Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Visu varu padomēm!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
staļinam slava
s
Daino dizesmas par Staļinu sili baltie bērzi par Staļinu dzied daino Latgales ezeri zili dziesmās Vidzemes kalnāji zied - staļinam slava Līgo Kurzemes klajumos druvas, vēji šalkdami Staļinu teic - cīņu dziesmas īs tautai ir tuvas cīņu dziesmas šīs Staļinu sveic - slava
Pēteris
P
Arkaujas saucieniem uz lūpām!
traktorists Urbanovičs
t
Pa taisnu ceļu ejiet, biedri, Kaut pa pakaļu jums lītu sviedri! Lielais Ļeņins to jums saka, Un rāda jums, kur jūsu taka. Sasauksim jau rīt padomes, Aicināsim ģeģas, omes; Gāzīsim Dombrovska varu Uztaisīsim pilsoņkaru! Krievvaloda skanēs Rīgā, Ausīs tā kā vijoļstīga. Latviets krievu kungam roku Bučos, jeb dabūs ar koku!
Sēlis
S
Eij tu komusistu dirslaiža ellē,un ja tev tie tik ļoti patīk, pārcelies uz maskaliju un bučo putinam pakaļu izbijušias komjauniet.Tevi laikam skolā sita ar slapju tāfeles slaukāmo lupatu,ka nevari vēl šodien saprast ,ka tu līdzinies izmirušajiem dinozauriem. Kuri ir tie stulbeņi kuri par tevi visus šos gadus balso.
Šampēteris
Š
NEPĀRSPĒTS KONTROLES MEHĀNISMS - tik maigu apzīmējumu asiņainam teroram devis mūsu parlamenta švoņģers. Laikam tiešām SASKAŅAS CENTRA vadītāja būtība ir sapnis par BIŠKEKU Latvijā !?
bulciņa
b
Labi apstāstīji, krāsaini un precīzi
reptilis
r
A, velns viņu zin, tiem cilvēkiem esot vienalga.......tagad taču ir Globalizācija un cilvēkus ar naudu vienmēr laipni uzņem! Tas ir -tikai nabagi, nekur nav gaidīti......
krokodiilis>reptilim 12:22
k
ASV gandriiz, gandriiz noeesta plika. Kurp Juusupraat 'celjojoshie ar naudas koferiem' naakosho reizi dosies? Uz Indiju? Uz Kjiinu? Atkal uz Eiropu? Uz Birobidzhanu?
alberts
a
Muļķi Urbanovič! "Padomēm NEKADAS varas NEBIJA!Vai tu galīgi nojudzies?"Padomes" bija PSKP komunāla nodaļa!Tad jau TEV jaatjauno KP - palūdz Rubiku viņš ir specialists šai jomā.
Jozefs Šveiks
J
Pareizi, Jonīt! Un nosauksim šo "ģeopolitisko" pasākumu par "kāpņutelpu revolūciju"! Pie viena - iesaisti šajā revolūcijā mūsu mājas sētnieci - man poģikā sestdien kaut kāds revolucionārs novēmies un šī nepilda savus tiešos pienākumus!
Zelma Birzniece
Z
Kad Urbanovičš tika apgādāts no specveikaliem,dzīvoja visu okupācijas laiku treknos gados,izsūtīto latviešu bērni mira no bada un sala,Rīgā izsūtītie nevarēja atgriesties,tiem deva iespēju ne tuvāk Rīgai kā 110 km.Pat Liepājā nevarēja iebraukt.,kur nu vēl apciemot radus ārzemes,klausīties ārzemju radio uttVisu kontrolēja čeka.,bet Urbanovičs sapņoja par zaigojošam komunisma virsotnēm Tas viņam bija lieliski.Vismaz kaunu maizē navajadzētu apēst un kaut vai pakluset. bijušajam partijas -PSKP goda un sirdsapziņas piederīgajam.
ziv3
z
Lai arī kā negribas atzīt - Šķēlei bija taisnība - Urbis ir lielākais kretīns. Padomju laikā labi bija sliņķiem un sīkiem zaglēniem. Paskatamies, kas notika ar darba kultūru pirms un pēc PSRS ienākšanas LV. - tak cilvēki iemācijās haltūrēt, ražot vairumā brāķi, stāvēt rindās utt. Es toč to visu vairs negribu atpakaļ. Urbi - a kur Biškeka? Aprīlis jau pusē, drīz jau vasara :)
pensionāre
p
Laikam es ar Urbanoviču neesmu dzīvojusi vienā valstī. Nevaru atcerēties kaut vienu reizi ,kad iedzīvotājiem ir bijusi kāda ietekme.
arhitekts
a
tieša'm interesanti. šāds sauklis kādreiz jau ir dzirdēts ) 1917 1941 1949 ...
gaismas pils
g
Koros , Jāni ,atbalstītājus nemeklē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas