Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Viņķele: aizdevēju vēlme tikties ar Lembergu nav pārsteigums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
J'us cien.noteikti esat beidzis vai nu Feldmanes " gar'igo akad'emiju" vai Zal'ana " l'ider'ibas pa'zobeli". un esat t'a otr'a pusinteli'gence. Lai gan,ja b'utu kaut ko beidzis,tad zin'atu,kur uzmekl'et deput'atu CV. Ne velti "Le'nins teica - m'acies,m'acies un v'elreiz m'acies ,AR"I PATS !!pirms citus aprej.
Grūms
G
Vai Jūs,cienītā,nepastāstītu kur pati easat ieguvusi izglītību?Tak ne jau Latvijas augstākās izglītības sistēmā,kura ražo pusinteliģentus?
pamela
p
Cien/itie,kurš tad jums liedza balotētie Saeimas kandidātos?Taču,CERU,ka ne kautrība vai veselā saprāta trūkums,jo runas,valodas dāvanas jums apskaužamas!?Bet varbūt to liedza darīt jūsu perversā domāšana,ka Saeima ir SIA vai вора в законе VOTČINA ? Bratani,obsčaga cerētāji,varbūt var palūgt no kāda no jums SAKARĪGU komentu par Pundura izdarībām un koalīcijas līguma neievērošanu,t.i., SABOTĀŽU ?! Вор,даже в законе ДОЛЖЕН СИДЕТЬ !!! Tas miljonu izzadzējs nojūdzies tik tālu,ka iesaka tirgot Afganistānas narkotikas !! Vecam šībers jālabo steidzīgi !
Latviešvalodīgais
L
Kauns Viņķele!! Mēs te visi zinam, kas reāli tur grožus valstī bet vai tagad netīrā vēļa jārāda arī visai pasaulei??
exstudente
e
a varbūt augstskolas ir nekonkurētspējīgas, jo studenti ir spiesti strādāt, nevis vēltīt sevi studijām? Un līdzīgi ir ar pasniedzējiem, kam jāraujas pa vairākiem darbiem? Kāds valdībā ir uzdevis šo jautājumu sev?
Cepure
C
Kāds ir starptautisko aizdevēju mērķis? Ķēde ir sekojoša. Starptautiskie aizdevēji grib sagrābt Latvijas pensionāru naudu. To 1,1 miljardu, kas vēl tur ir. Pakalpiņa Rungaiņa diplomātija izgāzās. ZZS ir pret pensionāru naudas pievākšanu. Bet ZZS komandē Lambergs. Tātad! Kas jādara starptautiskajiem aizdevējiem. Jāietekmē Lembergs. No turienes arī tikšanās. Kāpēc starptautiskie aizdevēji negrib tikties ar Donotu no Lendžiem?
palicējs
p
Kāpēc netikties ar cilvēku ar nevainojamu reputāciju, gan premjera, gan prezidenta kandidātu, lielu finanšu un tieslietu specu?
Juris
J
Prātiņ, nāc mājā!
Kurmītis
K
Ko šī muldoņa ar to visu, diez gribēja teikt - „nav noslēpums”, nav „lielais jaunums”, „varbūt ir jaunums, bet ne pēc satura.” ?? Kam jaunums, par ko ?? Ja nav ko teikt, tad būtu paklusējusi. Un nevis kārtējo reizi jenotības tukšmuldoņu un dirsēju stilā ļerojusi kaut ko ka tik vispār ko pateiktu un pagorītos mikrofona priekšā. Par ko viņai valsts algu maksā?
Juros
J
Un jo Juta Strīķe par šito saka ?
demagogam "zagļu banda&q
d
Dators tomēr vēl Jums ir palicis ar ko tiražēt savu arodskolas gudrību, tā, ka līdz plikam dupism apzagts vēl neesat!
Nu
N
ZZS iebilda pret pensiju samazināšanu. Vilks runā, ka ZZS iebilda pret izdevumu samazināšanu. Kā tad īsti ir? Vai arī tas ir viens un tas pats?:)
Šī
Š
mietpilsoniskā kundzīte vairāk saistās ar ģimenes vidū klātu galdu un sarunām par ēdienu gatavošanu vai adīšanu un tamborēšanu, bet nekādi ar valstiskām problēmām. Esam zemu krituši, ka mūs māca tādas dāmītes, kuras tikušas amatos pilnīgi nesaprotamos veidos. KAS par tādām balsojis? Tāda pati Āboltiņa, nelietīgā Muižniece Vineta, Antra Rugāte u.t.t. Atšķirībā no Kalnietes, Rībenas, no tās pašas Demakovas, kuru lamājām, bet kurai BIJA valstiska domāšana plašā mērogā...Kā saka krievi - meļčajet narod... Aizvien biežāk uzdodu šo jautājumu: KAD TAS BEIGSIES???
rezus negatīvs
r
Dievs atpestī mūs no Viņķeļiem. Ne jau ZZS bet tieši iekšējās intrigas un šī slimīgā raušanās pie varas, kuru īsteno Ilze ar savu vīru un pietuvinātiem padara daudzus lēmumus par mazefektīviem. PS nomocīta iekšējās kaujās, bet Viņķele līksmo. Labi apgūtas metodes šamā pārzina. Pie visa vainīgs ZZS? Nu to jau jebkurš var pateikt, bet vai var lepoties ar unikāliem priekšlikumiem esot Finanšu ministrijas parlamentārai sekretārei? Alkohola tirdzniecības aizliegums Saeimas kafejnīcā? Vai tas būtu šīs vienmēr "kompetentās" būtnes ekonomiskās izaugsmes plāns "A"?
Fiksais
F
Loģiski, vai šī kundzīte nepierāda stāstu, ka politika ir labākais bizness Latvijā? Kādi nopelni šai dāmītei Latvijas labā? Vai tas, ka izbijuša politiķa sieva - ģimenes bizness? Pie siles, jebkuriem līdzekļiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas