Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Vīra nāvē vaino slimnīcu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu gan
n
Ta nu gan ziņa. Viena tante aizskrēja izkliegt savu aizvainojumu uz medijiem. Nez kas būtu, ja visi, kam radinieki no smagām slimībām nomiruši skrietu uz medijiem, jo viņiem šķita, ka nepareizi ārstē. Tā tikai medicīnas seriālos izdodas visus izglābt... Skandāls vispār bez reāla pamata. Ja un komentārs žurnālistam. Nu vismaz varēja atsaukties, no kura laikraksta ziņa nākusi. Kur nu vēl pašam painteresēties, kas tur galu galā notiek.
aina
a
no kurienes jūs rāvāt, ka kungs nopīpējies un nodzēries? Jau sakrituši virsū, ka pats vainīgs, ārstiem jau kļūdu nav. Tikai uz profilaktiskām vizītēm tevi neviens nekur negaida, visur pašam jāuzprasās, un tad jau uzreiz pārgudrinieku kategorijā ieskaitīts. Bet ja nebūsi pārbaudījis, pats protams atkal būsi vainīgs.
es
e
Pēc nāves patologs atzinis, ka zāles slimniekam "saēdušas visas iekšas", teikts laikrakstā. ----------- Kurā laikrakstā tas teikts????
??
?
Līdzjūtība tuviniekiem, bet arī jautājums, ja kādu vaino, vai kļūst vieglāk?
Ieva
I
Lai gan jāārstē ir visi, kompensācijas par neveiksmīgu ārstēšanu gan drīkstētu pieprasīt tikai tad, ja pacients pie savas pie savas slimības nekādā gadījumā nebija vainīgs un apzinīgi pildīja visu, ko viņam teica.
Kaunējušies būtu
K
Ja tai atraitnei ir pretenzijas, viņai jāvēršas Veselības inspekcijā. Apbrīnoju laiktrakstu, kas mierīgu prātu publice informāciju par "saēstajām iekšām", nepamatojot to ar patologanotoma slēdzienu. Āstiem nav nekādu iespēju pateikt taisnību publiskajā telpā, jo viņu saista personas datu aizsardzības pienākums. Ja jau tā atraitne nobrauca ceļā no Valmieras uz Rīgu 3000 latus, tad jau varēja kādā no biežajiem klātbūtnes brīžīem savu lauleni gultā pagrozīt. Laikam jau negribējās. Uz kašķi gan velk.
Kakis
K
Par Brūču klīniku un dr Libermani istenība līdz šim dzirdētas tikai labas atsauksmes. Viņi ir tie, kas operē un ārstē tādus pacientus, no kuriem citi atsakās. Un proams, ja pacients ir smags, tad ārstēšana ir daudz agresīvāka un risks nomirt daudz lielāks.
Ieva
I
Vai arī tāpēc, ka šamējiem nav laika pa tiesām staigāt un ir jāārstē tie paši izgulējumi, īpaši tāpēc, ka neviens vien ļautiņš, spriežot pēc sava dzīvesveida, tā vien raujas, lai nonāktu potenciālo klientu rindā...
Nastasja Fiļipovna
N
Izklausās sarežģīti un nebūt ne tā, ka vienos vārtos. Arī pacientu tuvinieki mēdz būt tādi, kas visu zina labāk par visiem, bet Libermaņa kantoris varbūt maksājis, lai nekaitētu reputācijai...
alpaks cukurgalva
a
kretini ta Brucu klinika.
Ieva
I
Interesanti, ko cilvēki dara pašlaik, ja ne trin mēli nezinot, piemēram, kā patologs tā uz aci varēja pateikt, ka saēdušas tieši zāles?
t
t
par medicīnu un ārstēšanu vienmēr katram sava taisnība un savējā, jau, protams, visīstākā un taisnākā lai gan objektīvi atzīstot - nekas nav tik neviennozīmīgs kā šī sfēra
ano
a
Dakteri var ieteikt tikai zales,un vainot tikai dakterus,diez,vai tas bus pareizi.Cilvekam pasam jabut pasatdevei,ticibai.
Nav uzskaitīta pilna slimības vēsture interneta portālā, lai Tu varētu visu dienu komentēt. Publicē savu e-pastu, lai cilvēki nekavē laiku ejot pie ārsta, bet uzreiz raksta Tev.
Ieva
I
Ja nav uzskaitīta pilna slimības vēsture līdz amputācijai (II tipa diabēts? Smēķēšana? Ateroskleroze?) ir grūti spriest, kas tur īsti noticis, tāpat kā par to, kā viņš to izgulējumu vispār dabūja, jo pat ja cilvēks ir īsts valis un nespēj piecelties, parasti tomēr viņus groza un visādi citādi cenšas aprūpēt jau tiklīdz ir radusies kaut mazākā norāde uz izgulējumu....TAČU IZGULĒJUMS NAV VIENKĀRŠI CAURUMS RUMPĪ, tas rada visdažādākas komplikācijas, no kurām nebūt ne visas var izārstēt pat mūsdienu medicīna!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas