļauj tukšot... nu kā tā var ....SVF un svensonu onkas meslus prasa.... bet mums neļauj tos dot... he he... NU vai nav ārprāc? Murmuļuķin, ar slapjajām bikšelēm?
Hrenovijs Hrens
H
Lembis Vilkam nokoda kāju Lembis Vilkam
Nja
N
Kas ir apkaunojošāk, būt Komunistu partijas vai ZZS biedram?
Nja
N
Pareizi, pareizi, tādi lembergi nedara neko, lai uzturētu šo valsti pie dzīvības. Dižnelietis.
U2
U
...izbijis zviedru ''exseltabulu monstrs''....kurš aiz bankām..neredz ..neko!!! kavē??? ko kavē??? samazināt visiem šiem padomniekiem,konsultantiem,lobijiem..utt utt .algas,piemaksas..???Kavē VF ;;bez ziepēm..ielīst......""???
He he...
H
Jenotiņu izglītošanai..., ja pašiem galviņu nav... Titāniks 31.01.2011 19:30 Godājamais Vilka kungs - bet TĀS taču ir jomas kurām JĀDOD, nevis no kurām jāņem. Veselība, sociālā un izglītības jomas IR NOPLICINĀTAS līdz izzušanai. Vai Jums, Vilka kgs, NAV kauns - sēdēt Briselē kā tādas valsts finanšu ministram, tādas valsts, kuru pie dzīvības vairs notur mirstoši pensionāri, izbadējušies bērni, pārnervozējušies vecāki... kuras skaistās meitenes slēdz laulīblīgumus ar visādiem tumšiem elementiem par ,, nožēlojamiem '' pāris tūkstošu eiro, lai būtu starta nauda svešā zemē, bet biežāk nonāk cilvēktirgotāju valgos... BEIDZOT DOMĀJIET, KĀ VALSTI NOTURĒT -TO EKONOMISKI ATTĪSTOT, SAKĀRTOJOT LIKUMDOŠANU, IEVĀCOT NODOKĻUS!!! Nespēja ievākt nodokļus - tā ir valsts pārvaldes krahs. Valsts būtībā nav!!! Islandei - 360 tūkstošu lielai valstiņai uzkārās kaklā 7,5 miljardi parāds. Bet viņi panāca atvieglojumus, termiņa pagarinājumus. Viņi atdos, bet sevi NEIZNĪCINOT!!! Galu galā - ieskaidrojiet SVF, ka arī viņu valsts vaina ir - jo NETIKA KĀRTĪGI UZRAUDZĪTA BANKU SISTĒMA - TĀDĒĻ ALKATĪGĀ LĒMAŅBANKA nogremdēja citus nedaudz alkatīgos, kas uzticējās Amerikas regulētajai kārtībai. Tātad sekās jāuzņemas līdzatbildība. Latvija atdos parādu - bet šādi GREMDĒJOT valsti - nebūs no kā paņemt. Te tukšajā iznīkušajā valstī svilpos vēji - kā Argentīnas pampās!!! Domājiet kaut ko pozitīvu, nevis fokusējaties TIKAI uz ieniršanu vēl dziļāk!!
He he...
H
Ak, tad tautas aplaupīšana jenotīšu gaumē visu atdodot saviem onkām no svensonu bankām un SVF ir baigā gudrība.... he he.... nabaga nelietīši.... hi hi...
Dace - Jānis> He he
D
Nudien pajolītis, lai gan pašam liekas, ka ir baigais asprātis! Liekas, ka viņš te tarkš ar dažādiem segvārdiem: stulbuma izpausmes ļoti līdzīgas.
joske
j
Vilks ire labe ministre! Vine domā, lai latvēš bauru naudine ātrāk nonāk mane kontē!
ha-ha
h
Ja valsti apzagušais vīriņš hūtē un bārdainis atdotu valstij kaut daļu no sazagtā, problēmas ar budžetu nebūtu. Ja nebūtu tādi nelieši kā Tu, arī gaiss būtu tīrāks.
Jānis > He he
J
No taviem tekstiem var redzēt, ka tu arī esi viens no tiem pajolīšiem, kurš pats neko nejēdz un nedara, bet pirmais esi uz visa un visu nogānīšanu un apspļaudīšanu. Kur ir tavas konstruktīvās idejas un varianti situācijas mainīšanai valstī? ("tu"speciāli rakstu ar mazo burtu) Nožēlojamais pļurinātājs! Tieši tādu dēļ jau arī nekas nemainās uz labo pusi tik ātri, kā vajadzētu. Lembergmīlis!
a ko ta nu?
a
a ko ta mu? 31.01.2011 18:50 ZZS asi kritizē, bet NEKO NEDARA! Tikai vāvuļo un vāvuļo (Brigmanis) , viss jāizstrebj Vilkam un &
k.u.d.
k
Var redzēt, ka viena konkrēta saimnieka sunīši makten sarējuši komentāros. Jūt, ka drīz gals klāt, tāpēc plosās. Nu plosaties, plosaties.
To
T
Komunists tautas īpašumus sev sagrābj, bet tikumus nemaina. Lembergs NATO pretinieks: "BNS 11/25/02 Latvijas iestāšanās NATO pretinieks Ventspils mērs Aivars Lembergs izaicina NATO atbalstītājus uz publisku diskusiju par lietderību iestāties aliansē, pirmdien žurnālistiem pavēstīja Lembergs."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas