Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"Visu Latvijai!" gaida Kalnietes un Kristovska atbildi par sadarbību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Es veel saprastu ja VL mekleetu sadarbiibu ar JL vai Cita politika, kur pashiem taas ekonomiskaas programmas iztruukst, toties JL un Shtokijam taa ir pietiekami labaa liimenii. Bet mekleet sadarbiibu ar sprukstinniem, kuri ilgus gadus rijushi no valsts siles un nirgaajushies par tautu, ir VL pashnaaviiba... Jaa, buus mullkku leerums, kas nobalsos par intriganti Kalnieti un staiguli Kristovsku, tikai shie abi valstij un tautai nav neko devushi, ka vien savu barojumu no kopeejaas siles.
Lelle
L
Kaut kas nav kaartiibaa ar domaashanu " Visu Latvijai" !!!
tempā
t
nelaimīgais, Vitebska Tevi gaida!
Velreiz ku ku
V
Un vispār - ko VL nodārfījis Uzvarars monuments? Lai pūiši pamācās sociālisma ekonomiku, kas bīja divreiz labāka un labāk dzīvojām, nebija bezdarba, nebija baīlu par nākotni, un tad gānās par Padomju Tautas vēsturisko uzvaru, kurai par godu uzcelts Monumenta!
zinu
z
ka kalniete nav paciešama pat savā partijā, kur nu vēl citās
Renars
R
VL mazliet pietrukst tadu cilveku ka Rozenvalds, Borovkovs vai Buks-Vaivads. Tadi pashi puskoka leceji, kas censhas pieradit pa prot laistities pret , bet bikshu priekshu attaisit nemak.
Velreiz ku ku
V
Puiši NEKO nejedz ekonomikā! Visiem deklarētiem programmā izdevumiem ir jābut budžeta ieņēmumu sēgums. Krievus izraidīt, viesstrādniekus neaicināt, turpināt rāžot bekonu un sviestu , ja ta ir ekonomiskā programma tad kurš paliks šajā zemē stradāt?? Ieteiktu puišiem neliest lietās kas viņu smadzenēm ir par sarežgito. Padzīvojiet vēl, tad varbūt nāks saprašānās, ka pasaules ekonomika funkcionē un Latvijas vietā tājā.
ku ku
k
VL ekonomiskā programma ir vnk smieklīga! Visas pasaules populisti, apvienojaties!
abs
a
Palasīju VL programmu. Pie tās vēl daudz, daudz, daudz jāstrādā. Vismaz tajā jomā, kurā es strādāju (tieslietas), ir ierakstītas dažas nerealizējamas muļķības...
Y
Y
Ja Pilsoniskā savienība grib sevi norakt kā politisku spēku, tad droši var apvienoties ar VL! Ko PS var dot VL, kurai ir ļoti mazs elektorāts, toties atbaidīt esošos atbalstītājus - to gan!
Sic
S
A kāda jēga no šitā papīrusa? Obligāti jāatbild?
Ernests
E
Izlasiju vispirms K/K programmu, tad VL jautajumus - nu ir jau, ir vismaz 85 procenti taja programma ieksa. Nu un tad? Bet kas ir VL programma ekonomikas joma, to nav nacies dzirdet. Izskatas, ka VL mekle partiju, kuras politika ir tuva, lai uzsestos aste un pasiem par ekonomiku nebutu jadoma.
Jencis un Āvuls
J
Vēl nekas nav nodibināts, bet VL ar problēmām jau ieradies! Kā sacīt jāsaka, tad nebaidies no ienaidniekiem, bet domā, ko darīt ar "draugiem". Tā tas varētu saukties? Pastāviet pliki ar karogiem Limbažos, puiši no VL. Neko citu taču no savas puses nevienam dot nevariet.
XTC
X
Savulaik veel ne tik plasi paziistamaa Elvisa Preslija menedzeris reiz vinam teica:Galvenais ir tikt televiizijaa...:)Ari Visu Latvijai ir jaatiek Saeimaa lai sevi paraaditu plasaakaam tautas masaam.
kexxx
k
Es nesaprotu ko VL grib? Vinji grib atbildes uz saviem jautajumiem? Vinji grib lai atbildes sanjemt no citiem pilsonjiem? Vinji grib lai atbildes redz citi? Vinji grib lai jautajumus redz citi? Vinji grib sadarboties? Kaa vinji grib sadarboties? Vinji grib tikt Saeima uz partiju par kuriem balso kas vairak par gjimenes locekljiem rekina? WTF?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas