Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Viņķele: Koalīcijā ir atbalsts pensionēšanās vecuma lēzenākai paaugstināšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:)))
:
valstele, Viņķele, latvieteļi, deputāteļi...
redz, cik labi...
r
SC soliitais referendums izpaliks....tapat kaa pensioneshanas no 2016.gada :))))
Vija
V
Vai darba stāža līdz 1996.gadam anulēšana ar šī gada 1.janvāri ir tiesiska?!!!!!!!!!!!!
Bezdarbniece
B
Atbalsts tautas mērdēšanai pusbadā,galvenais ka pašiem pilni vēderi.
Vai tu zose zini
V
kas ir koalīcijas švaļi un kas ir tauta???
Oskars
O
Tie ir MELI !!!!! Taisnība būs, kad UZVARĒŠU un kā SOLU tiks PAKĀRTI visi PARTIJU locekļi viņu radiem draugiem pensijas no 75gadiem ..... Manai tautai no 55 un 60 , lai Latvija varētu PASTĀVĒT un MIRDZĒT !!!!!!
ceriga
c
Nekauniga cuka. Kapec koalicija nav atbalsts tbrivot Latvijas valsti un latviesu tautu no tas apzadzejiemun iznicinatajiem? Kapec latviesu tautai ir jauztur sie tris smerdeli Ulmanis, Vikene, Zagleris, kuri izlaupa Latvijas valsti un apzog latviesu tautu, lai sevi nodrosinatu ar nepelniti lielu pensiju un padomju komunistiska okupaciajs rezima privlegijam, ar valsst leilajiem dzivokliem un to komunalajam samaksam, automasinam, soferiem, miesassargiem, sekretarem.....tai pat laia sie smerdeli strada un pelna lielu naudu, ta darija Ulmanis, ta dara Vi9kene un Zagleris.... Latvijas valsti un latviesu tautu apzag valsts amatpersonas prezidenti, ministri, ieredni, deputati, un sie pasi kretini nosaka citiem cilvekiem cik viniem pienaks un kas nepienakas. Jacer, ka Latvija tauta atmodisies, lai tikai jauna paudze sanemas, un visus sos zalus, latviesu tautas apzadzejus un tas iznicinatajus kuri pedejos 22. gados to vi9en dara ka apmierina savas alkatigas rikles un zemiskos instinktus, nometis no amatiem , izmetis no dzivokliem, atnems lielas pensijas, visas privlegijas un visus vinus bargi, bargi tiesas un sodis.
who cares
w
Jo ļautiņš jaunāks, jo vairāk maksās.
plus
p
ir taču daudz humānāks un leģitīmāks veids, kā atrisināt sociālā budžeta nepietiekamību - ATJAUNOT IZMAKSU GRIESTUS no sociālā budžeta. jāpieprasa LM veikt aprēķinus, kāds izmaksu maksimālais līmenis to nodrošinātu - 1000 Ls? 700? 500?.. leģitīmāks tāpēc, ka: 1) tas skartu nesalīdzināmi mazāku skaitu cilvēku, kuriem nāktos vilties savā tiesiskajā paļāvībā uz valsti, 2) šim mazākajam skaitam cilvēku arī kaitējums tomēr vērtējams kā mazāks, jo neapdraud izdzīvošanu un pamatvajadžības, 3) nepalielina risku absolūti netaisnajai situācijai, ka pirmspensijas vecuma cilvēks var nomirt, pensiju tā arī nesagaidījis, 4) nepalielina bezdarbnieku skaitu valstī, neņem nost darbu jaunajiem, 5) mazāk grauj ticību tiesiskajai sistēmai un sociālā nodokļa maksāšanas lietderībai valstī, 6) iespējams regulēt budžeta izdevumus pēc reālajām iespējām, pārstājot tautu baidīt ar imigrantu nepieciešamību, 7) varbūt izdodas pat ieekonomēt un beidzot pacelt minimālās pensijas un sociālā nodrošinājuma pabalstus, kas joprojām šajā valstī ir tikai 45 Ls mēnesī, bet tieši tos saņem bāreņi un 1. un 2. grupas invalīdi, kuru darba stāžs mazāks par 3 gadiem. no trūkumiem pensiju un pabalstu griestu atjaunošanai laikam minams tas, ka lieki sacerējušies būtu visi tie, kuru aldziņas publiskojis Neo, un par kuriem nodokļus būtībā maksāja valsts, tātad mēs. tā neko svaru kausi 100 gudrajām galvām, vai ne?
stingrā mamma
s
Ja Vienotības ciniķei Vinķelei kopā ar savu partiju un premjeru un finansu ministru nācās piekāpties un pieņemt SC priekšlikumus, Vinķele, kura iepriekš ļoti strikti un spītīgi turējas pie visa, ko pati pateica, tas nozīmē, ka Vienotības Vinķele ir profesionāli izgāzusies. Publiskotie tagadējie priekšlikumi izskatas daudz labāki par iepriekšējiem plāniem. Bāleliņu koalīcija ir izgāzusies vienā no visjūtīgakajām un finansiāli būtiskākajām tēmām.
  • 0
  • 0
šķēre
š
Kurai koalīcijai?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas