Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Vilnītis par politiku Latvijā: Tā ir paralēla darījumu pasaule

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Precīza bilde
P
Bildē redzamais ir nekaunīgs nejēga.
Ojārs
O
Par politiku Vilnītis ir izteicies precīzi - tā ir paralēla darījumu pasaule. Partiju īpašnieki nomainīs neveiksmīgos vai viņu cerības neattaisnojušos politiķus, izveidos kādu jaunu, likvidēs kādu vecu partiju un viss, nedaudz pamainot izkārtojumu, turpināsies tālāk.
aksis
a
Saki nu vēl Vilnīt , ka neesi ar tukšu maisu dauzīts. Stulbs biji un būsi.
skuķi!
s
kredītņēmēji tur darbojas bīdot savējos vienotības valdē!
arbeitsamt
a
bezdarba apstākļos politika ir ienēsigs rūpals...kur un par ko varētu strādat vairums tv redzamo purnu?
tantuks
t
Nu, uzmeta politiķi Vilnīti,kad pašiem par savu pastāvēšanu bikses ietrīcējās...Nu, un tad?! Nekas jau nemainās! LNT rūpējas,lai mēs neaizmirstu,kas ir bijis Vilnītis...Lai viņam būtu iespēja vēlreiz atkārtot,ka svarīgākais darbā ir darba laika ievērošana... Kādēl tas viss vajadzīgs?! Kāpēc vienreiz nevarētu sākt visus "bijušos"iztaujāt par viņu PRIEKŠLIKUMIEM SITUĀCIJAS UZLABOŠANAI?! Protams, sākot ar ikviena "veco grēku' (ko paši nu jau deklarē par "nopelniem") caurskatīšanu! Televīzijām visām ir kaudzēm atmaskojošu materiālu! Kāpēc tie netiek likti lietā?! Tieši tas celtu TV reitingus, ne visas tās vecišķās vai snobistiskās, vai pārgudrās spriedelēšanas! Ķerieties pie darba, žurnālisti!
skuķis
s
Tantuk, Tu ''takš ir vien' gudr'siev'! ------------------- Vilnītis:"Man šādu plānu iesaistīties politikā nav. ----------------------------- Tie ir brīnišķīgi jaunumi - latviešu tautai nav vajadzīgs vēl viens kredītņēmējs politikā. Norēķinies ar bankām un tad domā par ''pasaules lāpīšanu'', kura ,manuprāt, Tev nemaz nav nepieciešama. Kā lai izskaidro to,ka pie varas raujas cilvēki, kurus lielākā tautas daļa neieredz?? Nu tikai,ka gribās varu un naudu. Neviens kaut cik sakarīgs cilvēks nelīstu iekšā publiskā telpā,ja justu,ka viņu ķengā un izsmej...tur ir tikai un vienīgi savtīgi nolūki..
  • 4
  • 1
nazis
n
Chalim baigi sakaapis galvaa! Nekas vinjsh nav, parasts seshinieks, vergs, kursh bija iestelleets amataa. Vinjsh bija jaanomet, tas tika panaakts un jau naakoshajaa gadaa neviens par taadu Vilniiti vairs neko neatcereesies. Par oligarhiem gan veel vaariisies vismaz paaris gadus.
Zināmi personāži
Z
Izvilka Vilnīti no aizkrāsnes, nopūta putekļus, uzvilka atsperi un papagailis atkal sāka veco dziesmu - gānīt Vienotību. Vai tiešām LNT vairs neko jaunu nevar izdomāt???
zvirbulēns
z
Intervijā Vilnītis pateica daudz būtiskākas lietas, tās te, protams, noklusētas! BNS - nevelk, vai arī speciāli noklusē galveno, no teiktā. Nožēlojami!
skuķis
s
Nu, sīkais purkšķi, atgādini tautas ''tupākajai'' daļai, ko šis tik sakarīgu pateica,ka Tavs tenors uzvilkās? Aiz ''galvenā''...komats nav jāliek!!!!
  • 3
  • 1
Puzes pāķis
P
Vai neatkarīgiem žurnālistiem kāds liedz pieplakt neatkarīgās tv zilajam ekrānam un norakstīt visu kretīniem tik nozīmīgās figūras bilsto vārds vārdā? Nav jāliek galdā visa čupa - lai nojaustu, ka sūds ir kaka, pietiek arī ar kripatiņu.
  • 9
  • 2
FFh
F
Vilnītis pateica to, ko mēs paši visu laiku domājam - partijas nosaukums, lozungi un redzamie darbi ir priekš vēlētājiem, bet neredzamie un svarīgākie darbi priekš ...
Jaunā laika indulgence
J
Interesanti, kāpēc KNAB neizmeklē Kampara nelikumības amatpersonu konkursos? Vai tāpēc, ka viņš ir Jaunā laika biedrs?
  • 0
  • 0
abone laikrakstu diena
a
lielakais kretins soreiz varetu ari pakluset, pietiekami daudz ir "darijis" Latvijas laba.
purpurs
p
VIlnītis arī sacīja, ka nekādu pierādījumu neesot oligargu lietā un kratīšanām nebija pamata...
Dusmīgais
D
Cienījamais purpur, un Jūs ticat uz vārda šai personai? Cik atceros, visas procesuālās darbības tai tā sauktajā "oligarhu" lietā notika viņa atvaļinājuma prombūtnes laikā un, atgriežoties, viņš apgalvoja, ka neko nav zinājis pat par šādas lietas esamību. No kurienes tad tagad šim kungam tādas zināšanas, ka šajā lietā nekā nav? Šārīta viņa intervija izskatījās pēc klasiskas pasūtītas runājošās galvas scenārija.
  • 0
  • 0
Dārznieks
D
Un tā tas turpinās jau daudzus tūkstošus gadu.
jaunups-plūsmas organizators
j
sakarīga intervija

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas