Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Vilnis ceļas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jans
j
Kā tad tos latviešus citādi dabūs no tās valsts ārā,lai varētu rast iemeslu Ordai ekonomiski uz visiem laikiem okupēt Latviju.Rīgā jau Ausainis.Teritorija jau paliek tukša.Kā pēc mēra.Pie varas esošie latviski runājošie(ne domājošie) rūpīgi nīdē latvju tautu.Un demogrāfijas "vadītājs"taču atkal šķēle!Ar to vien viss izteikts!
Sviests
S
Dantess tālāk par - un Tev pašam, tā arī nav ticis, tipisks bāliņš, kas vienmēr uzdod aktuālus jautājumus par tēmu. Vēlētos oponēt autoram - labāk 1000 latu alga un nekadu atlaižu, nekā 5% atlaide no 200 latu algas, jeb - visu nosaka aktuālā ekonomiskā situācija, tad kad cilvēki sāks dzīvot labāk tad ar panesīsies tie bērni, bet tagad - nu paldies, man savu bērnu žēl, šeit jau nav ko lovīt.
E.Dantess
E
a incanti, cik pašam autoram ir sīkie?
Tautas skaitīšana
T
Latvijā līdz ...5.maijam ... bija jau saskaitīti ...1 72 3 626 Latvijas iedzīvotāji!
latvietis
l
Ir tikai normāli, ka karavīri, policisti un ugunsdzēsēji saņem šādas pensijas, bet tās saņem arī prokurori, tiesneši un diplomāti. Tas gan ir ārprāts!
12345
1
Jā, un mums pašiem būs jābēg, jo nevarēsim sadzīvot ar iebraucējiem, ja jau nevaram sadzīvot savā starpā. Bet pilnīgi iespējams, ka šie iebraucēji iemācīs saskatīt to, ko paši vairs neredzam- ka Latvija faktiski ir ideāla dzīves vieta!!!!!!!!!!!!!!!!!
latvietis
l
Pie visa vainīgs ir Šķēle, kurš sačakarēja nodokļu sistēmu deviņdesmitajos gados, tagad mums ir regresīvā nodokļu sistēma. PVN pārtikai un bērnu precēm jau varēja samazināt. Tik stulba valdība, kura to negrib redzēt, visi galēji labējie ekstrēmisti - miljonāriem visu, pārējiem nodokļus 60%! Tieši nodokļu sistēma ir vainīga pie sliktās demogrāfiskās situācijas. Miljonāri nesadzemdēs tos desmitus tūkstošus bērnu, tāpēc jādomā par darba ņēmējiem, bet valdībai no Šķēles līdz Dombrovskim eksistē tikai bagātnieku intereses.
Uk
U
Un beidzet murgot par 5%ienākuma nodokli,tas ir smieklīgi!Nebūs finansiāls stimuls-nebūs demogrāfijas.Vienkārsi!
Uk
U
Tad kad bērnam Jebkādas zāles būs valsts apmaksātas,tad ksd bērnu pabalsts būs 60 lvl mēnesī,tad kad viens no strādājosiem vecākiem sanjems piemaksu 45lvl nedēljā par katru bērnu (no valsts),tad kad valsts apmaksās 70% no izdevumiem par privātam bērnudārzam-tokai tad cienītie Latvijas gremdētāji politikji ceriet ka kāda gimene atgriezīsies no UK!!!Jo te tā ir!Ja tā nebūs Latvijā,tad gaidiet nevis mūs atpakal,bet nēgerus no tunisijas!
Teodora
T
Kas Jums liedz uzlabot demogrāfisko situāciju, lūdzu? ;-)
loģiski
l
Izeja ir, ļoti vienkārša izeja - ir jārada nekonomikā nišas mazo un gimenes uzņēmumu masveida izveidošanai un pastāvēšanai un jāpārtrauc mazo , ar "eliti" nesaistīto uzņēmēju fiziska iznīcināšana.
loģiski
l
Tevi jāsoda un jāsaskaita pret tavu gribu, maita.
loģiski
l
Tikai logiski, ka cilvēki pamet valsti, kurā specdienests ir atbildīgs par tieša genocīda īstenošanu.
ABC
A
Nu8 stulba ZOSS tu esi!!!
aleksandrs
a
pasaules pasiansā latvieši ir nospēlētā tauta un jūsu liktenis izlemts jau pirms gadiem divdesmit, to lasām mēdijos un atlikušais laiks tiek minēts no desmit līdz divdesmit gadi kā nācijai,emigranti no āfrikas vai vidējiem austrumiem nebūs .Šo teritoriju apdzīvos ļoti cienījami un godājami kungi un dāmas, bet izdzīvojušie vietējie neceriet,.... ka varēsit palikt par apkalpotājiem tas netiks pieļauts..... .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas