Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Viņķele: Valdība par minimālās algas celšanu lems nākamā gada budžeta kontekstā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bims
b
TAD ARI NAKOSGAD MAKSASIM TOS LIELOS MAKSAJUMUS NEVIS SOGAD. EIROPA IR AUGSTAS CENAS UN ARI ATTIECIGI SABALANSETAS ALGAS. VAI SO VIENKARSO PATIESIBU TAM SIMTS AITAM TIK GRUTI SAGREMOT. NEVAR NO NEKA DABUT KAUT KO. TA JAU IR TAUTAS APZINATA DZISANA NABADZIBA. UN MAN LIEKAS KA TAM100GALVAM TAS SAGADA BAUDU.
es arī domāju, viņķeles kundze!
e
Jā , es savam bērnam pērku pārtiku tikai nocenoto preču stendā " Maksimā". paldies viņiem par to, ka domā par nabadzīgajiem. Es reti varu iepirkt sev un bērnam apavus "humpalās", - 2x gadā. bet - paldies par to, ka "humpalu" īpašnieki domā par nabadzīgajiem. Man ir augstākā pedagoģiskā un psihologs izglītība.Strādāju pirmsskolā. Piederu pie tās zemu novērtētās un zemu atalgotās šķiras, kas "uzrauga" vēl zemāko šķiru par cietumniekiem.
nahujizējoši
n
Kā teica Viņķele - jauni izaicinājumi.
tekla
t
viss skaidrs, vid.alga valstī ir 500 lati, tātad min.alga = 40% = 200 lati uz papīra jeb 140 uz rokas. Es ienīstu latviešu politiķus un birokrātus no visas sirds. Un ja nāktu vēl viens 1940.gads, tad ar entuziasmu sēdinātu šos lopu vagonos izsūtīšanai uz Latgales darba nometnēm.
tekla
t
viss skaidrs, vid.alga valstī ir 500 lati, tātad min.alga = 40% = 200 lati uz papīra jeb 140 uz rokas. Es ienīstu latviešu politiķus un birokrātus no visas sirds. Un ja nāktu vēl viens 1940.gads, tad ar entuziasmu sēdinātu šos lopu vagonos izsūtīšanai uz Latgales darba nometnēm.
Koments
K
Diez vai privātajā sektorā celsies atalgojums ( izņemot banku sektoru), atliek celt deputātu, valžu u.c. atalgojumu, lai celtos vidējais atalgojuma līmenis valstī. Nodokļos samaksāto naudu tērē par dažādiem komandējuma braucieniem, ceļa un dzīvesvietas apmaksai u.c. izdevumiem. Lai jau pieliek vēl, vismaz mums minimālā alga celsies un valstī būs necerēta izaugsme.
Andris
A
Tas ,ka jacel minimalas algas budzeta iestades ,SAUBU nav ,,bet mazie veikalini benzintaki ,frizetavas autoremonta darbnicas untt ------pilseta un it ipasi lauku apvidos ---tad tas viniem BANKROTS ,jo so minimalo algu GRUTI pavilkt .Tad ,kas tiem PIEPALIDZES ???????Vinus neviens NESUBSIDE ,ka ZEMNIEKUS ,...........
es arī domāju
e
Ja mana alga būtu cilvēka cienīga(400 - 500 Ls, nevis 200 Ls uz diviem, tad es atļautos pat iepirkties veikalā 3x nedēļā, nevis tikai nocenoto produkciju " Maksimā" 1x nedēļā. tā ir izeja no finansiālās bezizejas.
  • 2
  • 0
Teodora> Andris
T
Andri! Ja cilvēkiem būs ko tērēties,tad benzīntanki, frizētavas un veikali labi nopelnīs!!! Pelnīs arī pakalpojumi un tirdzniecība.
  • 2
  • 0
es arī domāju.
e
Cienījamā LM-e! - Neaizmirstiet pacelt minimālos algu griestus deputātiem, valsts iestāžu birokrātijai utjpr. tad videjā alga valstī automātiski palielināsies līdz 700 Ls un SVF varēsiet atskaitīties, ka labklājības līmenis aug. Nu īsts veiksmes stāsts! kad līdz neapkaunojošam līmenim tiks paceltas pirmsskolas skolotāju atalgojums? - tas ir pat zemāks par cietuma apsargu atalgojumu. prioritāte acīmredzama - cietumnieki mūsu valstī ir nozīmīgākā statusā, nekā bērni pirmsskolā. Cietumnieku ūzraugu atalgojums ir lielāks nekā mazo bērnu "uzraugiem". vai vecākiem jau nav bail par saviem bērniem pirmsskolas izglītības iestādēš? - zemā atalgojuma dēļ palikušas tikai niknas un nervozas pensionāres un dažas jaunās meitenes, kuras pa starpu mācībām grib arī piepelnīt kabatas naudu.
Dombrovskīts
D
Nekādu minimālās algas celšanu!Algas jāceļ Vienotības ielikteņiem,bļodlaižam un politikāņiem !
Joks.
J
Pareizi! Citādi tie pārtejnieki vāji un nesmuki! Joks.
  • 1
  • 1
Hi hi...
H
Nu, ja! 2014.gads būs zaeimas vēlēšanas, tad jau visu solīs, jo par 2014.gada budžeta izpildi šitā valdība un zaeima neatbildēs... ha ha...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas