Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Vilnītim pirms nozīmīgas sēdes vēla saruna ar Dalbiņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mārtiņš 1
M
Laikam žurnālistu iztēles auglis ir arī Oligarhi. Lembergs (Latvijas_temīds) tādus nepazīst. JKL, vai tev ir vēl kādi citi garāki argumenti, vai tavs acu skatiens arī nekoncentrējas, kā Vilnītim?
Nu
N
Iestudējuma gatavošana. Jāsadala lomas, teksti, savstarpējā saspēle.
jkl
j
žurnālistu sacelta ažiotāža
skots
s
Bļāviens! 21. gadsimtā vienas pārvaldes iestādes vadītājs personīgi pēc darba laika beigām nes Saeimas deputātam atrādīt kaut kādus dokumentus. Ir vairāki skaidrojumi: 1) Vilnītim nav sajēgas, kas ir e-pasts un kā ieskanēt dokumentus; 2) Vilnītis ir vienkārši 6nieks - kā uzsvilpj, tā šis skrien; 3) Vilnītis par dokumentiem samelojās/neizstāstīja patiesību par tikšanās laikā runāto.
J
Strīķi par KNAB priekšnieci. Strīķe ir godīga darbiniece, pie tam strādīga, izdarīga un gudra, labi pārzina savu darbu, nav nopērkama.
patiesība
p
Vilnītis ir kā tāds glumekļis,labi izmantojams un izmetams,jo savas radošās darbības un izdomas viņam pamaz un liela labuma no viņa nav nevienam. Viņš nespējīgs sava darba kolektīvu motivēt radošam harmoniskam darbam.Nav vadītāja talanta.Nav jāzaudē laiks,bet no tādiem vadītājiem valsts pārvaldei ir steidzīgi jāatbrīvojās.
izraelietis
i
vilniitis "900 sekundes" teica, ka vinja grupa stradas no rigas lidz ludzai. ziniet pec ka tas izskatas? tas nozime, ka vilnisha grupa piesegs vajadziigo kontrabandu no ludzas lidz riigai. taa teikt savs kanals kontrabandai , kuru kontroles spaciala vilnisha izveidota grupa. un shis kanals vilnisha grupas uzraudziiba darbosies nevainojumi. citus parastos kontrabandas kanalus KANB un VID vares apkarot likumigi. isak sakot, vilnisha grupa nodroshinas eksluziivu transhu jebkurai kontrabandai, ja tiks atiecigi samaksaats. taa ir patiesa shi vilisha KNAB reorganizacijas ideja, kuru vilniitim nodikteja saimnieki no augshas( shkjele& shlesers ). es moshkji vilniiti redzu cauri. shis ir tas pats vilnisha projekts, kas krievijaa, kur kgb/ fsb ir savi ipashie nepieskaramiee kontrabandas kanali narkotikaam, ierochiem, darglietaam, alkahols, cigaretes utt..
[email protected]
h
Varētu doties uz Maskavu uzbrukumā, pa ceļam ieņemt Kijevu Sverdlovsku un vīkendā skaidri pateikt Pekinai, lai tik padodas, ja nē, būs slikti. Bet pagaidām es to neplānoju! Bļin, a ko darīt? Moš nomainīt apakšbikses?
Vientulais vilks
V
Par to pazuduso naudu GUNDARS BERZINSnosapnoja nosaucot precizi summu krietnu laiku ,pirmstas izskaneja publiskaja telpa..VAI tu neesi lidzdalibnieks?t Tauta to sauc par //steletiem zabakiem.// tapec turi muti ciet.
Maņka
M
Un ko pa to laiku darīja Juta. Katrs tiekas ar ko grib un kad grib. Arī deputāti un lielie proiekšnieki.
XXX
X
"Arī viņš, līdzīgi kā N. Vilnītis, noliedza, ka šāda vēla tikšanās nozīmīgās komisijas sēdes priekšvakarā rada iespaidu par viedokļu saskaņošanu." Bet, protams, ka tas rada iespaidu par viedokļu saskaņošanu. Tas rada iespaidu un pārliecību, ka Vilnītis savos lēmumos nav neatkarīgs.
lasiitaaja
l
Striikji par KNAB priekshnieci, striidi izbeigsies!
Populists
P
Ja Vilnītis angažēts no oranžajiem, tad kas angažē Jutu Strīķi ? Kam tad īsti Š2 var pateikties, ka neatrodas centrālcietumā, Vilnītim kas nav vēl īsti iesēdies krēslā, vai Strīķei kurai, kā "Latvijas patriotei", pēc amata nevarēja būt nekādu šķēršļu lai visus VALSTS ZAGĻUS sen jau sasēdinātu cietumos ..... Loskutovs ar Strīķi visus šos gadus nemaz nav ķēruši īstos VALSTS IZZADZĒJUS ..... Jā, Latvija ir izzagta, un atsaucoties uz līdz šim KNAB paveikto, (Auders, aptieķnieks, Lejnieks, Jūrmalgeitas 20 tūkstoši eiro) .....attiecība ir 1: 100 miljoniem par labu zagļiem ! ! ! Cilvēki, domājiet ar savu galvu ! ! ! Pietiek strīķēm, mūrniecēm, kalnietēm (gaidu atskaiti par Tautas frontes laikā saziedotām vērtslietām, naudu) parazitēt pie tautas siles . . . P I E T I E K !!!
Manas domas
M
Starp citu tāds pats ķīviņš ar strīķi notika arī Loskutovam. Tikai beigu galos Loskutovs nolēma ar veceni neņemties un palaida pašplūsmā ...Un tas beidzās ar to, ka no knaba seifa darbinieki izzaga naudu ...ne visi vainīgie tika apcietināti. dažs joprojām strādā knabā(:::::::::::.
Per
P
KNAB priekšnieks Vilnītis devās uz Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas vadītāja Jura Dalbiņa (TP) kabinetu. Publiski neizsludinātā tikšanās (un dienu nepieaicināja? šausmīgi!) notika, kad nākamajā rītā J. Dalbiņa vadītajā komisijā ieradīsies visi KNAB vadības pārstāvji un rada aizdomas par viedokļu saskaņošanu starp J. Dalbiņu un N. Vilnīti. Ap plkst. 18 aizsāktā abu kungu tikšanās ilga nepilnu stundu. Pēc tās N. Vilnītis, jautāts, kāpēc tik vēlu - pēc darba laika beigām - ieradies pie J. Dalbiņa, teica, ka esot atnesis parādīt deputātam tos 2 rīkojumus, kurus viņa vietniece Juta Strīķe neesot izpildījusi. J. Dalbiņš par to ieinteresējies un lūdzis tikties. Atbildot uz jautājumu, vai, viņaprāt, šī vēlā tikšanās nerada iespaidu, ka tiek saskaņoti viedokļi ar atbildīgās komisijas vadītāju, N. Vilnītis norādīja, ka tam viņš nepiekrītot. Nekā neparasta vēlajās sarunās KNAB priekšnieks neredzot. Viņš bijis Latvijas Radio uz interviju un pēc tās atradis laiku, lai ienāktu Saeimā. -------------------------------------------------- --------------------- Kāpēc Rulles tantei (nestrādā dienā!) tāds uztraukums par Vilnīti un Dalbiņu? Amatpersonas PAŠI tiks galā ar savām lietām ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas